HOROSCOP special. Cele mai norocoase TREI ZODII din aceast weekend. Ce au pregătit astrele pentru ele

Poți controla propriul destin sau poți pune hățurile în mâna altcuiva. Acesta este tema săptămânii pentru noi toți. Ești adevărata autoritate în propria ta viață?
Filip Stan
13 sept. 2023, 19:35
HOROSCOP special. Cele mai norocoase TREI ZODII din aceast weekend. Ce au pregătit astrele pentru ele

Acestea sunt cele 3 zodii care au cel mai frumos horoscop săptămâna aceasta Mai întâi, însă, hai să vedem care sunt mesajele săptămânii pentru toată lumea. Poți controla propriul destin sau poți pune hățurile în mâna altcuiva. Acesta este tema săptămânii pentru noi toți. Ești adevărata autoritate în propria ta viață? Este ușor să crezi că doar pentru că cineva este de succes sau celebru, va putea aduce aceeași magie în viața ta dacă îl urmezi fără să te gândești sau îți dai puterea și viața în grija lui. Adesea, nu este așa. Acum este momentul să-ți setezi intențiile și să le urmezi. Dacă ai contemplat un plan de acțiune legat de ceva important în viața ta, nu lăsa frica să-ți oprească pașii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Racii sunt avertizați de astre

Acum hai să ne concentrăm asupra celor trei zodii care se pot declara norocoasele săptămânii!

Zodii norocoase: Rac

Dragă Rac, ești bine poziționat săptămâna aceasta pentru noroc și binecuvântări. Trebuie să fii atent, de asemenea, pentru că norocul tău atrage paraziți care încearcă să te înșele să le dai norocul tău, lăsându-te fără nimic. Nu trage concluzii pripite după fiecare conversație sau zvon pe care-l auzi. Acesta este motivul pentru care ești pe lista celor mai bune horoscopuri săptămâna aceasta. Trebuia să știi asta.

Venus în conjuncție cu Juno te va influența pozitiv săptămâna aceasta, chiar dacă se află în Leu și tehnic în unghiul tău mort. Amintiri prețioase și indivizi fermecători îți vor veni în cale. Doar fii vigilent când Luna tranzitează Balanța. Dacă există șanse să te cerți sau să ai o dispută, amintește-ți că aceste momente pot apropia oamenii cu comunicare corectă.

Citește și: Horoscopul banilor. Noroc de bani și succes în afaceri pentru o parte din zodii. Fecioarele nu sunt atât de norocoase la capitolul finanțe

Dacă simți chemarea, poți să-ți notezi sentimentele săptămâna aceasta referitoare la toate lucrurile și persoanele de la care vrei închidere. Cu cât te ascunzi mai mult de factorii stimulatori, cu atât se vor agrava mai tare. Odată ce abordezi problemele în mod direct, își vor pierde rapid puterea.

Zodii cu noroc în septembrie: Capricorn

Unde vrei să mergi? Unde vrei să rămâi? Acestea sunt întrebările săptămânii pentru tine, dragă Capricorn. Ești la o răscruce în viața ta acum, unde ești destul de sigur că știi care este calea corectă pentru tine. Nu ai mers suficient de departe pe această cale încât să scapi de zona de pericol de a fi convins altfel. Așa că continuă să fii atent la acțiunile tale, gândurile și opinii și vei fi bine.

Luna Nouă în Fecioară din 14 septembrie te va influența profund săptămâna aceasta. Având în vedere că Soarele și Mercur sunt și ei în Fecioară în acest moment, nu te surprinde dacă toată această energie de Pământ îți amplifică într-un fel puterea. Poți beneficia și de o baie ritualică pentru a te scufunda în această energie. De asemenea, o călătorie pentru a-ți liniști mintea este indicată pentru tine în această săptămână. Nu trebuie să fie undeva extravagant sau scump, dar trebuie să fie un loc care te va ajuta să lași în urmă stresurile și povara ta. Dacă simți chemarea, mergi singur. Dacă iei și alte persoane cu tine, petrece cel puțin ceva timp în fiecare dimineață singur pentru a putea gândi în liniște și pace.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!