Angela Gheorghiu, postare incendiară la 10 ani de relație cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani: „Este pe cale de dispariţie”

Iubirea nu are vârstă și nu ține cont de nicio regulă, iar acest lucru este dovedit de povestea de dragoste dintr Angela Gheorghiu și iubitul ei, care are cu 22 de ani mai puțin. Dragostea lor a împlinit 10 ani, iar celebra soprană a marcat acest moment printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.
Alina Costache
09 sept. 2023, 11:34
Angela Gheorghiu, postare incendiară la 10 ani de relație cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani: „Este pe cale de dispariţie”
Angela Gheorghiu, postare incendiară la 10 ani de relație cu iubitul mai tânăr cu 22 de ani: „Este pe cale de dispariţie”

Angela Gheorghiu este cât se poate de fericită alături de partenerul ei mai tânăr, care o însoțește în călătoriile lor în jurul lumii. Cu doar câteva zile în urmă, cei doi au sărbătorit 10 ani de relație, iar celebrul sopran a făcut o postare specială pe platforma de socializare pentru a marca acest eveniment important.

Citește și: S-a aflat marele secret al sopranei Angela Gheorghiu. Ce legătură avea cu Securitatea

La data de 7 septembrie, Angela Gheorghiu a sărbătorit împlinirea vârstei de 58 de ani, dar aspectul ei tineresc poate fi atribuit și faptului că iubirea îi conferă o vitalitate deosebită.

Angela Gheorghiu a găsit dragostea alături de Mihai Ciortea, iar diferența lor de vârstă de 22 de ani nu a avut niciodată un impact negativ asupra relației lor. Mihai, de profesie medic stomatolog, și-a lăsat în urmă cariera pentru a urma ceea ce simte cu adevărat. Artista a marcat cu bucurie acest moment special pe o platformă de socializare, în ziua în care au sărbătorit 10 ani de iubire: „Aniversare fericită nouă”, a scris ea.

Angela Gheorghiu l-a întâlnit pe Mihai la Royal Opera House, după ce trecuse printr-o serie de dezamăgiri amoroase. Bărbatul care avea o pasiune profundă pentru muzica clasică și o admirase pe Angela Gheorghiu de-a lungul întregii sale vieți a ajuns să devină partenerul ei.

„De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi că doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt”, povestea Angela Gheorghiu, pentru revista Elle.

Mihai Ciortea a reușit să o cucerească treptat cu felul lui de a fi. „Este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, mărturisea ea.

Citește și: Angela Gheorghiu, un nou val de critici la adresa românilor. „Mentalitatea e aceeași în țara mea”

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Care este cel mai bun ulei pentru prăjit. Se găsește în orice magazin și nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: “Ține foarte bine”
Capital.ro
Anunț pentru cei care stau la bloc. Se verifică de miercuri, 18 septembrie. Este obligaţia asociaţiilor de proprietari
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Dani Boy de la Insula Iubirii a uitat-o pe Mădălina. Vrea deja să își refacă viața
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Alex Bodi, a RĂBUFNIT după ce Ema Uta a fost surprinsă, din nou, cu alt bărbat: „Să distrugă…” Mesaj FINAL pentru femeia pe care voia să o ia de soție
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Ungaria e în alertă! Restricții de circulație în zilele următoare. Românii au interzis!
StirileBZI
Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc următorul cutremur devastator în România: „Sunt lucruri curioase cu Vrancea!”
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Kamala Harris înregistrează un avans promițător în sondaje față de Donald Trump
MediaFlux
AU EXPLODAT în BUZUNAR! RĂSTURNARE TOTALĂ în RĂZBOI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...