Gata cu Mercur Retrograd! Cum se schimbă viața nativilor și care sunt cele 3 zodii care au parte de un destin MIRACULOS

Mercur Retrograd s-a terminat, iar acum nativii pot să se bucure de un destin miraculos. Totuși, trei zodii vor avea parte de o schimbare de direcție uriașă, acum că pot să iasă din umbra astrelor.
Alina Costache
14 sept. 2023, 22:16
Gata cu Mercur Retrograd! Cum se schimbă viața nativilor și care sunt cele 3 zodii care au parte de un destin MIRACULOS
Zodii

În ultimele săptămâni, unele semne zodiacale au traversat perioade dificile, în principal din cauza retrogradării lui Mercur în Fecioară. Cu toate acestea, există vești bune la orizont. Începând cu data de 15 septembrie, Mercur revine pe traiectoria sa directă în Fecioară, ceea ce înseamnă că lucrurile se vor îmbunătăți considerabil.

Citește și: Marele trigon de Pământ – 14 septembrie 2023. Mercur iese din retrograd după Luna nouă

În intervalul 23 august – 15 septembrie, când Mercur a fost în retrogradare în Fecioară, mulți dintre noi au întâmpinat dificultăți și obstacole în diverse aspecte ale vieții. Cu toate acestea, schimbarea se apropie rapid și echilibrul se va restabili.

De fapt, începând cu 15 septembrie, Mercur își reia mersul direct în Fecioară, aducând claritate și deschizând calea către comunicare mai fluentă și armonioasă cu cei din jur. Blocajele și dificultățile care au apărut în timpul perioadei de retrogradare vor fi eliminate acum.

Această tranziție a lui Mercur în mers direct în Fecioară aduce cu ea soluții la problemele care ne-au afectat în ultimul timp. Situațiile tensionate se vor estompa, iar pacea va reveni.

Cele trei zodii pentru iașirea lui Mercur din Retrograd schimbă tot

Intrarea lui Mercur în tranziție directă în Fecioară va aduce o mare ușurare pentru toate semnele zodiacale, însă unele dintre ele vor beneficia în mod special de această perioadă excelentă. Berbecii, Scorpionii și Peștii vor fi cei mai avantajați în perioada următoare.

Pentru aceste trei semne zodiacale, se dă drumul la noroc. Lucrurile vor decurge fără probleme, iar dorințele lor vor deveni realitate. Pentru ceea ce au trecut prin ultima vreme, vor avea oportunitatea să primească recompense bine meritată.

Berbecii vor experimenta succes în sfera profesională, iar eforturile lor din ultimul timp vor fi răsplătite. S-ar putea să primească o creștere salarială sau să avanseze în carieră. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți să nu exagereze și să evite excesele, pe măsură ce prind aripi.

Scorpionii vor primi vești bune în ceea ce privește viața sentimentală. Cei singuri ar putea găsi pe cineva special. După data de 15 septembrie, Scorpionii vor străluci și vor atrage atenția celor din jur ca un magnet. Cu toate acestea, trebuie să acorde atenție persoanelor care au fost mereu lângă ei, deoarece acestea ar putea simți că sunt neglijate.

Pentru Pești, problemele de sănătate care i-au preocupat în ultima perioadă își vor găsi rezolvarea, iar ei își vor recăpăta vitalitatea. Vor beneficia de o creștere a energiei, care îi va încuraja să exploreze și să profite de noi oportunități. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți la modul în care își utilizează această energie și să se concentreze asupra aspectelor pozitive ale vieții lor.

Citește și: Horoscop special: Mercur retrograd se încheie exploziv în 15 septembrie 2023. Iată cum va impacta zodiile!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!