Tupeul incredibil al mamei beizadelei drogate! Cum a încercat să îi șantajeze pe martori. ”M-a amenințat că, dacă nu vorbesc urgent cu ea, va da presei înregistrări cu mine!”

Noi detalii halucinante ies la iveala în cazul beizadelei drogate care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai și al familiei sale. După ce în cursul zilei de joi a fost reținută pentru 24 de ore pentru că a încercat să șantajeze martorii din dosar, împotriva Mirunei Pascu a fost aduse noi acuzații.
Alina Costache
15 sept. 2023, 16:32
Tupeul incredibil al mamei beizadelei drogate! Cum a încercat să îi șantajeze pe martori. ”M-a amenințat că, dacă nu vorbesc urgent cu ea, va da presei înregistrări cu mine!”
Tupeul incredibil al mamei beizadelei drogate! Cum a încercat să îi șantajeze pe martori.

Tupeul incredibil al mamei beizadelei drogate! Una dintre prietenele lui Vlad Pascu cu care acesta se droga până nu de mult a depus plângere la DIICOT împotriva Mirunei Pascu, după ce aceasta a amenințat-o în repetate rânduri.

Citește și ULTIMĂ ORĂ. Mama beizadelei drogate arestată pentru 24 de ore! Ce se întâmplă cu tatăl lui Vlad Pascu, care a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Tupeul incredibil al mamei beizadelei drogate!

”Mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine”, a declarat tânăra amenințată de Miruna Pascu, potrivit Antena3 CNN.

Pe masa procurorilor DIICOT se află un document care deține două denunțuri ale unor tinere alături de care Vlad Pascu se droga și pe care mama tânărului le-ar fi amenințat.

”În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricțiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Tudor, zis „Maru”, și mai mulți băieți și fete ale căror nume nu mi le amintesc. Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu.

Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo.

După ce a făcut accidentul mortal de la mare, la sfârșitul lunii august 2023, am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, prin care aceasta îmi solicita insistent să vorbesc cu ea despre ceva ce are presa și care m-ar expune. În ultimul mesaj din data de 31.08.2023, mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată, împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT.

Eu am fost la DIICOT – Constanța și am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax. Acest subiect l-am abordat și în discuția cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoștință de cauză și că ar fi fost vorba de niște pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe niște rețete mai vechi de-ale ei și de-ale lui Vlad”, declarat una dintre tinerele amenințate.

Stenogramele din dosarul DIICOT: 

MIRUNA- Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?

MARTORA: – Aa…adică să neg filmulețele?

MIRUNA: – Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?…

MARTORA: – Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

MIRUNA: – Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

MARTORA: – Cum adică?!

MIRUNA: – Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da?

MIRUNA: – Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi?

MARTORA: Și dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva?

MIRUNA: – Daca nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală că nu ai putut să ajungi.

Martora: – A… și crezi că…

MIRUNA:- Că tot ai fost la dermato, nu poate să-ți dea o hârtie?

MARTORA: – Mi se poate face… nu, chiar nu știu asta, mi se poate face ceva dacă nu merg?

MIRUNA: – Nu, nu, poți să spui, trebuie să scoți o adeverință medicală și încă o dată îți spun, eu ajung la București mâine după-amiază și eventual o să aranjez o întâlnire între tine și avocatul lui Vlad, că eu nu pot vorbi, dar avocatul poate, ca să-ți explice niște lucruri clare și eventual poate să vină și mama ta.

Citește și Tânăra care apare cu Vlad, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, mesaje șocante cu mama sa: „Ai grijă, ești urmărită de Poliție!”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în ciorba de burtă ca să aibă un gust și o aromă deosebită. Ingredientul final e cel mai important
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Recorduri de Temperaturi doborâte: Schimbările Climatice afectează Din Ce în Ce Mai Multe Zone ale Lumii
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...