De la Chef la Cuțite la Casa Timiș. Domeniul familiei Timiș își completează echipa cu Cătălin Petrescu, specializat în bucătăria asiatică contemporană

Resortul de lux Casa Timiș l-a recrutat pe Chef Cătălin Petrescu, iar piesa de rezistență pe care o propune în meniul resortului se numește “Nichibotsu”. Din această toamnă, tandemul Lontras-Petrescu promite să creeze noi repere gastronomice la Casa Timiș.
Alina Costache
22 sept. 2023, 12:14
De la Chef la Cuțite la Casa Timiș. Domeniul familiei Timiș își completează echipa cu Cătălin Petrescu, specializat în bucătăria asiatică contemporană

Din toamna aceasta, echipa resortului Casa Timiș are un al doilea chef, Cătălin Petrescu, specializat în bucătăria japoneză și cu o impresionantă experiență internațională și locală. Noul chef va face echipă cu Executive Chef Nico Lontras, iar cei doi vor sublima definiția unei experiențe gastronomice complete la Casa Timiș, după cum asigură reprezentanții resortului.

Chef Cătălin Petrescu este multiplu premiat al unor prestigioase concursuri de specialitate și o prezență activă în peisajul media din România. Cu o viziune îndrăzneață și pasiune efervescentă, Chef Cătălin Petrescu va contribui la oferta gastronomică a Casei Timiș cu expertiza impresionantă pe care o are în materie de bucătărie asiatică.

”Am ales această colaborare cu sufletul. Acest loc este un amestec rar de elemente deosebite – locația, echipa și, nu în ultimul rând, conducerea vizionară. Nu am ratat niciun apus de când am venit aici, sunt unice, într-atât încât m-au inspirat să le dedic un preparat în experiențele gastronomice viitoare, evident aromat și accesorizat în stiluri asiatice”, a declarat Chef Cătălin Petrescu. În centrul propunerilor sale gastronomice pentru oaspeții Casei Timiș se află „Nichibotsu”.

“Chef Cătălin Petrescu m-a fascinat de la prima întâlnire prin simplitate, modestie, căldură, naturalețe și autenticitate. Cătălin va completa echipa cu care îmi doresc să creez un restaurant fusion, cu puternice influențe asiatice. Noul concept va adăuga eclectism gastronomic resortului Casa Timiș, care deja este un spațiu eclectic”, a declarat Cristina Timiș, proprietar și CEO al Resortului Casa Timiș, parte a holdingului de familie Cris-Tim.

Resort Casa Timiș este singura locație care modifică meniurile substanțial în fiecare primăvară și toamnă în cele trei restaurante ale sale – Conac, Veranda dintre Vii și Rotonda.

Construit în 1925, conacul a renăscut din 2018 grație pasiunii și investițiilor consistente făcute de familia Timiș, fondatorii grupului Cris-Tim, una dintre cele mai puternice afaceri antreprenoriale din România.

Despre Chef Cătălin Petrescu

Activează în domeniul gastronomic românesc încă din anul 1996, dar cu o perioadă în care a lucrat in Norvegia (2004-2010) la un restaurant cu stele Michelin.
Înainte de plecarea în Norvegia, a lucrat și pe bucătărie internațională. După revenirea în România, s-a concentrat aproape exclusiv pe bucătăria asiatică.

Despre Resort Casa Timiș

Resort Casa Timiș, un domeniu de 140 ha la 80 de km de București, a devenit în scurt timp o emblemă a ecoturismului din România și un model pentru ce poate oferi ospitalitatea românească.

Resortul include Conacul neo-românesc, restaurat și transformat într-un boutique-hotel de 5 Stele, 16 bungalow-uri de lux, 3 restaurante, alături de spații dedicate pentru evenimente tailor-made sau corporate, atât indoor cât și outdoor.
Pentru pasionații de mișcare, nu doar de mâncare, domeniul include și 20 de km de alei pavate pentru jogging, tracking, plimbări si traseu privat de biciclete.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 5 august 2024. Balanța își schimbă destinul, veste tristă pentru Scorpion
Capital.ro
A murit cea mai iubită și frumoasă actriță. A fost o femeie uimitoare
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Românii vor primi și pensii DUBLATE. Baciu: „Pot crește și cu 100%”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vești neașteptate de la ANM. Schimbare majoră a vremii în zilele următoare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Cauza decesului lui Valentin Ioviță. De ce a murit fostul mijlocaș, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Atacurile Ucrainei asupra țintelor din Crimeea surprinse în imagini spectaculoase
MediaFlux
DOLIU în POLITICĂ! PSD e în stare de ȘOC. A MURIT un important PRIMAR
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?