Relație – bombă în showbiz. Paula Seling, dragoste mare cu un om de radio. ”Ne potrivim extraordinar”

Paula Seling a avut o relație cu un bărbat despre care nu știu prea mulți, înainte de căsnicia de 17 ani cu Radu Bucura. A fost prima ei dragoste, nu l-a uitat nici acum și a vorbit mereu cu drag despre relația lor.
Filip Stan
20 sept. 2023, 15:16
Relație - bombă în showbiz. Paula Seling, dragoste mare cu un om de radio. ''Ne potrivim extraordinar''
Paula Seling dezvăluie secretul unei siluete perfecte la 43 de ani. A renunţat de 11 ani la un singur aliment!

Paula Seling și prima ei dragoste au fost împreună când ea avea doar 21 de ani. Au avut o poveste superbă, dar care în cele din urmă s-a terminat.

Citește și Lucian Viziru a dezvăluit de ce nu mai joacă în sezonul 3 din serialul Clanul. „Numai că lucrurile se schimbă”

Vadi Rus, fost director al unui post de radio, e cu opt ani mai mare decât ea, însă vârsta nu a fost un impediment pentru relația lor. Artista, care se bucura de un succes răsunător pe plan internațional la vremea aceea, a sacrificat dragostea pentru carieră. A vrut să plece în Franța, iar el nu a dorit să o urmeze.

Cum l-a cunoscut Paula Seling pe Vadi Rus, prima ei iubire

„Ne potrivim extraordinar. Între noi este tot ceea ce poate exista mai frumos între doi oameni. Aveam nevoie de un partener care să mă ajute să cresc lângă el și acesta este Vadi. Prietenul meu este primul bărbat pe care l-am prezentat părinților mei.

Relația mea cu Vadi Rus mă ținea oarecum pe loc și îmi era foarte greu să mă gândesc serios la o astfel de plecare. Încă îl mai iubesc. Și o să-l iubesc mereu, pentru că între noi a fost ceva dincolo de fapte, dincolo de cuvinte. O legătură între două suflete. Nu se poate exprima în simple vorbe…”, spunea Paula cu ani în urmă.

Citește și Câte clase i-au adus succesul Cristinei Bâtlan. Jurata de la Imperiul Leilor are o poveste uimitoare

După relația cu Vadi, Paula l-a cunoscut pe Radu Bucura, cu care a ajuns la altar. Atunci când s-au cunoscut, producătorul era toboșar în trupă cu Dana Nălbaru. După 17 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

„Da, din 13 aprilie suntem pe drumuri separate. Atât pot să vă spun, pentru că a fost foarte greu! Personal, am considerat un eșec faptul că am ajuns aici, însă probabil că toate lucrurile au un rost pe lume și se întâmplă pentru că așa se întâmplă. Cred că nu trebuie să întrebi de ce. Și, vă asigur, niciunul nu a greșit cu nimic. Pur și simplu, niște diferențe de percepție asupra vieții s-au adâncit în timp.

Odată cu maturizarea noastră, am înțeles cine suntem și că ne datoram unul altuia să ne oferim posibilitatea de a găsi, fiecare, locul și lumina de care are nevoie. Este o dovadă de iubire să faci acest gest, atunci când realizezi că poate nu ești ceea ce omul tău are nevoie(…) Nimic nu va fi la fel, dar este parte din dezvoltarea noastră, a fiecăruia, a amândurora”, a povestit artista pentru Viva.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!