Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii, dar o face pentru căței: „Rețeta fericirii în cuplu”

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii. În ultima vreme, prezentatoarea a stârnit controverse pe rețelele sociale, cu declarațiile sale despre familia ei. Însă, vedeta nu se ferește să își expună viața pe Internet, așa cum este ea, chiar dacă multora nu le convine și o critică.
Alina Costache
17 sept. 2023, 08:28
Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii, dar o face pentru căței:
Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii. Una din întrebările născute de public, este de ce vedeta gătește pentru animalele lor de companie, în timp ce copiilor le gătește bunica.

Citește și: Cristina Șișcanu l-a înșelat cu cel mai prieten de familie. Dezvăluiri incendiare: „Am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne”

Motivul pentru care Cristina Șișcanu nu gătește pentru copii

Rețeta fericirii în cuplu: asta facem noi în fiecare noapte înainte de culcare în timpul săptămânii… E aproape miezul nopții, e ora 23:30, vreau să vă arăt activitatea mea și să vadă doamnele care zic că eu nu gătesc.

Ei uite, macaroane cu brânză pentru căței, le place să mănânce orez cu carne și cu legume și macaroane cu brânză. Le-am dat o perioadă bobițe, dar acum le gătim.

Da, pentru copii nu gătesc, o fac bunicile, dar gătesc pentru căței. Îi tratăm ca pe niște copilași, îi răsfățăm, îi îngrijim pentru că îi iubim. Și soțul e aici lângă mine, spală câteva vase, Filip se pregătește să meargă la nani, Petra doarme de mult timp.

O să merg și eu să mă pregătesc de culcare, Mădălin mai are treabă, să lea dea cățeilor de mâncare, să curețe curtea, iar eu mă trezesc mâine la 6:40 s-o pregătesc pe Petra pentru școală”, a spus Cristina Șișcanu, pe contul său de Facebook.

Cristina Șișcanu, sfaturi pentru femeile casnice

Mai multe admiratoare i-au trimis mesaje în privat Cristinei pentru a îi cere ajutorul cu privire la atitudinea bărbaților care se „depărtează” de soțiile lor. Vedeta le răspunde public și le sfătuiește să discute cu partenerii lor cu privire la managementul propiei gospodării, fapt ce le răpește ocazia de a petrece timp împreună.

Doamnelor, ce voiam să vă spun este următorul lucru. Am primit multe mesaje în care unele dintre voi îmi spuneți că soțul nu prea este implicat în activitățile casnice și așa mai departe. Pentru că mă vedeți pe mine lângă Mădălin, pentru că Mădălin mai spală și vasele, se implică și în creșterea copiilor, totul facem împreună.

Ce vreau să le spuneți soților voștri sau ce cred eu că ar fi bine să le spuneți. Le explicați că dacă lasă tot greul casei pe umerii dumneavoastră nu o să mai puteți fi disponibile pentru ei, și la un moment dat nu le va fi lor bine, pentru că dumneavoastră nu veți mai fi bine, se strică treaba.

Dacă împărțiți totul, lucrurile sunt mult mai ușor de făcut. Nu este nicio rușine ca un bărbat să spele vase, sau să dea cu mătura sau să facă curat prin casă, chiar să se implice în educația copiilor, nu este absolut nicio problemă.”, a spus Cristina Șișcanu, pe una dintre rețelele sociale.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Beyoncé Permite Folosirea Melodiei ‘Freedom’ în Campania Lui Kamala Harris
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!