Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Fiica sa a primit un inel care „costă cât o vilă mai mică în America”, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie: „A vrut să compenseze”

Saveta Bogdan a dezvăluit ce cadou a primit fiica sa, Cătălina, de la soțul america, cu ocazia împlinirii a 15 ani de căsnicie.
Alina Costache
29 sept. 2023, 12:15
Saveta Bogdan, impresionată de ginerele american. Fiica sa a primit un inel care „costă cât o vilă mai mică în America”, cu ocazia aniversării a 15 ani de căsnicie: „A vrut să compenseze”
Saveta Bogdan, dezvăluiri inedite despre ginere american

Saveta Bogdan este tare mândră de fiica ei, Cătălina, care de 15 ani este căsătorită cu un cetățean american și locuiește alături de el, în SUA. Cei doi și-au aniversat căsnicia, iar bărbatul i-a făcut un cadou inedit partenerei sale.

Vedeta a povestit totul, spunând ce părere are cu privire la surpriza pe care ginerele său i-a pregătit-o Cătălinei. Cei doi au mers într-o croazieră spre Miami, acolo unde bărbatul i-a oferit un inel cu diamante foarte scump. Cântăreața a fost impresionată de gestul ginerului ei, mărturisind că acesta a cheltuit o avere pe bijuterie.

Citește și: Saveta Bogdan, în război cu Angela Rusu: „Eu am o stea în America, pe Aleea Celebrităților, unde vin numai bogătași acolo. Ea nu are nicio stea”

„Fata mea a făcut 15 ani de căsnicie, soțul ei a dus-o într-o croazieră, spre Miami. Ginerele meu a luat o orchestră și i-a oferit un inel cu diamante care costă cât o vilă mai mică în America. Soțul fiicei mele este manager la o firmă de mașini de spălat, a cheltuit aproape toată averea pe care o avea pentru a îi face fiicei mele acest cadou la aniversarea lor. Am rămas impresionată de gestul lui”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spynews.ro.

Chiar dacă s-a declarat plăcut surprinsă de gestul făcut de ginere, interpreta de muzică populară nu a putut să nu facă o legătură între surpriza acestuia și cadoul pe care ea i l-a dăruit Cătălinei. Saveta Bogdan a precut pe numele fiicei sale apartamentul în care artista locuiește și, crede ea, ginerele său a decis să îi facă o surpriză la fel de frumoasă și scumpă.

„Apartamentul în care locuiesc l-am trecut pe numele fiicei mele, probabil ginerele meu a rămas foarte impresionat de poziția locuinței, de faptul că am un apartament mare și probabil a vrut să compenseze darul pe care eu l-am făcut fiicei mele, astfel i-a dăruit acest inel. La bătrânețe se vor muta aici în România. Le-am pus condiția să nu vândă niciodată casa mea”, a mai povestit artista.

Citește și: Saveta Bogdan şi-a făcut testamentul. Cui i-a lăsat toată averea: „A fost emoționată, nu se aștepta”

De când fata sa s-a stabilit în America, Saveta Bogdan a mers periodic în vizită, iar în ultima perioadă a circulat zvonul potrivit căruia artista ar lua în calcul să se mute definitiv acolo. Interpreta a infirmat aceste informații, declarând că nu are de gând să părăsească vreodată România.

„Nici nu se pune problema! Astea sunt minciuni, nu părăsesc eu România. Este țara mea, aici mă simt cel mai bine. Au venit și copii, se simte bine, vor mai venit și la anul.  Eu nici nu știu dacă mă mai duc la ei pentru că este drumul lung, te omoară drumul”, a mai spus aceasta.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!