Cristian Mărgărit dezvăluie metoda banală de slabit.” Sunt multe persoane care vara se îngrașă, vacanțe, alcool, mâncare. Iarna este un sezon bun pentru slăbire pentru că frigul generează arderea caloriilor, deci dacă vrei să arzi calorii stând degeaba, trebuie să induci această termogeneză, să determini corpul să producă mai multă căldură. Dușurile reci sunt acum la modă, ați văzut, băile în gheață, nu aș merge atât de departe, nu toată lumea le poate tolera, dar să faci câte un duș rece din când în când, poate fi făcut de toată lumea”, a declarat Cristian Mărgărit, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.
Citeşte şi: Sexy-prezentatoarea de la Pro TV a amânat nunta cu iubitul. Cei doi au început relaţia acum 10 ani
C elebrul nutriționist precizează că hidratarea este la fel de importantă și când afară este frig: „Când vine vorba de hidratare, putem folosi diferite trucuri. Spuneam mai devreme de amestecarea unui suc cu apă, ceaiuri, ciorbe, supe, multe legume. Hidratarea este chiar mai importantă toamna și iarna, pentru că dacă aceste mucoase se usucă, nasul, gura, gâtul, permit intrarea și dezvoltarea bacteriilor. Din acest motiv, este foarte important să avem și în casă o umiditate optimă, pentru că iarna aerul in casă se usucă prea tare, când dăm drumul la căldură. De aceea răcim mai des, fără să știm de ce, trebuie să menținem o umiditate optimă”.
Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţie de iubire. „Zâmbesc la fiecare mesaj primit de la tine!”
Despre sucurile pe bază de zahăr, specialistul spune că trebuie consumate mereu în înghițituri mici, astfel încât zahărul să nu se asimileze în organism, iar corpul uman să aibă timp să proceseze mult mai bine aceste ingrediente periculoase. „Dacă bem în înghițituri mici, corpul nostru preia acel zahăr și îl folosește ca sursă de energie. Atunci când corpul nostru primește prea mult deodată, fie că vorbim despre zahăr sau grăsimi, el poate să facă față doar unui aport, dintr-o anumită substanță. Dacă e prea mult, atunci e nevoit să depoziteze, și acest exces de moment, vârf de concentrație în sânge, e foarte dăunător pentru noi. În schimb, dacă livrăm acea glucoză puțin câte puțin, efectul negativ nu este atât de mare”, a declarat Cristian Mărgărit..