EXCLUSIV Dana Budeanu îi pune lui George Simion întrebarea care poate decide alegerile: „Poate să spună azi că niciodată nu o va numi pe Kovesi candidatul AUR la prezidenţiale?”

Dana Budeanu a fost invitata lui Victor Ciutacu într-o nouă ediţie explozivă a emisiunii de prime time Punctul Culminant, de la România TV, cei doi disecând cele mai importante subiecte din agenda publică actuală.
Filip Stan
04 oct. 2023, 23:12
EXCLUSIV Dana Budeanu îi pune lui George Simion întrebarea care poate decide alegerile:

Victor Ciutacu a început discuţia cu Dana Budeanu de la răspândirea parcă necontrolată a drogurilor în societatea românească, mai ales printre tineri, care a dus în ultimele luni la numeroase tragedii. În acest context, atât influenceriţa cât şi moderatorul au recunoscut că au apreciat discursul din Parlament al ministrului de Interne Predoiu, care a atacat dur USR pentru încercările de legalizare a drogurilor uşoare.

„Mai este un exemplu, a candidat una de la USR la sectorul 4 si a baut la terasa si s-a urcat la volan si a plecat direct. Domnul Predoiu stie la fel de bine ca PNL a dat un premier retinut in SUA pentru conducere sub influenta.

Este o tema de actualitate, insa domnul Predoiu ar trebui sa se intalneasca cu domnul inca ministru Rafila, care inteleg ca nu are chef, si sa faca o lista a celor mai raspandite droguri din Romania. Adica pastile, de la Fentanyl la ce vreti voi. Aceste medicamente, care se prescriu, domnilor Rafila si Predoiu, sunt prescrise pentru orice. Anxietate, nu poti sa faci teme la mate? Copiii sunt dusi la psiholog de la 13 ani si le sunt prescrise pastile cu efect identic al drogurilor de mare risc. Aceste pastile sunt 80% din consumul de droguri in Romania.

Am prezentat celebrul scandal al opioidelor din SUA, pentru care s-au dat despagubiri miliarde. Cum s-au putut da miliarde, daca aceasta industrie nu ar face sute de miliarde?

Pai sa se faca pe astea campanii in scoli, ca copiii iau pastile si cocktailuri de pastile, nu trag cocaina. Faceti campanii pe tv, ca avem bani cacalau pentru asta. Nu pot face, pentru ca sare pharma. Toti copiii care se drogheaza iau Fentanyl, nici nu stii cati.

Copiii iau de la farmacie sirop de tuse, il mixeaza cu nu stiu ce si aia a fost. Asta e realitatea, stie toata lumea.

Cum desfiintezi asta, cand ai permis activitatea a sute de ONG-uri de scelerati, care apara drepturile depresivilor si fac spirale si se tavalesc pe jos si exista milioane de vindecatori de traume. Exista jurnalisti morti. Fosta colega a domnului Tolontan, trecuta prin nu stiu cati psihologi, care a spus singura ca nu mai scapa si ca poate tratamentul asta sa o scape.

Este un program inceput acum 20 de ani, cel putin, in America. Am aflat acum 20 de ani in America ca nu ai voie sa simti durere. Simti cea mai mica durere, pac Valium.

Nu se va face nimic, pentru ca noile generatii trebuie sa fie tampe, sa fie total absorbite de social-media si sa fie manipulati.”, a spus Dana Budeanu, care a dezvăluit şi de ce USR insistă pe această temă, în ciuda valului popular.

Citeşte şi: Mircea Badea îl atacă pe Boloş după limitarea plăţilor cash: „Domnule Boloş, e un comandament de undeva? Cineva vrea să facă experimente în România?”

„Din moment ce stii cati se drogheaza, pe asta insisti. Pe electoratul de drogati, care e foarte mare. Domnul Predoiu zice ca au intrat la guvernare, dar cine i-a bagat la guvernare? S-au inteles bine cu domnul Citu.”, a mai spus aceasta.

Comentând reţinerea primarului din Mioveni, acuzat că ar fi luat o şpagă de 30.000 de euro, pentru ca apoi să încerce să returneze 10.000, Dana Budeanu a amintit că a avertizat asupra unui nou val de arestări în rândul politicienilor din PSD.

„Am spus ca toti trebuie sa nu faca nimic, sa dea drumul la amante. Am spus sa se stea cuminte un an. Eu nu am zis ca toti iau spagi, ci ca o sa-i ia de la un pix. Exista aceasta campanie impotriva PSD, pentru ca altfel nu poate fi atacat PSD. O sa le faca numai manevre.

Nu conteaza ca iei, ca dai, ca faci, ei trebuie sa sparga la propriu aceasta putere PSD. Nu mai au forta din 2014, dar au forta asta pe care o vedeti. Stati si voi si aia de la PNL, cati mai sunt, cinci, stati cuminti. Nu mai iesiti voi pe la mese, sa faceti pe cocosii.

Primarul de sase mandate din Mioveni, al doilea om ca putere din judet, a luat el cu mana lui, ca n-are om, dupa care, nu a reusit sa gaseasca un post de doctor si l-a sunat pe ala sa vina sa-i dea spaga inapoi. Pai mi-e rusine.

In 2020 i-am spus singurei mele prietene din PSD ca deja au inceput pregatirile pentru 2024. Acum se intampla milimetric ce am zis eu. Acum sunt si toti de la PNL ascultati? Sunt.

Nu haliti astea cu tinerii. Cele mai bogate judete din Romania sunt alea conduse de astia batrani, de baroni, cum le zice. In fiecare partid exista d-astia cu trotinete, care urmaresc sa nu mai existe niciun fel de autoritate, sa nu mai existe respect, si uite vin Simion cu telefonul si Nicusor pe trotineta si castiga alegerile.”, a amintit creatoarea de modă.

