Christian Sabbagh şi-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială: „Încercăm toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi în acest moment”

Christian Sabbagh este fericitul tătic a patru copilaşi pe care-i iubeşte până la cer şi înapoi. Prezentatorul de la Kanal D are doi copii din fostele căsnicii, pe Yasmine Anne-Marie și Eduard, iar cu actuala soție îi are pe Georges și pe Anais.
Irina Dumitrescu
12 sept. 2023, 09:08
Christian Sabbagh şi-a înscris fiul diagnosticat cu autism la o grădiniță specială: „Încercăm toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi în acest moment”

Christian Sabbagh recunoaşte, însă, că din cei patru copii, Georges are parte de o atenţie şi de o îngrijire aparte, şi asta întrucât micuţul suferă de o tulburare din spectrul autist. Creşterea unui copil cu o astfel de afecţiune este „o luptă grea și costisitoare„, recunoaşte jurnalistul.

Christian Sabbagh şi-a dus băieţelul cu autism la o şcoală specială

El și soția lui, Iulia, l-au înscris pe Georges la o grădiniță specială, unde există terapeuți specializaţi în această afecţiune care îl ajută să se dezvolte cât mai normal cu putinţă.

Încercăm toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi, el este numărul unu pentru noi în acest moment. Este înscris la o grădiniță privată unde sunt specialiști, terapeuți care se ocupă de recuperare și deja vedem rezultatele. Este o luptă grea și costisitoare, chiar dacă gradul lui de afectare este unul ușor. Copiii cu autism sunt speciali, au o sensibilitate aparte.

Părinților le-aș spune să nu renunțe, să caute soluții, să întrebe specialiști, să apeleze la ONG-uri, asociații care fac lucruri extraordinare. Să se informeze, să caute ajutor specializat, să comunice cu alți părinți aflați în aceeași situație și să identifice cele mai bune soluții pentru copilul lor„, spune Christian Sabbagh pentru viva.ro

Citeste si Cristian Sabbagh, despre diagnosticul fiului său, în vârstă de 4 ani: „Terapia necesită timp, răbdare și foarte mulți bani!”

Christian Sabbagh, atent la nevoile emoţionale ale copiilor

Sabbagh este foarte implicat în viața copiilor săi și încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună cu aceștia, în ciuda faptului că timpul său este unul destul de limitat. Jurnalistul spune că nu concepe să plece singur cu soţia lui în concedii şi să-şi lase copiii pe mâna vreunei bone.

Este o viață foarte frumoasă, sunt un tată împlinit din punctul ăsta de vedere. Mai ales că îi văd cum cresc și cum pornesc fiecare pe drumul lor. Edi deja a terminat facultatea și se pregătește să înceapă o carieră. Mă fascinează acest lucru, mă copleșește și mă emoționează. Fiecare copil are personalitatea lui. Sunt la vârsta la care sunt influențați de cercul lor social, își doresc tot ce au și ceilalți copii.

Citeste si Iulia și Christian Sabbagh, dezvăluiri din intimitate: „Nu a fost totul minunat, au încercat sub orice formă să ne despartă”

Și emoțional trebuie să fii atent la interacțiunile lor. Eu n-aș putea să plec cu soția mea undeva și să îmi las copiii acasă cu o bonă. N-aș avea liniște dacă nu ar fi cu noi. Să fii părinte nu este deloc ușor, indiferent dacă ai un copil sau patru, mai ales în vremurile în care trăim, când sunt pericole la tot pasul„, mai spune jurnalistul pentru sursa citată.

Georges, în vârstă de doar patru ani, a fost diagnosticat cu autism, după ce Iulia, soția lui Christian, a constatat că la vârsta de trei anişori nu putea vorbi.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Obiceiul la care e bine să renunți dacă ai peste 50 de ani. Efectul se poate vedea și într-o lună de zile
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Israel rămâne cel mai puternic aliat al SUA în Orientul Mijlociu, afirmă Netanyahu înaintea vizitei în Washington
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!