Suc de roşii de la Staţiunea de Cercetare Buzău, vedeta toamnei. Oamenii au făcut liste de aşteptare şi cumpăra cu bidoanele la aşa preţ!

Pregătit după extragerea semințelor din tomatele cultivate de cercetătorii buzoieni și vândut cu doar 4 lei/litru, sucul de roșii este „vedeta” momentului la Stațiunea de Cercetare Buzău, iar numărul clienților este atât de mare încât se fac liste de așteptare.
Alina Costache
31 aug. 2023, 23:38
Suc de roşii de la Staţiunea de Cercetare Buzău, vedeta toamnei. Oamenii au făcut liste de aşteptare şi cumpăra cu bidoanele la aşa preţ!

Sute de locuitori din Buzău au venit la Stațiunea de Cercetare pentru a cumpăra suc de roșii gata preparat. Gospodinele s-au așezat la coadă încă de la primele ore ale dimineții. Un litru costă doar patru lei iar cererile sunt atât de mari încât s-au creat chiar și liste de așteptare.

Suc de roșii. Rețeta simplă și delicioasă pentru care nu ai nevoie de conservanți

La Stațiunea de Cercetare din Buzău este forfotă mare în fiecare dimineață. Gospodinele care au auzit de sucul de roșii care se vinde aici au venit în număr mare și s-au pus la coadă încă de la primele ore ale dimineții.

„Reclama printre gospodine este foarte pozitiva si vreau sa incerc”, spune o femeie care s-a înscris pe lista de așteptare. Atât gustul foarte bun, cât și prețul avantajos al produsului îi determină pe cei care l-au încercat măcar o dată să-l recumpere în fiecare an. Până acum 400 de clienți s-au înscris pe listele de așteptare pentru suc de roșii, unii cumpărători lăsându-și comanda pe când roșiile nici nu erau coapte.

Sucul de roșii este cel mai căutat preparat al momentului iar unii clienți l-au comandat anul acesta pe vremea când tomatele nici nu erau coapte. Pentru că cererea este atât de mare iar producția mult mai mică față de anul trecut, reprezentanții au pus la dispoziție liste de așteptare.

Directorul unității de cercetare spune că s-au primit comenzi inclusiv din județele vecine, Brăila, Prahova. Totuși, anul acesta cercetătorii estimează că vor avea la vânzare o cantitate mai mică de suc de roșii pentru că seceta atmosferică a diminuat producția de roșii.
Sos de roșii cu mere, mai gustos și sănătos decât ketchupul din comerț. Rețeta ideală pentru iarnă, pe care să o pregătești chiar de acum
„Anul acesta estimăm circa 50.000 de litri de suc de roșii, anul trecut am avut 70.000 de litri. Am început deja să producem suc de roșii, iar primele comenzi le-am onorat. Am vândut circa 9000 de litri de suc de roșii”, a spus, pentru sansanews.ro Vlad Constantin, director Stațiunea de Cercetare Buzău.

Un litru se suc de roşii se vinde cu 4 lei, adică același preț ca anul trecut. Cererea pentru acest produs este foarte mare. Directorul unității de cercetare spune că s-au primit comenzi inclusiv din județele vecine, Brăila, Prahova, Brașov, Galați sau chiar Călărași.

„La Brașov am livrat doar la un transport 200 de litri. Avem clienți și din Prahova, Galați, Călărași. Nici nu se vine să credem de unde vin”, a spus Vlad Constantin. Comenzile sunt preluate de reprezentanții departamentului marketing. Clienții spun cantitatea dorită, își lasă datele și sunt contactați când sucul este gata. Sucul de roșii este vândut de marți până joi.

Citește și Cea mai bună rețetă de tzatizki direct de la Gabriela Cristea. Care este trucul secret folosit de vedeta TV

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!