Gabriela Cristea, doborâtă de boala cumplită care o macină: „Sunt disperată cu asta! Nu pot”

Deși pe micile ecrane și pe rețelele de socializare este mereu cu zâmbetul pe buze, Gabriela Cristea se confruntă cu o problemă de sănătate extrem de gravă. Iată despre ce este vorba.
Irina Dumitrescu
05 sept. 2023, 09:14
Gabriela Cristea, doborâtă de boala cumplită care o macină: „Sunt disperată cu asta! Nu pot”

Cu mulți ani în urmă, Gabriela Cristea a recunoscut că se confrunta cu dificultăți hormonale. În acea perioadă, cunoscuta prezentatoare TV a dezvăluit că a fost nevoită să renunțe temporar la aparițiile sale pe micile ecrane pentru a se concentra asupra propriei stări de sănătate.

Citește și: Gabriela Cristea e cu bugetul la pământ! Motivul pentru care această perioadă e cea mai dificilă: „Credeți-mă, nu e ușor. Nu știu dacă voi ați realizat”

De-a lungul a peste 30 de ani, telespectatorii români au avut ocazia să o vadă pe Gabriela Cristea la televizor, însă puțini sunt cei care cunosc drama care s-a desfășurat în spatele carierei și succesului său. Orele petrecute pe platourile de filmare, nivelul ridicat de stres și lipsa timpului pentru sine au avut un impact negativ asupra sănătății soției lui Tavi Clonda.

Din diverse motive, Gabriela Cristea s-a confruntat cu probleme hormonale care au necesitat intervenția unui medic endocrinolog. Din fericire, a căutat ajutor la momentul potrivit pentru a remedia situația, dar valorile găsite în rezultatele analizelor par să fi fost motivul pentru care a luptat cu kilogramele în plus.

„Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia”, a povestit Gabriela Cristea, în anul 2016, la Teo Show.

În primele luni ale anului 2023, Gabriela Cristea a făcut o dezvăluire către fanii săi pe platformele de socializare, exprimându-și hotărârea de a se implica serios în procesul de slăbire. După o perioadă de sarcină și un stil de viață solicitant, cunoscuta vedetă a acumulat câteva kilograme în plus care o făceau să se simtă incomod. Drept rezultat, a luat decizia de a slăbi și a adoptat un regim alimentar riguros.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am și reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme”, spunea soția lui Tavi Clonda pe rețelele de socializare. Până la acest moment, prezentatoarea de la Mireasa-capriciile iubirii nu a transmis dacă a și reușit să ajungă la greutatea la care visa.

Citește și: Gabriela Cristea a mărturisit totul despre relația cu tatăl său: ”Este foarte grav. Voi încheia capitolul ăsta”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...