ROMÂNIA – KOSOVO ONLINE STREAM: 2-0 Meci crucial pentru calificarea la Euro 2024

În grupa I conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (12 puncte). Pe locul al treilea a căzut Israel (11 puncte), pe locul 4 se află Belarus (4 puncte), Kosovo e pe 5, cu 4 puncte, iar Andorra are două puncte şi ocupă ultimul loc în clasament.
Filip Stan
12 sept. 2023, 18:18
ROMÂNIA - KOSOVO ONLINE STREAM: 2-0 Meci crucial pentru calificarea la Euro 2024

UPDATE: România a câştigat, cu scorul de 2-0, meciul cu Kosovo, de pe Arena Naţională, din grupa I de calificare la Euro-2024, după ce Nicolae Stanciu a marcat în minutul 83, iar Valentin Mihăilă a majorat scorul în minutul 90+3. Meciul, întrerupt în minutul 18, din cauza torţelor şi scandărilor, s-a reluat după aproximativ 50 de minute. În minutul 42, Muriqi a fost eliminat de la echipa din Kosovo pentru cumul de cartonaşe. În minutul 61, Nicolae Stanciu a ratat un penalti.

La Bucureşti, România a început în atac meciul cu naţionala din Kosovo, dar întâlnirea a fost întreruptă în minutul 18. Gruparea Uniţi Sub Tricolor a arborat un banner ibscripţionat „Kosovo este Serbia” şi au scandat acest slogan, iar jucătorii kosovari s-au oprit din joc părăsind terenul.

Arbitrul francez Delajod a suspendat meciul pentru „comportament discriminatoriu” trimiţându-i şi pe tricolori la vestiare. Jocul s-a reluat după 50 de minute, timp în care bannerul din tribună a fost îndepărtat.

În minutul 40 Florinel Coman a cerut penalti, dar după consultarea VAR, arbitrul Willy Delajod nu a acordat nimic. După numai două minute oaspeţii au rămas în zece, după eliminarea lui Vedat Muriqi, care a primit al doilea cartonaş galben.

În repriza secundă tricolorii au primit penalti, în minutul 58, însă portarul Muric a apărat şutul lui Nicolae Stanciu. Căpitanul tricolorilor şi-a răscumpărat greşeala în minutul 84, când a deschis scorul cu un şut din marginea careului, bară-gol. Elevii lui Edi Iordănescu au trecut prin emoţii în finalul de meci, când au pierdut balone şi au fost dominaţi. În minutul 88 Moruţan a trimis peste bară, din careu, iar în minutul 89 Alibec a trimis din careu direct în braţele lui Muric. Pe final a marcat Mihăilă (min. 90+3) şi s-a terminat 2-0 pentru tricolori, care au reuşit a treia victorie în grupă şi rămîn neînvinşi.

 

În grupa I conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (12 puncte). Pe locul al treilea a căzut Israel (11 puncte), pe locul 4 se află Belarus (4 puncte), Kosovo e pe 5, cu 4 puncte, iar Andorra are două puncte şi ocupă ultimul loc în clasament.

Rezultatele înregistrate marţi seara, în grupa I din calificările Euro 2024:

Grupa I: România – Kosovo 2-0 (N. Stanciu 84, Mihăilă 90+3);

Grupa I: Israel – Belarus 1-0 (Kanichowsky 90+3);

Grupa I: Elveţia – Andorra 3-0 (Itten 49, Xhaka 84, Shaqiri 90+3 penalti).

 

ANTENA 1 LIVE VIDEO ROMÂNIA – KOSOVO ONLINE STREAM: Naţionala de fotbal a României întâlneşte, marţi, pe Arena Naţională, reprezentativa din Kosovo, într-un meci contând pentru grupa I de calificare la Euro-2024.

La jumătatea preliminariilor, România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția Se mai joacă azi: Elveția – Andorra (21:45), Israel – Belarus (21:45) ,

După egalul cu Israel (1-1), România continuă să fie neînvinsă în primele 5 etape (două victorii, trei egaluri), însă are nevoie de o victorie pentru a se menține pe locul 2, loc care duce la EURO 2024.

