Ce s-a ales de viața lui Gabriel Cotabiță, la opt ani după ce a fost la un pas de moarte. Cele trei fiice l-au abandonat pe marele artist: „Ele au încredere că tatăl lor e pe mâini bune”

La opt ani de când a fost la un pas de moarte, Gabriel Cotabiță trăiește la marginea Capitalei, alături de soția lui, Alina, departe de cele trei fiice ale sale.
Alina Costache
23 sept. 2023, 22:28
Ce s-a ales de viața lui Gabriel Cotabiță, la opt ani după ce a fost la un pas de moarte. Cele trei fiice l-au abandonat pe marele artist: „Ele au încredere că tatăl lor e pe mâini bune”
Gabriel Cotabiță, uitat de cele trei fiice

La opt de când s-a aflat la un pas de moarte, Gabriel Cotabiță locuiește undeva la marginea Capitalei alături soția sa. De când s-a mutat din Piața Romană, artistul a fost abandonat de cele trei fiice ale sale, care l-au veghet zi și noapte, în cele mai grele clipe din viața sa.

Artistul și-a revenit ca prin minune, după ce în anul 2015 a stat săptămâni bune în comă indusă. La vremea aceea, cele trei fiice ale sale pe care le are din prima căsătorie, cu Ioana Nagy, au avut grijă de el, la fel ca și Alina, cea care mai apoi i-a devenit soție.

Citește și: Cum l-a ţepuit Bobonete, pe când era un anonim, pe Gabriel Cotabiţă. L-a furat la cântar şi nu i-a dat nici peştele! Ce s-a întâmplat când s-au reîntâlnit după opt ani VIDEO

Artistul este foarte atent la sănătatea sa. Cea care i-a rămas alături este femeia căreia i-a jurat iubire veșnică și cu care s-a căsătorit la un an distanță, după ce a fost la un pas de moarte. Cele trei fiice ale sale l-au abandonat, de când el și soția sa s-au mutat unde la marginea orașului, spre ieșirea pe Autostrada Soarelui și foarte rar îl mai vizitează. Nici artistul nu merge la ele, mai ales că acesta nu mai conduce de mai bine de șapte ani.

„Gabi se plânge că fetele nu-l mai vizitează. Ele au încredere în Alina, că tatăl lor e pe mâini bune. Le e și greu să ajungă la el, pentru că nu mai locuiește în centru.

Vorbesc însă la telefon, unde se interesează mereu de starea sa de sănătate. Acum greul cade numai pe soția lui. Ea e cea care are grijă de Gabi, chiar dacă merge și la muncă. Este o femeie extraordinară”, a declarat un apropiat de-al lui Gabriel Cotabiță, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Citește și: Cum şi-a cunoscut Gabriel Cotabiţă actuala soţie, care este cu 30 de ani mai tânără decât el: „Mama ei a adus-o la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu ştia cine sunt”

De când a trecut pe lângă moarte, Gabriel Cotabiță și-a schimbat complet obiciurile. Artistul a renunțat la fumat și la condus, după cum spunea chiar el în urmă cu mai mult timp.

„Nu am voie să mai beau sucuri, sunt pasibil de diabet. Nu l-am făcut, dar sunt la limită. Mai consum doar apă plată. Înainte beam numai apă minerală, dar acum nu mai pot. Eram fanul unor băuturi acidulate. Nu mai fumez de atunci, n-am mai pus gura pe țigară.

Din cauza faptului că nu mă mai mișc prea mult, stau mai greu în picioare. Nu mai locuiesc în București, nu am unde să mă plimb.

Nu mai conduc de când am ieșit din spital, așa că taxiul e prietenul meu cel mai bun. La ora actuală, ar trebui să încerc din nou, dar nu mai pot. Am încercat, m-am pus la volan, dar nu mai am atenție distributivă”, spunea Gabriel Cotabiță, în urmă cu ceva vreme.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Și-a modificat CNP-ul la 14 ani, ca să poată lucra: ”Construiam ceva, când puteam să bat mingea!”
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!