Dorian Popa, decizie surpriză după ce l-a „înfiat” pe Cheluţu: „M-am gândit să adopt un copil”. Ce îl sperie pe artist

Dorian Popa a dat cărțile pe față! Își dorește sau nu să devină tată: „M-am gândit de foarte multe ori” Artistul nu exclude posibilitatea de a adopta un copil.
Alina Costache
30 sept. 2023, 11:52
Dorian Popa, decizie surpriză după ce l-a

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să-și clădească o carieră de succes în industria muzicală, dar și în actorie, întrucât a apărut într-un serial extrem de apreciat în rândul telespectatorilor.

De câțiva ani încoace, Dorian Popa a dovedit că are stofă de antreprenor și s-a lansat în domeniul imobilialelor. Se pare că afacerile sale se bucură de un real succes, însă nu mai este un secret pentru nimeni faptul că muncește enorm pentru asta.

În ceea ce privește viața personală, artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Claudia Iosif, cunoscută în showbiz drept Babs.

Dorian Popa și-a pus problema adopției. Motivul pentru care este speriat în legătură cu toată procedura.

Dorian Popa, pus pe afaceri serioase în ultimii ani, a oferit câteva detalii care au stârnit curiozitatea fanilor lui, cu privire la viața personală a artistului. Artistul a mai sugerat în trecut că lasă destinul să-și facă treaba când vine vorba despre capitolul „familie”.

Până atunci, el este foarte hotărât să dezvolte multele afaceri în care este implicat de ceva vreme. Fiind văzut ca un model de generația tânără, Dorian Popa ar reuși să inspire foarte mulți tineri din România, și nu de puține ori a fost surprins oferindu-le sfaturi despre viață.

În ceea ce privește familia, artistul mereu a menționat-o pe mama lui, la care ține la nebunie, dar și pe fratele său, două dintre persoanele care i-au fost alături dintotdeauna.

EXCLUSIV Dorian Popa dezvăluie dedesubturile relaţiei pe care a avut-o cu Călin Donca: „A fost un soi de prietenie. Pe lângă prostul de mine, au mai fost şi alţi ameţiţi influenţaţi de un discurs bine pus la punct”
Deși nu are o parteneră momentan, sau cel puțin nefiind cunoscută de public, Dorian a precizat că ar dori, cândva, să înfieze un copil. Nu contează dacă va avea sau nu „copilul său”, ar face-o și așa.

Principalul motiv ar fi dorința sa de a fi alături de cât mai multă lume în jurul său, iar ajutorarea unui micuț dat în grija statului pare că reprezintă unul dintre scopurile sale pe termen lung. Inspirația acestei alegeri vine din „înfierea” câinelui său, Cheluțu, la care, de asemenea, ține foarte mult.

„M-am gândit de foarte multe ori să adopt un copil și sentimentul și mai pregnant în ceea ce privește adopția a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu și mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie.”, notează Ciao

Invocând și numele Divinității, Dorian Popa își pune problema înfierii unui copil, chiar dacă va avea și „copilul său”. El sugerează o condiție, cu toate acestea, iar aceasta este „puterea financiară”:

„De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat pentru că dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta?”

Cea mai mare frică a artistului în legătură cu acest proces este dată de procedura înfierii unui copil, despre care Dorian spune că este destul de „anevoioasă”:

„Ce mă sperie un pic este modus operandi care am înțeles că este destul de anevoios în România în ceea ce privește adopția,”

 

Câți bani a câștigat Dorian Popa din Youtube, în 2023. Suma este impresionantă

După cum am menționat și mai devreme, Dorian Popa este foarte mult pus pe treabă. El a lămurit acest aspect atunci când a fost în podcastul Ilincăi Vandici și a argumentat de ce nu merge în vacanțe: „Mulți oameni se și mint un pic singuri când pleacă în concediu și spun că se relaxează. Dacă ar sta să facă un calcul foarte atent între bucuria obținută și stresul survenit întoarcerii din concediu și debalansării financiare care urmează după un concediu, s-ar putea să nu fie chiar raportul pe care îl așteaptă. Plecăm în concediu, dar nu ne gândim la ce se întâmplă după (…)”, a spus el, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru o turistă care a mers cu mașina în Grecia. Ce a pățit la puțin timp după ce a ajuns în Halkidiki. Ți se poate întâmpla și ție
Capital.ro
Marea doamnă a României s-a stins. Anunțul trist făcut de soțul ei: Așa a vrut!
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Guvernul intră tare în angajații din România! Sute de persoane își vor pierde locurile de muncă!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
S-a stins jurnalista Ileana Perneş Dănălache. Ultimii ani au fost plini de suferință
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Decizia luată de soțul Ilenei Stana Ionescu: Va fi incinerată. Cu ce explicații vine acesta: „Așa a vrut Ileana”
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Putin respinge negocierile pentru încetarea focului și cere demilitarizarea Ucrainei
MediaFlux
REZULTATE ALEGERI MAREA BRITANIE! Victorie ZDROBITOARE! Au MAJORITATE ABSOLUTĂ
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!