Gabriela Cristea e cu bugetul la pământ! Motivul pentru care această perioadă e cea mai dificilă: „Credeți-mă, nu e ușor. Nu știu dacă voi ați realizat”

Gabriela Cristea a făcut o mărturisire care i-a șocat pe fanii ei. Prezentatoarea TV a dezvăluit că aceasta este o perioadă extrem de delicată din punct de vedere financiar. Iată care este motivul pentru care trebuie să „strângă cureaua”.
Alina Costache
02 sept. 2023, 18:57
Gabriela Cristea e cu bugetul la pământ! Motivul pentru care această perioadă e cea mai dificilă: „Credeți-mă, nu e ușor. Nu știu dacă voi ați realizat”
Gabriela Cristea e cu bugetul la pământ! Motivul pentru care această perioadă e cea mai dificilă: „Credeți-mă, nu e ușor. Nu știu dacă voi ați realizat”

Gabriela Cristea se distinge drept una dintre cele mai deschise și sincere vedete, menținând îm mod constant comunicarea cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare, unde împărtășește cu aceștia diverse întâmplări din viața de zi cu zi. De data aceasta, vedeta a dezvăluit urmăritorilor ei că urmează o lună aglomerată, plină de evenimente, ceea ce presupune și o cheltuială semnificativă.

Citește și: Gabriela Cristea a mărturisit totul despre relația cu tatăl său: ”Este foarte grav. Voi încheia capitolul ăsta”

Nu doar că micuții din familia sa se pregătesc să înceapă școala, dar Gabriela a menționat că are și o serie de aniversări de sărbătorit în această perioadă. Mai mult, una dintre cele două fiice ale sale își va sărbători ziua de naștere, așa că vedeta intenționează să organizeze o petrecere grandioasă, care, cu toate acestea, implică și un buget considerabil.

„Nu știu dacă voi ați realizat, dar ne-am trezit în septembrie. Am stat așa și m-am gândit și mi-am dat seama că luna septembrie este cea mai grea din an pentru mine, grea din punct de vedere organizațional, dar și financiar, mai grea decât luna decembrie, dacă puteți să vă închipuiți. În septembrie am o grămadă de aniversări, începe școala și grădinița și anul acesta mai am și de tăiat un moț. O să fie o nebunie întreagă. De astăzi mă apuc să pregătesc și petrecerea Victoriei, care va fi în septembrie și care o să fie una minunată, în curtea noastră, așa cum am făcut de fiecare dată. În fiecare an, am o discuție cu Tavi care îmi spune să organizăm în altă parte, dar nicăieri nu e la fel ca la noi și de fiecare dată înving, și o organizez tot aici. Credeți-mă, nu e ușor să organizezi o petrece de copii, pentru că vreau să fie cu fast. ”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, lucrurile nu se opresc aici, deoarece cuplul are și alte cheltuieli considerabile. Faptul că trebuie să achite lunar o sumă substanțială pentru mașina lor de lux recent achiziționată nu este de neglijat. Detaliile privind aceste costuri au fost aduse în discuție de Tavi Clonda, care a dezvăluit că plătesc în jur de 2.500 de euro lunar pentru ambele autoturisme.

„Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat Tavi Clonda pentru cancan.

Mai mult, cei doi se află și într-un amplu proces de construcție, întrucât vila pe care o dețin are o parte neterminată.

„Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a adăugat Tavi Clonda.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Gabriela Cristea. Vedeta nu s-a abținut de la deliciile culinare: „O să le dau jos, că deja intrăm la dietă”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Cât de des ar trebui să mănânci pepene roșu. Sunt persoane care nu trebuie să consume zilnic
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
De necrezut! Cât costă un șnițel de pui cu piure de cartofi, la 'împinge tava' în Eforie Nord
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Curtea Supremă a amânat execuția unui deținut din Texas cu 20 de minute înainte de injecția letală
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'