George Simion contraatacă în scandalul de la festivalul Micul de Aur: „Tehnicile de manipulare ale propagandei Rezist nu stau în picioare, nu a existat nicio agresiune”

Liderul AUR George Simion a fost acuzat sâmbătă seară că ar fi agresat un participant la festivalul bucureştean Micul de Aur, unde politicianul a mers alături de soţie şi de mai mulţi apropiaţi.
Mircea Filipescu
02 oct. 2023, 21:17
George Simion contraatacă în scandalul de la festivalul Micul de Aur:

George Simion susţine că nu a agresat pe nimeni, ba chiar mai mult, el ar fi fost cel provocat şi hărţuit de mai multe persoane pe care le asociază cu USR, ceea ce reiese şi dintr-o filmare de pe pagina sa de Facebook, în care un bărbat spune „USR-ul şi urâm AUR”.

”Adevărul despre bărbatul ”agresat” de George Simion: În legătura cu filmarea de la ”Festivalul Micul de Aur” în care sunt făcut cu ou și cu oțet de către un domn care a prezentat povestea denaturat, încercând să arate că ar fi fost victima unei agresiuni din partea mea, țin să fac câteva lămuriri, mai ales că am aflat ulterior că persoanele care au generat scandalul de sâmbătă seara sunt membri USR. Aceștia sunt: Marian Petcu (cel care făcea semne obscene în mod insistent), Ioana Popescu și Alexandra Iordăchescu – toți useriști convinși așa cum reiese de pe paginile lor sociale.

Acel domn a încercat în repetate rânduri să mă provoace (unele dintre aceste încercări fiind vizibile și pe filmare), venind cu telefonul în mână și aruncând fel de fel de acuze la adresa mea. Înainte de acest episod, domnul în cauză a încercat în mod insistent, împreună cu prietenii săi #rezist, să vină la masa la care stăteam alături de mai multe persoane, arătând semne obscene și aducând injurii.

Citeşte şi: Ministrul Mediului anunţă un drum expres ultramodern între Oradea şi Arad, cu 75 de pasaje şi poduri peste cursuri de apă

Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Chiar stăteam de vorbă cu o persoană în momentul în care acest individ, care a îmbrăcat ulterior haina de victimă, a venit în dreptul meu iarăși să mă întrebe tot felul de prostii și să mă acuze de tot felul de bazaconii.

Legat de presupusa agresiune: în momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez! Sunt foarte mulți martori care pot confirma spusele mele, tehnicile de manipulare folosite de experții în propagandă #rezist nu stau în picioare, nu a existat nicio agresiune, ci doar un grup foarte gălăgios care ne invada spațiul privat, mie, soției mele și prietenilor cu care eram.

În încheiere, mulțumesc tuturor românilor care au fost prezenți la Festivalul ”Micul de Aur” și mă bucur că am petrecut timpul împreună și v-am putut asculta nevoile și problemele.”, scrie George Simion.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu nu renunţă la lupta cu păcănelele: „Le scoatem pe toate în afara oraşelor. Nu au nicio şansă, s-a terminat!”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Volodimir Zelenski și Joe Biden discută cu noul premier britanic Keir Starmer despre sprijinul pentru Ucraina
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!