Cine sunt cei 10 tineri care vor face show la cea mai nouă și fierbinte emisiune din România. Detaliile picante despre concurenții de la Love Island

Love Island este emisiunea care a făcut „ravagii” peste tot în lume, iar acum a fost preluată și de ProTV. Iată cine sunt concurenții care se vor lupta pentru a-și găsi sufletul pereche și pentru a pune mâna pe premiul de 50.000 de euro.
Irina Dumitrescu
25 sept. 2023, 12:33
Cine sunt cei 10 tineri care vor face show la cea mai nouă și fierbinte emisiune din România. Detaliile picante despre concurenții de la Love Island
Cine sunt cei 10 tineri care vor face show la cea mai nouă și fierbinte emisiune din România. Detaliile picante despre concurenții de la Love Island

Love Island este una dintre cele mai renumite emisiuni de tip reality show la nivel internațional, având prezență în peste 25 de țări din întreaga lume, până în prezent. Succesul deosebit al acestei emisiuni a condus la achiziționarea formatului de către Pro TV, care a decis să îl adapteze și să îl difuzeze în România.

Citește și: Ce se intampla in corpul tau daca mananci doua linguri de ulei de cocos in fiecare zi, timp de 60 de zile

Procesul de selecție a concurenților pentru emisiunea „la cârma” căreia se află influencerița Alina Ceușan a fost deja finalizat, iar emisiunea va fi transmisă pe micile ecrane în viitorul apropiat. Zece tineri sunt pregătiți pentru aventura vieții lor, dintre care cinci fete și cinci băieți își propun să își găsească dragostea adevărată în cadrul acestui show.

Participanții vor locui într-o vilă de lux, într-o locație exotică, 24 de ore din 24. Chiar din primele momente ale emisiunii, cele cinci fete și cei cinci băieți vor trebui să decidă cu cine vor forma cupluri. Câștigătorii show-ului vor pleca acasă cu un premiu în valoare de 50 de mii de euro.

Reprezentanții Pro TV au dezvăluit identitățile concurenților cu câteva zile înainte de premiera emisiunii. Acești concurenți, așa cum am menționat anterior, sunt cinci fete și cinci băieți cu vârste sub 30 de ani. Iată componența echipelor!

Cine sunt concurenții de la Love Island România

Ada Ileana. Are 26 de ani și de meserie este profesoară de limba engleză. A câștigat titlul Miss Internațional România 2022. Este singură de 3 ani de zile, însă nu și-a pierdut niciodată speranța că va găsi un partener potrivit.

Alexandra Balea. Are 23 de ani și este studentă în anul III la Medicină. Este deschisă să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii de la Pro TV. Spune că, dacă îi place de cineva, face ea primul pas. Totuși, dacă acea persoană calcă greșit, nu o uită niciodată.

Gabriela Ilișiu. Are 23 de ani și este cântăreață. Mărturisește că se îndrăgostește repede și promite să fie singura femeie adevărată din viața unui bărbat. Se răzbună, însă, la fel de repede. Este singură de 2 ani de zile și visează la o familie mare și frumoasă.

Josephinka Smolena. Are 21 de ani și este însoțitor de zbor. Îi plac muzica și dansul, în mod deosebit. Susține că îi plac bărbații cu simțul umorului, însă nu ia niciodată dragostea în glumă.

Mădălina Rancea. Are 26 de ani și este consultant de vânzări. Vrea să găsească un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. Este totuși atentă, analizându-și opțiunile de două ori înainte de a face o alegere. Crede că ce este al ei este pus deoparte.

Denis Iuga. Are 21 de ani și este foarte popular pe rețelele sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, unde și-a construit o comunitate de peste 150 de mii de urmăritori online. Visează să aibă o familie foarte mare, la timpul potrivit, alături de fata potrivită.

Andrei Bordeianu. Are 23 de ani și este antrenor personal. Femeia ideală, în viziunea lui, trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu trup armonios și în același timp amuzantă și energică.

Eduard Caba. Are 24 de ani și este model. Susține că are aspect, corp, dar și creier, motiv pentru care poate să convingă orice fată că el este bărbatul ideal, chiar dacă la început nu există o conexiune extrem de puternică între ei. Se declară pregătit pentru o relație de lungă durată.

Valentin Popescu. Are 27 de ani și este creator de conținut. Îi plac femeile blonde și mai scunde decât el. Recunoaște că nu este vreun sfânt, fiind deschis la orice, inclusiv la o relație pe viață.

Premiera reality-show-ului Love Island va putea fi urmărită la Pro TV începând cu data de 2 octombrie, aproape de miezul nopții, potrivit conducerii postului de televiziune. Pe platforma Voyo, emisiunea va fi disponibilă telespectatorilor cu o zi înainte, respectiv pe 1 octombrie.

Adrian Butușină. Are 29 de ani și este antrenor personal. Recunoaște că, dacă nu este implicat într-o relație romantică, flirtează cu mai multe femei în mod simultan. Acum a hotărât să își schimbe planul. Își dorește să găsească dragostea adevărată.

Citește și: Alina Ceușan a semnat cu Pro TV. Ce emisiune va prezenta una dintre cele mai celebre influencerițe din România

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Se schimbă banii în Europa. Anunțul BNR pentru cei care preferă bani cash
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a unei invenții
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordin în România. Sunt obligați să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Campania Kamalei Harris Îl Ia în Considerare pe Josh Shapiro ca Potenţial Vicepreşedinte
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!