Horoscop 16 septembrie 2023. Luna si Marte ne dau de lucru sâmbătă

Te poti trezi directionat in alta zona si prietenul tau iti poate activa noi conceptii de viata. Poate fi o zi ciudata dar tare benefica.
Alina Costache
16 sept. 2023, 07:31
Horoscop 16 septembrie 2023. Luna si Marte ne dau de lucru sâmbătă

Horoscop 16 septembrie 2023. Avem cu totii o forta suplimentara care ne impinge inainte astazi. Luna face conjunctia lunara cu razboinicul Marte, de data aceasta in echitabila Balanta. Astfel ca putem realiza chiar mai mult daca colaboram pentru progres in loc sa actionam singuri. Va fi mai simplu decat de obicei sa ne intelegem cand Luna face sextil cu Venus in Leu, scotand la iveala latura noastra jucausa, in timp ce o cuadratura lunara finala cu Jupiter ne va ajuta sa incheiem lucrurile intr-o nota placuta.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Unele emotii adanc ingropate pot fi rascolite de un vizitator din trecutul tau care poate aparea in viata ta pur si simplu, chiar si la usa de la intrare. Asta poate sa te nelinisteasca pe alocuri. Totusi, eliberarea acestor vechi sentimente reprezinta o dezvoltare pozitiva in cresterea ta personala. Te poti trezi directionat in alta zona si prietenul tau iti poate activa noi conceptii de viata. Poate fi o zi ciudata dar tare benefica.

Horoscop 16 septembrie 2023 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In general tu ai tendinta sa fii destul de inalt conectat spiritual, insa azi te poti surprinde indoindu-te de conceptiile metafizice in care ai crezut de ani de zile. Asta te poate supara putin, pe masura ce indoiala iti aduce la lumina unele insecuritati. Nu te panica. Cu totii avem dubii in care ne indoim de orice. Gaseste ceva de facut care sa te distraga spre alte directii. Pana maine, increderea iti va fi restaurata. Unele studii suplimentare, totusi, pot continua sa iti intareasca convingerile.

Citeste si Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Ce zodii se scaldă în lux și opulență. Sumele curg în râuri pentru acești nativi

Horoscop 16 septembrie 2023 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
O conversatie intensa si emotionala cu un prieten sau cu o ruda poate scoate la iveala secrete si curata liniile de comunicatie pentru amandoi sau pentru tine si altii. Probabil ca ai subestimat pe cei apropiati de tine. O lunga plimbare sa jogging in cartierul tau se va dovedi benefica pentru tine, iti va limpezi capul si te vei alege si cu miscare pentru trupul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, sambata 16 septembrie 2023. Razboi si pace in amor? Ce emotii ascunse scot la iveala Luna si pasionalul Marte

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, sambata 16 septembrie 2023. Ceea ce vedem astazi ar putea sa nu fie ceea ce primim. Cand Luna in echilibrata Balanta se intalneste cu energicul Marte, am putea incerca sa fim politicosi cu partenerii nostri cand, de fapt, suntem foarte suparati in interior. Aceasta ar putea duce la o sesiune picanta de mesaje sau la o dezbatere despre cine are dreptate. Odata ce Luna se imbina cu Venus, planeta dragostei, putem sa ne gestionam agresivitatea intr-un mod pasional si jucaus. Totusi, ar trebui sa fim pregatiti sa luam o pauza atunci cand ne simtim adusi la extreme.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Conditii ideale pentru iubire azi. Profita si invita-ti partenerul undeva. Faceti planuri pentru urmatoarele etape din relatia voastra. Daca esti singur, este o zi excelenta sa iti intalnesti jumatatea. Ai mai multa incredere in tine.

Citeste si Gata cu Mercur Retrograd! Cum se schimbă viața nativilor și care sunt cele 3 zodii care au parte de un destin MIRACULOS

Horoscop 16 septembrie 2023 dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Faci planuri romantice, poate o iesire la restaurant sau gatesti chiar tu. Fa tot ce depinde de tine sa-ti rasfeti partenerul. O merita cu prisosinta. Aceasta experienta va reimprospata relatia si ii va da o noua energie. Daca esti singur, fii mai increzator in fortele proprii. Nu mai astepta sa faca altcineva prima miscare. Preia initiativa.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O zi excelenta sa clarifici cateva lucruri in relatie, sa faceti „curatenie” si sa mergeti inainte mai increzatori in relatia voastra. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, acum este momentul sa pleci in cautarea viselor tale. Sansele sa ti se implineasca sunt foarte mari. Actioneaza!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată acum în România. Se aplică din 27 iulie, ora 23:00
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor prezidenţiale și parlamentare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!