Maraton de nunți în showbiz-ul românesc! Ana Baniciu a spus „Da!” în fața lui Dumnezeu. Și Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au pășit spre altar în acest weekend. Ce alte vedete s-au mai căsătorit în ultimele zile

Ultimul weekend a fost unul extrem de aglomerat pentru lumea bună din România, deoarece putem spune că a avut loc un adevărat maraton de nunți. Unele dintre cele mai faimoase cupluri din showbiz-ul românesc au decis ca în penultimul final de săptămână din luna septembrie să pășească în fața lui Dumnezeu pentru a-și uni destinele.
Alina Costache
25 sept. 2023, 10:54
Maraton de nunți în showbiz-ul românesc! Ana Baniciu a spus „Da!” în fața lui Dumnezeu. Și Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au pășit spre altar în acest weekend. Ce alte vedete s-au mai căsătorit în ultimele zile
Maraton de nunți în showbiz-ul românesc! Ana Baniciu a spus „Da!” în fața lui Dumnezeu. Și Ana Odagiu și Conrad Mericoffer au pășit spre altar în acest weekend. Ce alte vedete s-au mai căsătorit în ultimele zile

Ultimul weekend a stat sub semnul dragostei, al petrecerilor și al nunților. Mai multe vedete din showbiz-ul românesc și-au unit în acest final de săptămână destinele fie în fața lui Dumnezeu, fie în fața ofițerului de stare civilă. Ana Baniciu este una dintre fericitele mirese de pe listă. După o relație care a durat mai mult de trei ani, Ana Baniciu și partenerul său, Edy Kovacs, au decis că a venit momentul să oficializeze relația. Cu puțin timp în urmă, în data de 8 septembrie 2023, au avut loc ceremonia civilă, iar sâmbătă, 24 septembrie 2023, cei doi au celebrat și căsătoria lor în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Ana Baniciu, despre momentele cumplite prin care a trecut după ce și-a pierdut mama. Decizia fatală care a marcat-o: „Acea semnătură a fost cea mai grea din viața mea”

În cursul zilei de sâmbătă, Ana Baniciu și oficial soțul ei, Edy Kovacs, au decis că este momentul potrivit să își spună marele „DA!” și în fața lui Dumnezeu. De fapt, persoana care a distribuit primele imagini de la ceremonia emoționantă este Monica Munteanu, o prietenă apropiată a cuplului. Ea a fost, de asemenea, cea care a împărtășit câteva fotografii cu locația pregătită pentru marele eveniment înainte ca Ana Baniciu să facă intrarea.

Și Ana Odagiu și-a unit destinul cu cel al lui Conrad Mericoffer sâmbătă seară.

Ana Odagiu și Conrad Mericoffer nu au ales un local de fițe, ci au optat pentru o terasă în centrul Bucureștiului, la Teatrul Național, unde s-au distrat alături de familie și prieteni. Rochia purtată la biserică a fost lungă, dreaptă și decupată pe un picior. Ana Odagiu și-a dorit o rochie simplă, pentru a fi cât mai confortabilă. Artista a atras atenția tuturor cu eleganța de care a dat dovadă în cea mai importantă zi din viața ei. Ana Odagiu și Conrad Mericoffer, fostul soț al actriței Victoria Răileanu, s-au căsătorit civil în luna mai, după doi ani de relație. Fosta concurentă de la „Te cunosc de undeva!” a publicat imagini de la evenimentul emoționant.

O altă actriță a făcut nuntă în stil mare în acest weekend. Este vorba despre Lorena Luchian, cea care a creat personaje memorabile alături de Mihai Bendeac. What’s Up și iubita lui au făcut nuntă în centrul Capitalei, iar cei doi miri și-au făcut apariția la biserica Stavropoleos din Capitală, alături de prieteni și familie. Și actrița Ioana Ginghină și-a refăcut viața și s-a recăsătorit la 46 de ani, după divorțul de Alexandru Papadopol. În fața lui Dumnezeu, și-au jurat iubire veșnică și solistul trupei Brio Sonores, Dumitru Mîțu, și o cunoscută jurnalistă Pro TV.

Marius Marian Ivancea sau What’s Up, după numele lui de scenă, are 34 de ani a mai fost căsătorit de două ori. După două mariaje nereuşite, cântăreţul a fost hotărât să încerce şi a treia oară. Cea de-a treia nuntă a lui What’s Up a fost una foarte discretă. Au știut despre eveniment doar membrii familiei celor doi parteneri și prietenii foarte apropiați. Ceremonia a fost una restrânsă, fără mulți invitați. What’s Up și iubita lui s-au căsătorit la o biserică din București, după cum arată imaginile surprinse de paparazzii wowbiz.ro.

Prima dată a intrat mireasa împreună cu nașul, apoi cântărețul împreună cu nașa de cununie. Artistul a fost foarte atent la iubita lui în fiecare moment al ceremoniei, încurajând-o pe tânăra vizibil emoționată. După ceremonia religioasă, What’s Up și soţia lui au sărbătorit alături de invitaţi la un restaurant din apropierea bisericii.

Și actrița Ioana Ginghină și-a refăcut viața și s-a recăsătorit civil după divorțul de Alexandru Papadopol. Evenimentul a avut loc chiar în curtea actriței. Ioana Ginghină a îmbrăcat o singură rochie, o rochie vaporoasă care să-i permită să danseze. Pe cap, actrița a purtat o coroniță de flori și a fost machiată discret.

Citește și: Ana Baniciu, în lacrimi pe Instagram: „De departe, cel mai greu an din viața mea”

Spynews
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Bzi.ro
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra
Fanatik.ro
Zodiile care vor avea un final de an de vis. Berbecii pot da o lovitură financiară. Leii au șansa să-și schimbe viața
Capital.ro
Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a României, se retrage din handbal. Mulțumim, Cristina!
Playtech.ro
Alfred Bulai a ieșit din închisoare! Ce a declarat când a aflat că e cercetat în arest la domiciliu
DailyBusiness
Ministrul Muncii, anunț esențial pentru pensionari. „Este foarte important”
Adevarul
Experiență de coșmar pentru un român care a dat mii de euro pe o vacanță de 5 stele. „Nu pot să cred așa ceva, e șocant”
Spynews
Nuntă în familia lui Sorinel Copilul de Aur! Fratele lui, Adi de Adi, s-a căsătorit. Imagini de la eveniment / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu recunoaște că a înșelat-o pe Anda Călin. Cum a convins-o să îl ierte: "Nu pot trăi fără ea"
Evz.ro
Bărbatul care a fost femeie. O poveste de film. Video
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
ALERTĂ în penitenciar! Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu, de la Puterea Dragostei, după ce a aflat că soția lui a fost ucisă
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Decizie de ultimă oră privind recalcularea pensiilor. Anunțul vine din partea Ministrului Muncii: „Nicio pensie..”
Capital.ro
Ungurii, umiliți. Ungaria a fost pusă la punct de Comisia Europeană: Profită de războiul din Ucraina
StirileBZI
Luxemburgul caută muncitori români. În anumite domenii, salariul este de 6.000 de euro pe lună.
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă
substantial.ro
Harvey Weinstein, pus sub acuzare pentru noi infracțiuni sexuale în New York
MediaFlux
AU INTRAT BANII pe CARD! Decizie pentru SENIORI! Vești bune!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...