Ramzan Kadîrov ar fi în stare critică după un transplant de rinichi. Liderul cecen infirmă zvonurile cu un VIDEO

Ramzan Kadîrov ar fi în stare gravă după un transplant de rinichi, susțin liderul opoziției din Rusia şi un lider al spionajului ucrainean. La o zi după zvonuri, cecenul a publicat un videoclip pentru a demonstra că este sănătos.
Filip Stan
17 sept. 2023, 15:27
Ramzan Kadîrov ar fi în stare critică după un transplant de rinichi. Liderul cecen infirmă zvonurile cu un VIDEO

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, aliat loial al lui Vladimir Putin, a publicat duminică un videoclip, despre care nu se știe când a fost înregistrat, în care cataloghează drept „minciuni” zvonurile care circulă cu privire la deteriorarea stării sale de sănătate, relatează AFP. Asta, după ce zilele trecute Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a spus că liderul cecenilor se află în stare critică.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov ar fi în stare critică. Andrii Iusov, reprezentantul Serviciului de informații al apărării din Ucraina, a declarat că Ramzan Kadîrov, șeful Ceceniei, controlată de Kremlin, se află în stare critică, transmite cotidianul ucrainean Pravda.

„Putem confirma că el [Kadîrov – n.r.] a avut o altă criză severă și că se află în stare critică în ultimele zile”, a declarat acesta.

Anterior, presa a relatat că Ramzan Kadîrov ar fi în comă. Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a pus pe Kadîrov pe lista persoanelor căutate în luna septembrie a anului trecut. El este căutat în temeiul articolului 110.3 (invadarea integrității teritoriale și a inviolabilității Ucrainei, care a dus la moartea unor persoane sau la alte consecințe grave) și al articolului 437.2 (planificarea, pregătirea, declanșarea și desfășurarea unui război agresiv) din Codul penal al Ucrainei. În temeiul acestor articole, Kadîrov riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 10 ani la închisoare pe viață.
Rusia a reluat masiv bombardamentele în Ucraina. Kadîrov nu-l iartă pe Prigojin: „Am crezut că unii oameni îşi iubesc Patria, că sunt de încredere”

Ghenadi Gudkov, fost deputat în Duma de Stat, a vorbit şi el despre starea de sănătate a liderului cecen în podcastul jurnalistei ruse independente Iulia Latinina, joi, 14 septembrie, informația fiind preluată apoi de portalul ucrainean de știri Dialog.

Citând surse de rang înalt din Cecenia, liderul poziției ruse a spus că Ramzan Kadîrov e în stare gravă după un transplant de rinichi, corpul lui respingând organul primit.

„I-am sunat pe ceceni proeminenți. Potrivit datelor lor, Kadîrov a suferit o operație, un transplant, care nu a avut succes în totalitate, se presupune că nu totul a prins, au apărut niște abcese. Starea lui de sănătate este foarte proastă”, a spus Gudkov.

Zvonuri despre o deteriorare bruscă a sănătății lui Kadîrov au apărut în primăvara anului 2023. Apoi, jurnalistul kazah Azamat Maitanov a scris că liderul cecen are probleme renale grave.
Liderul cecen Ramzan Kadîrov, îmbrăcat cu o jachetă Louis Vuitton de 2.400 euro, la o întâlnire cu generalii săi
Informațiile despre starea de sănătate a lui Ramzan Kadîrov nu au putut fi verificate și nici confirmate oficial.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, un aliat al preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale cărui forţe au luptat frecvent alături de unităţi din gruparea paramilitară rusă Wagner în Ucraina, a lăudat moştenirea lui Evgheni Prigojin după presupusa moarte a liderului Wagner în prăbuşirea unui avion, relatează News.ro, care citează CNN.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Daniel Tudorache, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare în „Dosarul diamantelor”
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'