Ştefana Andrada, judecătoarea găsit moartă în casă la 32 de ani, fusese ameninţată cu moartea

Judecătoarea Ștefana Andrada Pavel, de la Judecătoria Gherla, a fost găsită în casă, fără suflare. Avea doar 32 de ani, iar oamenii legii urmează să stabilească cauzele decesului.
Alina Costache
16 sept. 2023, 17:43
Ştefana Andrada, judecătoarea găsit moartă în casă la 32 de ani, fusese ameninţată cu moartea

Judecatoarea Ştefana Andrada Pavel, de la Judecatoria Gherla, a murit la doar 32 de ani. Ea a fost găsită în casă, fără suflare. Moarte misterioasă în județul Cluj unde o judecătoare de doar 32 de ani a fost găsită fără viață în propria locuință, chiar în ziua în care trebuia să conducă o ședință. Colegii acesteia sunt cei care au anunțat și poliția.

Evenimentul tragic a fost descoperit după ce colegii judecătoarei au devenit îngrijorați de absența acesteia de la serviciu și de faptul că nu mai răspundea la apeluri.

Judecătoarea ar fi avut ședință de judecată, dar a lipsit nejustificat. Atât grefiera, cât și colegii care o știau au încercat să o contacteze, însă totul a fost în zadar.

Alarmați de această situație, au sunat imediat la 112. La scurt timp după apel, echipajele de salvare au sosit la locuința judecătoarei, unde au descoperit-o pe aceasta fără viață.

„La data de 13 septembrie a.c., in jurul orei 12.15, Politia municipiului Gherla a fost sesizata despre faptul ca o femeie de 32 ani, nu mai raspunde la telefon. S-a patruns in locuinta cu sprijinul ISU Cluj, unde femeia a fost gasita decedata in locuinta. Se efectueaza cercetari in vederea stabilirii cauzei decesului”, a declarat IPJ Cluj.

Ea este Ștefana, judecătoarea de 32 de ani găsită moartă în apartamentul său din județul Cluj! Colegii au dat alarma, după ce nu a ajuns la ședința pe care trebuia să o conducă
Femeia a fost numită judecătoare la Gherla în anul 2021. În urma celor întâmplate, CSM a transmis pe site-ul instituței un mesaj de condoleanțe.

„Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei PAVEL ANDRADA-ȘTEFANA, judecător în cadrul Judecătoriei Gherla şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”, a fost mesajul transmis de CSM.

Andrada Ştefana Pavel a fost numită în 2021 judecătoare la Gherla și era foarte apreciată pentru munca ei. Se pare că aceasta suferea de o boală gravă de plămâni.

Potrivit unor surse, există şi suspiciunea că ar fi suferit de depresie şi este posibil să fi luat anumite pastile.

Judecătoarea Ștefana Andrada Pavel, ameninţată cu moartea

la unul dintre procese prezidate de Anbdrada, la ieşirea din sala de videoconferinţă, condamnatul Lunean Florian a afirmat următoarele: „Dumnezeul mamii voastre de criminali! Fu…. rasa în gură! Morţii mă-tii, că îţi iau capu cu sabia când ies de aici! Băga-mi-aş p…. în morţii tăi! D-zeu mă-tii… că 2 luni jumătate mai am termen şi scot maţele din tine amu, băga-mi-aş p… în rasa ta! Fu… morţii tăi, de erai în faţa mea te mâncam aicea!”. Momentele au fost înregistrate cu camera video montată pe uniforma agentului de penitenciar, iar despre ameninţările şi invectivele proferate de Lunean Florian, preşedintele completului de judecată – judecător Pavel Andrada Ștefana a luat cunoştinţă în data de 13.01.2022 când a vizualizat înregistrarea.

Legendarul culturist român Eugen Kantor a murit subit la antrenament
Persoana vătămată Pavel Andrada Ștefana, care a relatat starea de fapt astfel cum a fost expusă anterior , a precizat că ameninţările cu moartea i-au cauzat un profund disconfort psihic şi o stare de temere, atât prin raportare la gravitatea ameninţărilor proferate, cât şi prin raportare la circumstanţele personale ale deţinutului Lunean Florian, despre care are cunoştinţă întrucât anterior soluţionase o propunere de liberare condiţionată care îl privea (persoană aflată în executarea unei pedepse de 12 ani închisoare, agresivă, sancţionată disciplinar pe parcursul detenţiei de nenumărate ori, pentru fapte de violenţă, consiliat psihologic pentru agresivitate).

Starea de nelinişte cauzată de acest incident i-a fost augmentată persoanei vătămate şi de împrejurarea că deţinutul urmează să fie liberat la termen în cursul lunii aprilie. Pavel Andrada Ștefana a mai arătat că acest incident i-a cauzat realmente o stare de temere, motiv pentru care îşi face griji pentru siguranţa ei, întrucât există posibilitatea ca inculpatul Lunean Florian să se gândească la o răzbunare.”

Curtea de Apel Cluj a pronunțat decizia definitivă în octombrie 2022:  ”In baza art. 41 alin. 1 si 3 si 43 alin. 2 C.pen. adauga la restul neexecutat (la data savarsirii faptei 29.12.2021) de 117 zile inchisoare din pedeapsa de 12 ani si 1 luna inchisoare (s.p. nr. 83/2016 a Jud. Turda) pedeapsa de 1 an 4 luni si 20 de zile inchisoare, urmand ca inculpatul sa execute in final pedeapsa rezultanta de 1 an 4 luni si 137 zile inchisoare in regim de detentie.”

Din ultimii 12 ani de viață, Lunean și-a petrecut 11 în spatele gratiilor. În 2020, în semn de protest, Lunean și-a tăiat un deget după ce a aflat că cererea lui eliberare condiționată a fost respinsă la Judecătoria Baia Mare.

Spynews
Cine sunt tinerele ucise cu sânge rece pe litoral, de cel supranumit Șacalul. Denisa avea 28 de ani, iar Delia 34. Ambele femei fuseseră date dispărute / FOTO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
De ce e bine să adaugi sare în cafea. Trucul pe care din ce în ce mai multe persoane îl pun în aplicare
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Playtech.ro
Detalii șocante despre moartea stewardesei românce găsită moartă în Japonia. Ce au aflat anchetatorii
DailyBusiness
Schimbare MAJORĂ pentru mame și tați. Când vor putea ieși la pensie
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Despărțire surprinzătoare în showbiz! Au pus punct relației după șase ani, deși aveau planuri de căsătorie
Spynews
Ce răspuns a dat Cristina de la Insula Iubirii la întrebarea: "De ce mai ai poze cu Andrei pe Instagram?" Care e, în prezent, relația foștilor concurenți / VIDEO
Evz.ro
Serghei Mizil a fost spectator. Lecția pe care i-a dat-o o brunetă. Video
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Mormântul Denisei Răducu a ARS ca o torță!!! Imagini șocante de la cimitirul din Ștefănești, părinții ei sunt devastați
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Audiență record pentru Digi FM și PRO FM în 2024
MediaFlux
NOUL PRAG de IMPOZITARE a PENSIILOR! SIMONA BUCURA OPRESCU a anunțat EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...