Mesaj pentru zodii de la Fecioara Maria! Cum să ne vindecăm copilul interior și să trăim în lumină: „Schimbarea incepe cu un prim pas de la usa ta”

Fecioara Maria are un mesaj extrem de important pentru fiecare dintre noi. Liniștea sufletească și bucuria pot face parte din viața noastră, însă pentru a ne bucura de aceste lucruri, trebuie să ne deschidem sufletul și să îl primim pe Dumnezeu în viața noastră și binecuvântarea Lui.
Filip Stan
21 sept. 2023, 12:45
Mesaj pentru zodii de la Fecioara Maria! Cum să ne vindecăm copilul interior și să trăim în lumină: „Schimbarea incepe cu un prim pas de la usa ta”
Mesaj pentru zodii de la Fecioara Maria! Cum să ne vindecăm copilul interior și să trăim în lumină: „Schimbarea incepe cu un prim pas de la usa ta”

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 21 septembrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Citește și: Vin vremuri grele pentru unii nativi din zodiac. Astrologul Cristina Demetrescu: „Sunt probleme destul de mari, sunt probleme pe tot globul”

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC

EXPRIMA-TE PRIN CREATIVITATE

Ce arte sau activitati creative iti placeau cand erai copil ? Aspirai sa devii un muzician, dansator, scriitor, pictor sau alt tip de artist ? Creativitatea ajuta la eliberarea stresului si relaxeaza. Poti exprima astfel idei si sentimente tinute in tine. Chiar daca nu esti sigur cum sa te exprimi creativ, actiunea ta artistica de orice fel va deschide portile creativitatii pentru tine. Pana la urma, asta inseamna sa fii creativ : sa fii unic si sa te bucuri de talentele pe care ti le-a dat Dumnezeu. Le ai din belsug! Atunci cand te manifesti creativ in orice fel, ai oportunitatea sa atingi inimile altora. Totusi, nu e neaparat necesar sa iti arati creatia altora. Poti sa faci ceva doar pentru satisfactia ta particulara. Este important sa te exprimi in moduri in care sa te simti bine si sa iti reincarci bateriile. Muzica si dansul pot fi o forma de rugaciune si meditatie. Fa-ti timp sa te exprimi in orice mod simti si observa cum devii mai usor la suflet. Sarbatoreste viata si lasa-ti viata sa fie un cantec si un dans minunat, un tribut adus lui Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

LASA O URMA DE IUBIRE PE UNDE MERGI PE PAMANT

Care iti sunt cele mai dragi amintiri din copilarie cand te bucurai de natura si petreceai timp in compania ei ? Mergeai cu cortul, cu bicicleta, in drumetii ? Acum ca esti adult, relatia ta cu natura trebuie sa evolueze ca sa ii fii un bun protector. De exemplu, sa fii constient ce produse folosesti, ce produse ajung in paduri sau mari, sa eviti chimicalele ce fac rau naturii, sa folosesti produse biodegradabile, toate sunt forme de a manifesta respect si grija pentru mediul pamantesc ce iti gazduieste calatoria pe pamant. Natura si viata implica echilibru si tu esti parte din creatia lui Dumnezeu, asa cum este si tot ce te inconjoara. Asta inseamna si sa actionezi spre beneficiul animalelor si naturii. Si mai inseamna sa fii un bun model de comportament fata de acestea. Dumnezeu a creat totul pentru a fi in armonie divina si este cu adevarat un miracol. Roaga-te sa fii inspirat cu privire la moduri in care poti contribui cu iubire sa protejezi natura atat cat poti tu. Fa actiuni pozitive. Schimbarea incepe cu un prim pas de la usa ta.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI

PRIVESTE VIATA ALTFEL

Uneori te poti lasa coplesit de indoieli aparute in fluxul vietii de zi cu zi, reactionand la circumstante din exterior in loc de a prelua controlul asupra propriei stari de pace. De aceea este important sa privesti viara dintr-o perspectiva mai inalta si sa te conectezi la intelepciunea pe care Dumnezeu o are de oferit. Fa pauze inainte de a lua o decizie ca sa poti sa vezi totul mai clar. Focuseaza-te pe a urma cararea lui Dumnezeu pentru tine in loc sa te lasi prins in dramele, opiniile si experientele altor oameni. Deseori trebuie sa capatam obiectivitate ca sa putem privi clar o situatie. A fi sincer cu tine insuti poate fi provocator pentru ca sunt aspecte pe care mai degraba ai prefera sa nu le vezi. Totusi, cand te rogi pentru ghidare, raspunsurile apar si calea devine clara. Cu totii avem abilitatea de a accesa intelepciunea divina. Roaga-te la Dumnezeu sa iti reaminteasca sa faci o pauza si sa asculti inainte de a actiona.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Patru zodii care se despart săptămâna asta! Își fac bagajele și zboară la altă floare. Cine sunt nativii care încheie un capitol

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Kamala Harris aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Democrat la prezidențiale
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!