Bărbat cu cancer la coloană, imobilizat într-un scaun rulant, refuzat la îmbarcarea în avion: „Mi s-a făcut rău. Am început să plâng în mijlocul aeroportului”

Un irlandez care intenţiona să călătorească din oraşul Cork către Liverpool cu avionul a avut parte de o experienţă şocantă pe aeroport.
Alina Costache
12 sept. 2023, 12:00
Bărbat cu cancer la coloană, imobilizat într-un scaun rulant, refuzat la îmbarcarea în avion:

Unui bărbat cu cancer la coloană i-a fost refuzat zborul de către compania Ryanair pentru că scaunul rulant cu ajutorul căruia se deplasa depăşea dimensiunile permise de aeronavă. Asta deşi furnizase dimensiunile scaunului către compania aeriană atunci când a făcut rezervarea pentru zborul de la Cork la  Liverpool.

Bărbat cu cancer, imobilizat într-un scaun rulant, refuzat la îmbarcarea în avion: „Am început să plâng în mijlocul aeroportului”

Ian St John, în vârstă de 45 de ani, nu a primit, însă, niciun răspuns din partea Ryanair în momentul rezervării. Abia la sosirea în aeroport a fost informat de personalul Swissport Airport că scaunul său cu rotile este prea mare pentru a fi acceptat la bordul avionului.

Şi asta nu a fost tot. Niciun membru al personalului Ryanair nu s-a deplasat la poarta de îmbarcare pentru a-l ajuta, iar din cauza unei întârzieri a zborului, a fost anunţat că nu poate urca în avion abia în jurul orei 22:30, scrie stiridiaspora.ro.

Prin faptul că nu mi-a spus că nu pot călători până când nu am ajuns la aeroport, Ryanair m-a blocat. Inima îmi bătea cu putere – mi s-a făcut rău când am realizat că am rămas blocat.

Plângeam în mijlocul aeroportului. Angajații Swissport, care au fost geniali în încercarea de a mă urca în avion, au fost foarte supărați de cele întâmplate. Am fost la aeroport de la 3 la 11 și am fost lăsat să aștept în tot acest timp de către Ryanair. Nu am mai fost niciodată martoră la o astfel de discriminare„, a declarat bărbatul.

Răspunsul Ryanair: „Pasagerul a primit un formular de mobilitate”

Compania Ryanair îl contrazice, însă, pe pasager, susţinând că acesta nu le-ar fi furnizat niciodată dimensiunile scaunului rulant.

Acest pasager care călătorea de la Cork la Liverpool a ales să nu zboare după ce a fost informat de personalul de la sol de la aeroportul Cork că echipamentul său de mobilitate depășea dimensiunile maxime permise pentru transportul la bordul aeronavelor Ryanair.

Acest pasager a primit un formular electronic de mobilitate care indica în mod clar dimensiunile și greutatea maxime permise pentru transportul echipamentelor de mobilitate la bordul aeronavelor Ryanair, dar, din păcate, a sosit la aeroportul Cork cu echipamente de mobilitate care depășeau dimensiunile maxime permise.

Regretăm că echipamentul de mobilitate al acestui pasager a depășit dimensiunea maximă permisă și, prin urmare, nu am putut transporta echipamentul său„, a anunţat compania aeriană printr-un comunicat.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!