Marcela Fota a început să plângă în timpul unui interviu. Ce relație a avut, de fapt, cu regretatul ei soț. „Copilul meu nu știe lucrul ăsta”

Marcela Fota a izbucnit în lacrimi în timpul unui interviu televizat. Vedeta a trecut printr-un moment foarte dificil, în urmă cu mai mulți ani, când și-a pierdut soțul și a rămas singură să-și crească copilul.
Filip Stan
21 sept. 2023, 15:34
Marcela Fota a început să plângă în timpul unui interviu. Ce relație a avut, de fapt, cu regretatul ei soț. „Copilul meu nu știe lucrul ăsta”

Marcela Fota a reușit ca după decesul soțului să se pună pe picioare și să-și găsească echilibrul fiindcă David, fiul ei, avea nevoie de ea.

Marcela Fota a trecut prin cea mai neagră perioadă din viața ei după moartea soțului. Recent a făcut o serie de dezvăluiri în ceea ce privește relația ei.

L-a cunoscut pe regretatul său soț la doi ani de la divorțul lui de fosta soție și a urmat o perioadă grea pentru amândoi.

Citește și Mihaela Bilic aruncă în aer tot ce ştiai despre fast food. „Eu iubesc şaorma! Mi se pare o combinație delicioasă”

„Eu când l-am cunoscut avea 2 ani de la divorț. Am simțit-o ca pe o luptă pentru el. Fetele lui nu cred că au fost în totalitate de acord cu relația noastră. Nu știu dacă pentru el a fost aceeași bucurie cum a fost pentru mine (n. red sarcina). La un moment dat s-a retras, eu a trebuit să aștept să văd ce hotărăște. Când am început relația, pentru că el avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară, eu am vrut să fim financiar separat.

El cu banii lui, eu cu banii mei, el avea apartamentul lui, eu apartamentul meu și a venit un moment când copilul nostru crescuse, avem undeva la 4 anișori și eu am vrut o casă, iar el mi-a spus foarte clar că nu e pregătit să facă casă și dacă vreau casă să-mi fac. Atunci eu am decis să fac casa, iar în octombrie, după ce ne-am mutat în casa nouă, el a avut o perioadă de închidere și a venit la mine și mi-a zis: Eu în această locuință nu mă regăsesc și am căzut de comun acord, copilul meu nu știe lucrul ăsta și are 14 ani, am decis ca o perioadă el să se retragă la apartament și să-și dea seama ce-și dorește. A fost o perioadă puțin mai lungă, timp în care David a știut doar că tati pleacă devreme și vine târziu. El și-a luat timpul necesar și a venit la mine și mi-a spus că eu și David suntem familia lui și oamenii cu care vrea să ducă această viață”, a declarat Marcela Fota, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și Andreea Popescu, experiență înfiorătoare: „M-a mușcat un maidanez de față. Am fost operată pe viu, fără anestezie. Am fost la trei spitale până m-au primit, le era frică că mor pe masa de operație”

Ce reacție a avut fiul Marcelei Fota după moartea tatălui

Cel mai greu moment pentru Marcela Fota a fost să accepte că fiul ei nu mai are tată. Vedeta a acordat un interviu în care a povestit despre acest episod sensibil, moment în care a izbucnit în lacrimi.

„Copilul meu nu a avut nicio reacție și i-am spus că tati este pus într-un loc în biserica în care a ajutat să se construiască și merg să stau cu el pentru că trupul lui va mai fi aici două zile și l-am întrebat dacă vrea să vină și el a zis că vrea să rămână acasă. Din momentul acela, copilul meu o secundă n-a mai vorbi despre această chestie. Efectiv refuza orice discuție pe acest subiect, aici a fost panica mea și durerea. Până la un moment dat, după două luni, timp în care am dus lupte de numai eu știu ce s-a întâmplat și a venit fiul surorii mele și a zis că David e închis în baie. L-am forțat să-mi deschidă ușa și mi-am găsit copilul de 12 ani urlând. L-am luat în brațe și am plâns amândoi până când mi-am dat seama că, în sfârșit, a acceptat și el. De atunci, a început susținerea asta reciprocă între noi”, a mai spus Marcela Fota.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
De ce s-a botezat Mirabela Dauer la 49 de ani. Ce religie are acum celebra artistă
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Regula devine obligatorie pentru toți proprietarii. Mulți români vor strâmba din nas
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incendiul devastator din Jasper: Sute de case distruse și mii de oameni evacuați
MediaFlux
SE SCHIMBĂ TOTUL pentru elevi. Fără examene pe caniculă
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!