HOROSCOP 29 septembrie 2023. Ziua CEA MAI NOROCOASĂ pentru aceste ZODII. Ce le aduce bun Luna plina în Berbec

Luna plină în Berbec înseamnă că starea actuală nu mai funcționează, așa că ești îndrumat acum să faci primul pas curajos către crearea unei schimbări puternice și norocoase în viața ta. Iată care sunt zodiile binecuvântate de Luna plină în Berbec din 29 septembrie 2023.
Alina Costache
28 sept. 2023, 09:58
HOROSCOP 29 septembrie 2023. Ziua CEA MAI NOROCOASĂ pentru aceste ZODII. Ce le aduce bun Luna plina în Berbec

HOROSCOP 29 septembrie. Luna plină în Berbec se ridică pe cer în seara zilei de 29 septembrie 2023, chemându-te să acționezi și să ai încredere în tine. Uneori, trebuie să iei atitudine sau să te implici activ pentru a proteja sau crea ceea ce îți dorești cel mai mult. Destinul tău este întotdeauna divin și menit pentru tine, dar asta nu înseamnă că universul nu te va testa pentru a vedea dacă ești pregătit să avansezi la următorul nivel. Berbecul este un semn de foc și primul din zodiac, aducând nu doar teme de pasiune și hotărâre, ci și dorința de a prelua rolul de lider și de a profita de un nou început.

 

HOROSCOP 29 septembrie. Berbec
Lăsa-te să te ridici în lumină pe măsură ce Luna Plină apare în zodia Berbecului, strălucind cu o lumină strălucitoare asupra sectorului tau de sine și oferindu-ti încredere. Acesta este momentul tău de a-ți revendica destinul, de a te întoarce în încrederea ta neclintită și de a-ți îmbrățișa capacitatea de a-ți crea viața dorită. Îmbrățișând această energie, te vei simți pregătit să iei decizii puternice care îți vor modela viața pentru anii următori. A existat mai multă îndoială de sine în acest an decât te-ai confruntat de obicei. Deși este justificat, deoarece ai fost în pragul unei schimbări semnificative în viață, trebuie să iti onorezi adevărul interior pentru a profita la maximum de oportunitățile disponibile, ceea ce înseamnă să ai încredere în tine.

Luna Plină aduce o conștientizare norocoasă a ceea ce funcționează și a ceea ce nu funcționează în viața ta, deoarece te ajută să îmbrățișezi schimbările și oportunitățile disponibile pentru a trece la un nou nivel de suflet. Recunoaști că iti întârzii fericirea și norocul doar așteptând sau continuând să îmbrățișezi îndoielile. Ai încredere în tine și în inima ta și lasă-te să realizezi cât de mult te-ai schimbat.

HOROSCOP 29 septembrie. Taur
Există mai mult pentru tine decât se vede la prima vedere, dar cel mai important moment are loc atunci când în sfârșit realizezi acest lucru. Ești un individ complex și, în timp ce ești un semn de pământ, nu există niciun motiv să te închizi în a crede că tu sau viața trebuie să fiti într-un fel anume. Ești intuitiv; visele tale sunt mesajele din univers și o ai în suflet să creezi viața pe care ti-ai dorit-o mereu. Îmbrățișându-ți intuiția cu Luna Plină în Berbec, vei găsi calea către norocul și viața pe care ai simțit întotdeauna că este a ta.

Folosește energia norocoasă a Lunii Pline în Berbec, deoarece îți evidențiază visele și intuiția pentru a îmbrățișa mai mult din darurile tale divine și a te conecta cu spiritul. Faci parte din univers ca oricine altcineva, dar pentru a vedea cu adevărat cât de norocos ești, trebuie să recunoști asta pentru tine. Lasa-te purtat într-o altă direcție – ai putea fi surprins unde duce.

HOROSCOP 29 septembrie. Gemeni
Dorințele nu sunt doar pentru copii, ci pentru oricine crede că viața poate fi mai bună decât cel mai nebunesc vis al tău. Nu lăsa realitatea vreunei situații să te descurajeze să te conectezi cu sinele tau superior și cu dorințele pe care le are pentru ceea ce va urma. Permite-ți să îmbrățișezi acel copil interior, speranța pentru ceea ce este de neimaginat și credința că există mult mai mult în viață decât poti vedea. În loc să te concentrezi doar pe ceea ce pare realist, permite-ți să visezi mare și să-ți dorești tot ce îți dorești, pentru că acolo vei găsi cel mai mult noroc.

Numerele norocoase ale zodiei tale chinezești. Numărul 1 este important, dar 8 este magic!
Luna Plină în Berbec se ridică în sectorul tau de dorințe, arătându-ti ce este necesar pentru a le îndeplini și cât de reale sunt. Această lunație îți oferă pasiunea și încrederea necesare pentru a face acei primi pași, pentru a crede în tine și pentru a nu accepta niciodată nimic care nu rezonează pe deplin cu sufletul tău.

HOROSCOP 29 septembrie. Rac
Viața este totul despre echilibru și, în timp ce alții ar putea avea o părere diferită, această parte a vieții tale se numește „rândul meu”. Este rândul tău să te concentrezi asupra ta. Pentru a te pune pe primul loc, reflectă asupra viselor și ambițiilor tale de viață și nu ezita să fii puțin egoist. Dăruiești întotdeauna atât de multe celorlalți, dar uiți că trebuie să ai grijă de tine mai întâi. Așa că fii egoist cu timpul, energia și ceea ce alegi să urmărești, pentru că cu cât faci mai mult, cu atât mai probabil că norocul va simți în sfârșit că este de partea ta.

Zodiac chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile: Cei răbdători îşi vor primi recompensa!

Fă-ți timp să reflectezi asupra vieții tale profesionale, în timp ce Luna Plină în Berbec luminează această zonă a vieții tale și te inspiră să închei un capitol, astfel încât să poți începe unul nou. Îți poți schimba direcția de carieră sau îți poți adapta modul în care abordezi acest domeniu al vieții tale. Această creștere este parte a energiei care te mută către împlinirea completă în viața ta și va schimba totul, dar numai în bine

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Ministerul Apărării confirmă: resturi de dronă rusească descoperite în Deltă, lângă Plauru
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!