Partida România – Kosovo, live pe Antena 1

România – Kosovo, echipele de start

România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – Cicâldău, Screciu – Stanciu, Hagi, Coman – Puşcaş
Rezerve: Târnovanu, Aioani, Rus, M. Marin, Alibec, Mihăilă,Bîrligea, R. Marin, Olaru, Moruțan, Camora, Sorescu
Selecționer: Edward Iordănescu

Kosovo: Muric – Vojvoda, A. Rrahmani, Aliti, Paqarada – Zhegrova, Berisha, Loshaj , Berisha – Rashica, Muriqi
Rezerve: Ujkani, Bekaj, Hadergjonaj, Beka, Fazliji, Hajrizi, Muslija, Korenica, Rrahmani, Dresevic, Zeqiri, Krasniqi
Antrenor: Primoz Gliha

Echipe probabile la meciul România – Kosovo, 21:45, Live Text pe Romaniatv.net

Iordănescu va opera mai multe schimbări în echipa de start a României. La unele este obligat, cum ar fi cea a lui Manea, care a devenit incert din cauza unor probleme medicale, iar altele pentru a adapta formula unui alt tip de adversar, așa cum este Kosovo.

România: Moldovan – Rațiu, Drăgușin, A. Burcă, Bancu – Olaru, Cicâldău, N. Stanciu – I. Hagi, Alibec, Mihăilă.
Rezerve: Aioani, Târnovanu, Sorescu, Racovițan, A. Rus, Bancu, Screciu, R. Marin, M. Marin, T. Băluță, Moruțan, G. Pușcaș, Fl. Coman, Bîrligea
Selecționer: Edward Iordănescu

Kosovo: Muric – Vojvoda, Amir Rrahmani, Aliti, Pagarada – B.Berisha, Loshaj, Muslija, Zhegrova – Muriqi, Rashica.
Rezerve: Ujkani, V. Bekaj, I. Beka, Dresevic, Hadergjonaj,Fazliji, E. Krasniqi, Arber Zeneli, Zeqiri, V. Berisha, Korenica, Albion Rrahmani
Selecționer: Primoz Gliha.

Meciul care începe la ora 21.45 va fi transmis de Antena 1 şi va fi arbitrat de francezul Willy Delajod, ajutat de Erwan Finjean şi Philippe Jeanne.

Rezervă va fi Thomas Leonard.

Selecţionerul Edward Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru jocurile din această lună:

PORTARI
Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ştefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanţa, 0/0)

FUNDAŞI
Andrei Raţiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă  (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăguşin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racoviţan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAŞI
Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluţă (Farul Constanţa, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruţan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

ATACANŢI
George Puşcaş (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

L’Equipe, anunţ despre verdictul în cazul Simona Halep. Campioana noastră, eliminată total din ierarhia WTA după dopaj
Următoarele meciuri:

12 octombrie: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveţia (21:45)

15 octombrie: Elveţia – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)

18 noiembrie: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveţia – Kosovo (21:45)

21 noiembrie: ROMÂNIA – Elveţia, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45).

ANTENA 1 LIVE VIDEO ROMÂNIA – KOSOVO ONLINE STREAM: Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Kosovo: Suntem pe locul 2 în grupă, suntem neînvinşi, trebuie să credem în calificare

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că lipsa de performanţă apasă, că lumea nu mai are răbdare şi este nemulţumită, dar consideră că echipa naţională este pe drumul cel bun. El crede că jucătorii trebuie să rezolve partea de exprimare în teren, iar astfel vor reuşi calificarea la Euro-2024.

„Suntem din nou în faţa unui moment important, inevitabil ne gândim la ce a fost acum două zile. Suntem conştienţi că trebuie să ne ridicăm la nivelul exprimării. Ne-am dorit trei puncte cu Israel, am avut o primă repriză în care nu pot să fiu nemulţumit de echipa, dar în repriza a doua am gestionat prost, am coborât mental, ne-am pierdut repere şi am intrat într-un joc deschs. Rămânem pe locul 2, suntem neînvinşi, trebuie să credem, sunt lucruri îmbunătăţite faţă de trecut. Seceta de performanţă apasă, lumea nu mai are răbdare, apar nemulţumiri. Jucătorii, foşti jucători care au făcut performanţă, fac declaraţiişi ajuns la urechile băieilor. Toate apasă pe umerii lor şi nu reuşim să gestionăm cum trebuie presiunea. Performanţa atrage performanţă, entuziasm, când eşti obişinuit totul e mai uşor. Am fost la cluburi care au făcut performanţă, era în ADN-ul lor. Toate veneau cu uşurinţă. Noi ne-am pierdut acest impuls”, a declarat Iordănescu.

