Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani: „În afară de vocabular are şi un suflet infect!”

Un nou scandal a izbucnit la emisiunea Mireasa, de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe. Telespectatorii i-au cerut acesteia să intervină de urgenţă după mai multe afirmaţii şocante făcute chiar de mirii săptămânii, Daniel și Ana.
Filip Stan
13 sept. 2023, 16:27
Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani:
Un nou scandal la Antena 1. Simona Gherghe, luată cu asalt de fani: "În afară de vocabular are şi un suflet infect!"

Un nou scandal la Antena 1. Daniel şi Ana, mirii săptămânii, au folosit termenul „ură” cu privire la animale, mai precis la adresa pisicilor, iar Viperele Vesele, comunitatea online care dezvăluie informații secrete din cele mai populare emisiuni de divertisment din România, au făcut un apel de urgenţă către Simona Gherghe.

Citeşte şi: Simona Gherghe schimbă foaia cu copiii ei! Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală: „Asta a trezit multe gânduri în mine”

„Urăsc pisicile! Mai ales când a venit aici la pat, dimineața, și a început să facă miau. Am zis… Ce miau?”, a spus Daniel. Prezentatoarea emisiunii este o mare iubitoare de animale, astfel că ura față de pisici e de neînțeles pentru fanii show-ului, mai ales că în casa Mireasa trăiește de sezoane bune o pisicuță pe nume Mitzi.

„Mirii săptămânii din emisiunea Mireasa, Ana (alias DamigeAna Helicopter) și Daniel, ne transmit că urăsc pisicile. Sunt amândoi pe aceeași lungime de undă!

În sezonul trecut concurenții au fost surprinși pe Antena Play vorbind despre ideea / amenințarea unei producătoare de eutanasiere a câinilor din jurul studioului de la Buftea. Iată că, în sezonul 8 al emisiunii, pericolul vine din partea concurenților.

Îngrijorarea noastră se îndreaptă către Mitzi, mascota emisiunii, „locatar” permament pe durata sezoanelor în casa Mireasa! Casă declarată de nenumărate ori de către moderatoarea  Simona Gherghe că fiind „pet friendly”,  în condițiile în care mireasa săptămânii afirmă că nu suportă pisicile. Partenerul ei, Daniel, mirele săptămânii, afirmă, în aceeași discuție, că mieunatul pisicii i-a trezit instinctul de a o înjura. Și, totodată, nevoia de a o arunca”, au reclamat Viperele Vesele pe Instagram, conform Fanatik.

Citeşte şi: La ce obicei nu poate renunța Simona Gherghe sub nicio formă: „Nu s-a întâmplat niciodată”

Discuția purtată de Ana și Daniel a strânit furie pe internet, iar fanii emisiunii cer măsuri radicale: „Cei care nu iubesc animalele nu se iubesc nici pe ei! / Acasă cu acest Daniel! / Să le fie rușine! / E un dobitoc. Vă dați seama că în afară de vocabular are și un suflet infect. Doamne! Nu pot să cred că m-am înșelat atât de mult în privința lor. Nu-i voi mai vota niciodată! / Trimiteți-i mesaj Simonei! / Totul până la animăluțe! / Cum să nu iubești niște suflete nevinovate? Animăluțele sunt mai deștepte. Sunt mai curate și mai iubitoare decât ei”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Legea se schimbă în toată România. Trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Polonia intensifică pregătirea paramilitară în școli și companii de stat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!