Citeşte şi: George Simion şi Gheorghe Piperea, candidat al AUR pentru europarlamentare, atacă limitarea plăţilor cash: „E o problemă de libertate. Numerarul nu aduce comisioane necuvenite băncilor”

În ce priveşte alegerile prezidenţiale din 2024, Dana Budeanu a ţinut să lanseze un apel public pentru preşedintele AUR, George Simion.

„Vreau sa fac si eu un apel la domnul Siemion, sa-mi raspuna si mie la o intrebare: daca va fi nevoie vreodata, o va numi pe Laura Kovesi candidata AUR? Pentru tara, normal. Daca poate sa spuna azi ca niciodata nu o va numi.

Momelile astea cu Isarescu etc, le arunca pe banda rulanta.

Pe Kovesi, daca candideaza, nu o rezolva nimeni. E bine daca nu candideaza, ca inseamna ca fatalaii nu au candidat.

Predoiu nu o sa fie niciodata candidat. Anul viitor e foarte complicat. Cine va iesi presedinte trebuie sa fie intre noul curent extrem nationalist, ca a stricat AUR si nationalismul, si putin, la coada undeva, euro-atlantico.

Poporul e foarte destept si de aceea PSD nu scade. Dar PSD azi nu scade exclusiv datorita lui Ciolacu. Face totul bine. Cred ca e natural, stie foarte bine sa reactioneze. Asa ceva nu cred ca se poate antrena, mai ales ca el e mai din topor.

Dancila era docila si eu imi aduc aminte foarte bine, ca am fost singurul om din Romania care a sustinut-o. Acum mi-ati fi multumit.

La Ciolacu e tarziu, nu poti sa-l modifici, ce-i in gusa si-n capusa. Nu vorbim engleza, ca domnul Ciolacu nu vorbeste engleza, ca toti smecherii, ca Putin. Putin stie si tot nu vorbeste deloc. E foarte important, el comunica doar in rusa.”,  a declarat Budeanu.

Designerul a comentat şi recentul scandal declanşat între şefii publicaţiilor Gazeta Sporturilor şi Libertatea, Ţepelin şi Tolontan, pe de o parte, şi conducerea elveţiană a trustului Ringier, după ce ultimii l-au concediat pe Ţepelin.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre pensiile speciale: „Eu cred că săptămâna aceasta se cam hotărăsc lucrurile, urmând să ne adaptăm cerinţelor CCR”

„Eu sunt baiat, la ananghie nu las pe nimeni in spate. Eu avand mai multe joburi, trebuie sa fim uniti, sa inceapa de la masina de cusut. Eu zic ca au profilul de a face orice de foame. Nu trebuie sa fii la limita, ca sa iti fie mereu foame de mai mult, de tot felul de stari.

Nu ii cunosc, dar pot sa am pareri. Asa au fost obisnuiti de mici si asa se intampla cand pe mana unor astfel de personaje ajung banii unor ametiti, care nu stiu sa-si controleze banii. Presa privata poate sa aiba o politica personala, pentru ca are un patronaj. Daca eu bag bani si asa vreau eu, asa vreau eu.

Exista proprietari de media care nu fac asta si atunci exista libertate absoluta editorial. Eu sunt patron si ma intereseaza doar banii. Dar cand presa e amestecata atat cu politicul… Este foarte trist, pentru ca prabusirea marelui simbol al libertatii a inceput prin sacrificiu uman. Sunt doua persoane care, asa cum erau, acum nu mai sunt printre noi.

Sa nu depasesti in conservarea acestei libertati anumite limite ale compromisului. Nu mai putem vorbi despre asta in 90% din presa. Pe primul loc sunt banii, pe locul doi e faima, care fara bani nu se poate castiga, iar pe al treilea loc este aceasta dorinta gresita a unor jurnalisti de a se implica in procesul politic, fara sa aiba niciodata o pozitie neutra.”, a spus creatoarea de modă.

În final, Dana Budeanu a ţinut să ceară partidelor de guvernare să nu mai finanţeze o anumită parte a presei.

„Fac un apel la partidele politice sa nu mai dea bani aiurea, in mod egal, la presa care va calca in picioare. Ia taiati-le, ba, banii. Pai eu iti dau si tu ma calci in picioare. Pai PSD da la toata lumea si sunt calcati in picioare. Daca nu mai dati la hashtagi doua-trei luni, brusc isi dau seama ca au si pareri neutre. Ca ei d-aia nu mai gasesc calea de mijloc, ca le vin mereu bani. De aia trebuie ajutati. Le tai banii pe noiembrie si decembrie si imediat isi gasesc busola. Ce pot sa scrie? Ca PSD si PNL sunt corupti? Sunt prost? Au gagici? Pai si ce, stim. Dar, dupa aia, vin nevestele cu listele de cumparaturi si atunci suna la PSD.

Uite, Tolontan poate sa stea acasa si abia acum sa faca presa libera.”, a încheiar Budeanu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu amână impozitarea progresivă: „Sunt convins că nu va fi nevoie de noi taxe, dar gata cu dezmăţul bugetar din pandemie”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul din România unde cumperi un apartament cu 2 camere la doar 7.000 de euro. Ajungi imediat în centru, ai supermarket și restaurante aproape
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Limba romani a apărut pe Google Translate! Ce variantă a acestei limbi a fost aleasă de Inteligența Artificială
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Comisia Europeană ia act de hotărârile Tribunalului General al Uniunii Europene privind accesul la contractele de vaccinuri COVID-19
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'