Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente

Noi detalii neștiute despre Miruna Pascu, mama beizadelei drogate care a provocat tragedia din stațiunea 2 Mai, ies la iveală. Este vorba despre averea impresionantă pe care mama lui Vlad Pascu o deține și pe care acesta o toca fără reținere pe substanțele interzise pe care le consuma împreună cu prietenii săi.
Alina Costache
17 sept. 2023, 17:20
Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente
Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Femeia are 10 afaceri și 288 de apartamente

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul tragediei de la 2 Mai, a fost arestată preventiv, fiind acuzată că a încercat să șantajeze martori din dosarul ce-l vizează pe fiul său. Miruna Pascu a fost dusă în arestul Poliției Capitalei și se află încarcerată împreună cu două femei, care au ajuns după gratii pentru furt.

Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri! Miruna Pascu a intrat în atenția publică după ce fiul său cel mare, Vlad a ucis doi tineri, studenți la facultatea de Geografie care se aflau în vacanță la mare, după ce s-a urcat sub influența drogurilor la volan.

Citește și ULTIMĂ ORĂ. Mama beizadelei drogate arestată pentru 24 de ore! Ce se întâmplă cu tatăl lui Vlad Pascu, care a intrat cu motocicleta în jurnaliști

Averea impresionantă a Mirunei Pascu pe care beizadeaua sa o toca pe droguri!

Aceasta a fost luată în vizor de autorități, după ce ar fi încercat să îi influențeze pe martorii din dosar în încercarea de a-și scăpa fiul de închisoare, iar pe data de 15 septembrie, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Procurorii o acuză pe Miruna Pascu că ar fi încercat să influențeze martorii din dosar și că ar fi participat la petrecerile cu droguri, organizate de către tânărul de 19 ani.

Ba mai mult, potrivit autorităților, mama lui Vlad Pascu fi adus chiar ea, în repetate rânduri, substanțe interzise la astfel de evenimente, care au fost consumate ulterior de către alți tineri.

Aceste atrocități au ieșit la iveală după ce două dintre tinerele care au participat la astfel de petreceri, prietene cu Vlad Pascu, au depus plângere împotriva mamei acestuia.

La numai câteva zile de la arestarea femeii, jurnaliștii de la Gândul au aflat cu ce se ocupă Miruna Pascu, dar și ce afaceri deține.

Averea familiei Pascu nu este una neglijabilă. Mihai Claudiu Pascu și Miruna Pascu dețin împreună 10 firme, iar foarte multe voci afirmă că au legături strânse cu foarte mulți lideri interlopi.

Mai mult, Miruna Pascu ar deține nici mai mult nici mai puțin de 288 de proprietăți, iar Mihai Pascu, 88. Acestea se află în Sectoarele 1, 2 și 4 ale Capitalei.

După ce fiul său a provocat teribilul accident din stațiunea 2 Mai, în urma căruia doi studenți și-au pierdut viața, Miruna Pascu s-a mutat într-un apartament achiziționat recent în speranța că va scăpa de presă.

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO.

Citește și Culmea tupeului în cazul drogatului criminal din 2 Mai! Tatăl lui Vlad Pascu, în discuţie cu fiul său: „Nu îţi ia nimeni permisul! Poliţistul o să-ţi ceară scuze!”

Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Permisul auto nu mai rămâne suspendat. Lege nouă în România: S-a validat dreptul de a conduce
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Primele declarații ale Oanei Roman după ce i-a deschis proces penal lui Marius Elisei!
Spynews
Cine este Loredana Martin, ispita de la Insula iubirii. Tânăra a interacționat cu multe vedete internaționale | FOTO
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru București și Bacău
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'