Selecţionerul a spus că echipa este unită în afara terenului, dar în timpul meciurilor trebuie rezolvată partea de exprimare. „Eu nu trăiesc într-o realitate proprie, sunt foarte conectat, mă interesează criticile, dar trebuie să mergem înainte. Criticile trebuie să meargă în special către mine, dar ei sunt fotbalişti, în atenţia publică şi trebuie să se obişnuiască şi cu ele.Suntem foarte bine în afara terenului, uniţi, disciplinaţi, toată lumea e conectată, lucrurile sunt bune. În teren, din păcate, nu sunt ok. Dacă reuşim să rezolvăm partea de exprimare, putem rezolva ecuaţia calificării. Mi-aş dori mai multă comunicare în teren”.

Şoc în fotbalul mare: Paul Pogba a fost prins dopat! Ce sancţiune riscă starul francez de la Juventus

El a subliniat că la meciul cu Kosovo vor fi schimbări faţă de partida cu Israel: „Avem nevoie de energie. Aşteptăm să fie un meci mai greu decât cel cu Kosovo, ei vin să-şi joace ultima carte”

Iordănescu a subliniat că şi-ar dori ca naţionala să joace un fotbal care să aducă bucurie: „Ne-am fi dorit să obţinem o calificare cu zâmbetul pe buzze, dar dacă o vom obţine închistaţi, e bine şi aşa. Apoi trebuie să înţelegem că fotbalul e bucurie, dar şi responsabilitate. Sunt total nemulţumit de exprimare, dar suntem pe loc de calificare”.

Întrebat dacă simte să este criticat mai mult ca e obicei, Iordănescu a spus: „Mai mult ca la începutul mandatului? S-au mai atenuat, iar au pornit. Dacă trebuie să trecem şi prin furtună, trecem. Eu cred în muncă şi că totul se poate obţine prin muncă”.

„Probabil că nu se va umple Arena Naţională, e marţi seara, orâ tărzie, e şcoală a doua zi. Dar indiferent câţi suporteri vor veni, sper să-i mulţumim”, a mai spus tehnicianul.

Selecţionerul a lămurit şi situaţia apărută după ce Florinel Coman a plecat imediat la vestiar în momentul înlocuirii: ”Florinel Coman a venit pe margine, a dat mâna cu mine, cu tot staful, după care a lipsit cinci minute. Aceste lucruri se pot vedea, a cerut permisiunea să fugă la cabină la toaletă şi în acelaşi timp a profitat şi şi-a schimbat şi tricoul pentru că a fost bolnav. A fost extrem de răcit, a fost la pat, uitaţi-vă pe ceas, a revenit imediat”.

Partida România – Kosovo, din preliminariile Euro-2024, va avea loc, marţi, pe Arena Naţională, de la ora 21.45, şi va fi transmisă de Antena 1.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Ungurii vor Ținutul Secuiesc. Ungaria a pregătit lovitura în inima României. Există dovezi clare
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Detalii terifiante despre un cuplu de la ”Insula Iubirii”, sezonul 8! Pozau în cuplul ideal, dar a bătut-o cu bestialitate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răspunsul viral oferit de o asiatică în momentul în care a fost întrebată dacă a mâncat câini sau pisici: „Soțul meu a găsit doi pisoi”. Videoclipul a stârnit numeroase reacții în mediul online
Capital.ro
Proprietarii de terenuri vor fi verificați. Românii vor fi controlați până pe 11 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Gabriel Resources solicită anularea deciziei ICSID care favorizează România în dosarul Roșia Montană
MediaFlux
RUSIA vrea să DISTRUGĂ România! AMENINȚĂ Bucureștiul cu RACHETE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'