Dezvăluiri incredibile despre Mario Iorgulescu: „Era în pragul morții”. Ce spune Gino Iorgulescu despre consumul de droguri

Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că „victima era de 10 ori mai drogată” și că accidentul „nu a fost din vina lui Mario”.
Filip Stan
16 sept. 2023, 11:56
Dezvăluiri incredibile despre Mario Iorgulescu:
Gino Iorgulescu a mers în sala de tribunal să discute cu familia victimei lui Mario. Cum au reacţionat părinţii lui Dani Vicol

Virgil Boglea, unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, susține că victima accidentului din 7 septembrie 2019 „era de 10 ori mai drogată” și că „practic, nici nu a fost vina lui Mario în producerea accidentului”.

„Dosarul Mario Iorgulescu” a fost finalizat la începutul acestei săptămâni de către Judecătorii de la Curtea de Apel București. Pe durata urmăririi penale a lui Mario, care a condus beat și drogat, și a ucis un tânăr în vârstă de 24 de ani, magistrații și procurorii nu au reușit să-l audieze. Nici măcar pe durata desfășurării procesului în instanță.

Internat într-o clinică privată din Italia, Mario Iorgulescu a fost scos din România de părinți cu un avion privat la scurt timp după teribilul accident pe care l-a provocat în urmă cu patru ani. Astfel, tânărul nu a vrut să coopereze în cazul care a zguduit România în septembrie 2019.

Mario Iorgulescu a fost condamnat în prima instanță la 15 ani și opt luni de închisoare, iar un verdict definitiv din partea magistraților va sosi la data de 11 octombrie. Totuși, dezvăluirile lui Virgil Boglea din emisiunea lui Gabi Safta de la Radio Gold FM au aruncat cazul în aer.

Mario Iorgulescu, primele declarații după condamnarea la 15 ani și 8 luni de închisoare: „Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”
Deși familia Iorgulescu a fost acuzată că și-a ajutat fiul să fugă din țară, Virgil Boglea expune o altă variantă. Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că în momentul în care clientul său a plecat din țară, nu era luată nicio măsură împotriva lui.

„De fugit din țară, Mario nu a fugit. Era în pragul morții. Nu avea măsura nici privativă de libertate, nici preventivă, nici calitate în dosar, nu era pusă în mișcare începerea cercetării. Familia, pentru a-l salva de situația critică, a luat decizia dificilă, de a-l duce în străinătate”, a dezvăluit Virgil Boglea.

În continuare, Virgil Boglea a explicat și motivele pentru care Mario Iorgulescu nu s-a putut întoarce în România pentru a fi prezent la audieri. Același avocat care apără interesele FCSB-ului în lupta pentru palmares și identitate cu CSA Steaua a dezvăluit că Mario Iorgulescu ar fi fost diagnosticat cu o leziune cerebrală.

„În Italia era resident din 2008. Când a plecat nu era luată vreo măsură împotriva lui. Nu s-a întors pentru că, după investigațiile medicale, s-a descoperit că ar avea o leziune cerebrală. În Romania nu putea fi depistată.

Noi nu avem un dispozitiv medical în acest sens. Vorbim de o leziune pe creier apărută din copilărie. Nici nu poate fi remediată, ci, în cel mai fericit caz, menținută în starea actuală. Nu s-a întors pentru că italienii nu-i dau voie.

Curtea de Apel de acolo atrage atenția să nu fie judecat un om bolnav, care are atestat de handicap ireversibil. Suntem in situația de a judeca o persoană bolnavă. Trebuie tratată, nu judecată. Numai bunul simț al familiei de a nu ieși în public a făcut să nu se cunoască toate aceste informații”, a mai spus Virgil Boglea în emisiunea lui Gabi Safta la Radio Gold FM.

Transferat în Italia, Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată, iar în luna februarie a acestui an a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influența alcoolului şi drogurilor (cocaină).

Gino Iorgulescu, după încheierea procesului în care fiul său, Mario, a fost judecat pentru omor: Nu a fost drogat

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat luni, 11 septembrie, după închierea procesului în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru provocarea, în 2019, a unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața, că fiul lui „nu a fost drogat”, iar cine va mai spune acest lucru va fi chemat în instanță.

„Eu vreau să vă spun ceva. Că băiatul meu nu a fost drogat și cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, că noi avem dovezi și o să plătească, o să îi chemăm în instanță”, a spus șeful LPF la ieșirea de la Curtea de Apel București.

Întrebat cum se simte Mario, Gino Iorgulescu a răspuns: „Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ, are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește și ce face”.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au finalizat luni, 11 septembrie, dezbaterile în dosarul în care Mario Iorgulescu a fost condamnat în primă instanţă, de Tribunalul București, la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor şi conducerea mașinii sub influenţa alcoolului şi drogurilor, fapte petrecute pe 8 septembrie 2019.

Mario Iorgulescu, care a fost dus la o clinică din Italia după ce a comis accidentul mortal, a fost dat în urmărire de Poliţia Română în mai 2020.

Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat și în prezent în Italia. Din august 2020, de când dosarul a fost trimis în instanță, el nu a putut fi audiat de niciun judecător, nici măcar prin videoconferință.

Termen nou în procesul lui Mario Iorgulescu: procurorul a cerut majorarea pedepsei. Gino Iorgulescu: „Cine spune că fiul meu era drogat minte!”
La ultimul termen, avocaţii familiei Iorgulescu au cerut schimbarea încadrării juridice, din omor în ucidere din culpă, cerere respinsă însă de magistraţi. Totodată, apărătorii au contestat rezultatul testării pentru consumul de droguri și au afirmat că au dovada că Spitalul Elias nu avea acreditarea necesară pentru a preleva probe biologice în vederea testării.

Luni, 11 septembrie 2023, la Curtea de Apel din București s-a încheiat procesul în care Mario Iorgulescu a fost judecat pentru provocarea unui accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața. Tribunalul București l-a condamnat inițial pe Iorgulescu Jr. la 15 ani și 8 luni de închisoare. Verdictul Curții de Apel urmează să fie comunicat pe 11 octombrie 2023.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
De necrezut! Cât costă un șnițel de pui cu piure de cartofi, la 'împinge tava' în Eforie Nord
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Soldați ruși, în disperare, se adresează direct lui Vladimir Putin
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'