Love Island 2023. Start în primul sezon al show-ului de dating de la PRO TV. Cine sunt concurenţii şi care este marele premiu

Love Island 2023 începe luni, 2 octombrie 2023, de la ora 23:00, la o zi după ce emisiunea a avut premiera pe platforma VOYO. În prima ediție, prezentatoarea Alina Ceușan anunță că are loc formarea cuplurilor inițiale.
Filip Stan
02 oct. 2023, 15:29
Love Island 2023. Start în primul sezon al show-ului de dating de la PRO TV. Cine sunt concurenţii şi care este marele premiu
Love Island 2023. Start în primul sezon al show-ului de dating de la PRO TV. Cine sunt concurenţii şi care este marele premiu

Love Island 2023. Show-ul fenomen care a încins imaginația întregului mapamond s-a lansat duminică, 1 octombrie, pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții, pe Pro TV. Love Island, originalul – cel mai cunoscut format produs de ITV – aduce față-n față cinci băieți și cinci fete gata să descopere iubirea adevărată și să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor. Show-ul este prezentat de Alina Ceușan, fosta concurentă la Asia Express și creatoare de conținut, iar DJ-ul Virgin Radio, Dragoș Răduță, este vocea care va reda cu umor, empatie și puțină ironie tot ce se întâmplă în casă.

Cine sunt concurenții Love Island 2023

Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură, pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: „Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”.

Alexandra Balea, 23 de ani, studentă în anul III la Medicină, a venit în cel mai fierbinte reality show al momentului cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis să-și găsească jumătatea: „Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!”. Celui care-i va fura inima i-a transmis: „Dacă ai călcat greșit, nu te uit!”.

Gabriela Ilișiu este cântăreață, are 23 de ani, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: „Mă îndrăgostesc repede, dar mă răzbun și mai repede. Voi fi singura femeie adevărată din viața bărbatului meu!”. În ultimii doi ani a preferat să fie singură, însă visează la o familie mare și frumoasă, pe care să o întemeieze alături de jumătatea ei.

Josephinka Smolena, 21 de ani, este însoțitoare de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. „Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, ne-a mărturisit aceasta.

Mădălina Rancea, 26 de ani, este consultant de vânzări și a venit în Love Island pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. „Prefer să mă gândesc de două ori înainte de a alege. Cântăresc toate opțiunile și le testez, pe rând, de mai multe ori. Cred că ce e al meu e pus deoparte!”, ne-a spus tânăra.

Adrian Butușină, 29 de ani, spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume. E antrenor personal, duce o viață echilibrată și e hotărât să schimbe felul în care vede relațiile: „Îmi place să fiu singur… cu mai multe fete! Acum am hotărât să schimb planul, vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum”.

Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. „Visez la o familie uriașă, dar trebuie să încep cu pași mici: întâi găsesc fata potrivită, la timpul potrivit. Dacă începem repede, o să joc fotbal cu strănepoții!”, spune acesta.

Andrei Bordeianu are 23 de ani și este antrenor personal. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică… la fel ca el. „Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!

Eduard Caba, 24 de ani, model, spune despre el că are aspect, corp și creier, așa că poate convinge orice fată că el este un bărbat ideal, chiar dacă între ei nu există o conexiune puternică. Întotdeauna a fost partenerul perfect, însă acum vrea altceva și crede că are mult mai mult de arătat: „Sunt gata să încerc iarăși ceva de durată!”.

Valentin Popescu, 27 de ani, este creator de conținut și își etalează farmecul pe YouTube, îi plac blondele, iar jumătatea perfectă trebuie să fie în mod clar mai scundă decât el. „Nu sunt deloc vreun sfânt. Vreau să fac din fiecare zi un Valentines Day fără bomboane, pentru că țin la siluetă. În rest, sunt deschis la orice, chiar și la o relație… pe viață!”, recunoaște acesta.

Cei 10 concurenți se află în Tenerife, cu scopul final de a-și găsi jumătatea. Concurenții vor locui 24 de ore din 24 într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, vor fi urmăriți pas cu pas în mijlocul celor mai sexy alegeri, nu vor avea contact cu exteriorul și nici cu cei de acasă. Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine formează un cuplu. Concurenții nu au voie să fie singuri în show, iar dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, riscă să părăsească vila. Emisiunea este în fiecare zi, de duminică până vineri, pe VOYO, iar luni, de la ora 23:00, și de marți până vineri, de la ora 23:30, pe Pro TV. Premiul cel mare este 50.000 de euro.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Lansarea proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!