Ei sunt cei mai irascibili nativi din zodiac. Ce îi enervează cel mai tare și cum pot fi scoși din acea stare

V-ați întrebat până acum care sunt cei mai irascibili nativi din zodiac? Sunt acele zodii care se enervează din orice și au reacții impulsive și vulcanice. Nu pot trece ușor peste orice întâmplare neplăcută.
Alina Costache
03 oct. 2023, 16:13
Ei sunt cei mai irascibili nativi din zodiac. Ce îi enervează cel mai tare și cum pot fi scoși din acea stare

Iată care sunt cei mai irascibili nativi din zodiac:

GEMENI

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Sunt guvernați de „Mercur cel rapid și inteligent”, spune astrologul Lisa Barretta, ceea ce înseamnă că sunt foarte pricepuți la multitasking. „Dar când sunt prea multe de făcut la ordinea zilei, pot deveni irascibili și certăreți”.

Fiind foarte activi, atunci când se plictisesc devin irascibili. „A face același lucru prea mult timp sau a fi în preajma unor oameni plictisitori îi poate face irascibili”, a explicat Raquel Rodriguez, astrolog. „Ei tânjesc după stimulare intelectuală”.

Citește și Horoscop BANI si SUCCES 3-8 octombrie 2023. Zodia care întoarce banii cu lopata, cardul se alimentează până vineri

RAC

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Au o carapace care le ascunde vulnerabilitățile, însă atunci când se simt răniți izbucnesc imediat. „Racul este sensibil emoțional și poate deveni iritabil atunci când se simte neglijat sau neapreciat”, spune Rodriguez. „Stările lor de spirit sunt strâns legate de mediul lor emoțional, așa că o lipsă de securitate emoțională îi poate face să fie irascibili. Ei vor să se simtă apreciați în toate relațiile lor, iar faptul că nu primesc această validare îi poate irita.”

BERBEC

„Guvernat de Marte cel înflăcărat, Berbecul este impulsiv, iute la mânie și nerăbdător. Ei devin super frustrați dacă lucrurile nu se întâmplă rapid și, de multe ori, își folosesc furia ca pe o modalitate de a se certa și de a scăpa de a face ceva ce ar prefera să nu facă”, a spus astrologul. Acești nativi izbucnesc când simt că timpul lor e irosit, „fie că este vorba de o întâlnire întârziată sau de un serviciu lent la restaurant”.

FECIOARĂ

„Nimeni nu este perfect, dar Fecioarele mofturoase așteaptă perfecțiunea, mai ales de la ceilalți”, împărtășește Nguen. „Când lucrurile nu se ridică la standardele lor înalte, Fecioarele hipercritice devin iritabile.”

Devin extrem de irascibile și își schimbă cu totul starea de spirit când văd dezordine în jurul lor sau când cineva întârzie. „Iritabilitatea lor este modul lor de a insista pentru excelență”.

Citește și Cele mai compatibile cupluri din zodiac. Care sunt nativii cu care întemeiezi cea mai bună și pasională relație

CAPRICORN

Cei mai irascibili nativi din zodiac. Capricornul vrea ca lucrurile să fie făcute într-un anume fel. „Lenea și greșelile neglijente îi irită extrem de mult”, spune Nguen.

E cel mai muncitor nativ din zodiac și nu suportă amânarea sau să vadă pe cineva care lenevește. „Capricornii au un puternic simț al responsabilității și pot deveni iritabili atunci când ceilalți nu dau dovadă de același angajament. Ei urăsc ineficiența și amânarea, așa că, dacă văd pe cineva lenevind, este posibil să devină nervoși. Iritabilitatea lor provine adesea din cauza așteptărilor mari de la sine și a proiectării acestora asupra celorlalți.”

SCORPION

Sunt foarte misterioși și nu se deschid ușor în fața altora. „Atunci când se simt nedreptățiți sau simt necinste, iritabilitatea lor atinge cote maxime. Își doresc legături profunde și orice lucru superficial îi poate declanșa”, a mai spus astrologul.

E recomandat ca atunci când un Scorpion e supărat să nu-l deranjezi prea tare. „Spre deosebire de Berbec, care este deschis și își arată iritabilitatea, Scorpionul tace, cu excepția unei izbucniri ocazionale de sarcasm care ar trebui să servească drept avertisment pentru cei din jur”, spune ea.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!