Horoscopul toamnei 2023. Astrologul Tamara Globa prezice noroc nebun şi bucurie pentru 3 zodii

Tamara Globa si-a prezentat previziunile pentru final de an. Potrivit prognozei specialistului, lunile nu vor fi deloc ușoare, doar câteva semne astrale fioind protejate de conjuncţiile planetelor. Sfatul astrologului este că nu ar trebui să cumpărați bilete de loterie, deoarece acest lucru va genera doar cheltuieli.
Irina Dumitrescu
05 oct. 2023, 12:06
Horoscopul toamnei 2023. Astrologul Tamara Globa prezice noroc nebun şi bucurie pentru 3 zodii

Horoscop Tamara Globa toamna 2023. Se anunţă mari schimbări în viața semnelor de aer. Oamenii născuți sub controlul elementului Foc se vor confrunta cu încercări în toate domeniile vieții. Cu toate acestea, vor fi activi și plini de energie, pe care o vor putea aplica în multe domenii.

Semnele de Pământ vor trebui să muncească din greu. Nu este exclus ca pe parcursul anului să se confrunte cu dezamăgiri, pe care le vor putea îndura, însă. Semnele de apă vor avea probleme cu concurența la locul de muncă. Ei vor trebui să cheltuiască multă energie încercând să găsească oameni cu gânduri asemănătoare.

Astrologul tamara Globa  îi avertizează pe toți cei implicați în afaceri în luna octombrie să fie atenți cu partenerii lor și să nu aibă încredere în noile cunoștințe, mai ales dacă le promit mari beneficii. Credulitatea îi poate duce la pierderi.

Horoscop karmic realizat de Camelia Pătrășcanu. Urmează 18 zile de coşmar pentru zodii 

Tamara Globa prezice norocc doar pentru trei zodii. „Nu ar trebui să-ți asumi riscuri și să pornești în aventuri. Stelele vor ajuta oamenii care muncesc din greu. Toate proiectele trebuie citite până la cel mai mic detaliu, pentru că o mică inexactitate poate duce la eșec”, spune ea.

Miezul toamnei este un moment bun pentru cei care s-au săturat să stea pe loc. Dacă plănuiesc de mult să-și schimbe locul de muncă sau domeniul de activitate, cel mai bine este să o facă în octombrie. Să faci bani în această perioadă nu va fi ușor. Norocul le va întoarce spatele celor care plănuiesc să găsească surse ușoare de venit.

Nu ar trebui să cumpărați bilete de loterie, deoarece acest lucru va genera doar cheltuieli. Este mai bine să faci ceva în plus, care cu siguranță va fi profitabil”, sfătuiește astrologul.

„Starea de sănătate a majorității semnelor zodiacului în timpul lunii va depinde de stilul de viață pe care l-au dus. Cu cât s-au îngrijit mai mult de corpul lor, cu atât le va fi mai ușor să evite virusurile și răcelile de toamnă. Dacă și-au petrecut vacanța de vară în mod activ, ținând dieta potrivită, activitate fizică etc., se vor simți bine pe tot parcursul toamnei.

În cazul semnelor de pământ, bolile cronice se pot agrava, așa că atunci când apar primele simptome, acestea ar trebui să se adreseze unui specialist. Octombrie este, în general, potrivită și pentru măsuri preventive. Orice acțiune care vizează îmbunătățirea sănătății va fi de mare beneficiu”, mai spune Tamara Globa.

 

Iată pentru ce ar trebui să se pregătească fiecare zodie, conform astrogramei întocmite de Tamara Globa:

Berbec

În această tomană, Berbecul va simți un val de forțe creative. Vor putea oferi multe idei și planuri pe care vor dori să le implementeze imediat. Cu toate acestea, este mai bine să le întreprindeți implementarea cu parteneri pe care îi cunosc și în care au încredere de mult timp.

Dacă reprezentanții semnului au planificată o călătorie pentru octombrie, aceasta va fi productivă, indiferent de scopul acesteia. Vacanța amânată pentru toamnă le va aduce o odihnă bună, iar călătoria de afaceri – o finalizare cu succes a lucrării începute.

Zodiac chinezesc octombrie 2023. Noi energii interpretate de înţelepţii din Orient pentru zodia ta!

În familie, Berbecul va simți recunoaștere și iubire, dar va trebui să răspundă și celor dragi cu sentimente calde. În octombrie, există șansa de a vă remedia relațiile cu oamenii de care v-ați despărțit. Nu fi surprins dacă un vechi prieten sau partener de multă vreme apare cu o ofertă de chilipir, spune Globa.

Taurul

Taurul va fi complet cufundat în muncă și va avea puțin timp pentru familia lor. Acest lucru poate provoca certuri mărunte, care ulterior se pot transforma în conflicte mai mari. Deși vor fi extrem de ocupați, reprezentanții zodiei ar trebui să acorde cu siguranță atenție familiei lor.

Toamna promite Taurului multe noi cunoștințe, dintre care una, pentru persoanele care nu și-au găsit încă sufletul pereche, promite să devină o relație romantică. Nu ar trebui să ezitați și să nu aveți încredere în sentimentele voastre. Astrele favorizează nașterea unei noi iubiri, spune astrologul.

Toamna este bună pentru achiziții mari care au fost amânate de mult. Ar trebui să-ți investești banii cu prudență și doar în proiecte verificate.

Horoscop Tamara Globa toamna 2023. Gemenii

Gemenii vor începe ceva nou care le va afecta întreaga viață. Este posibil să fie nevoiți să-și schimbe rutina zilnică sau chiar să-și schimbe reședința. Schimbările vor face doar plăcere semnului de aer și îi vor aduce satisfacție.

Rac

Racii se vor simți singuri nu numai acasă, ci și la locul de muncă. În această tomană, viața va testa puterea afacerii lor și a calităților umane. Concurența îi va urmări peste tot. Reprezentanții zodiei vor trebui să adune puteri și să arate că au perseverență, integritate și profesionalism.

La locul de muncă, vor trebui să demonstreze că sunt buni specialiști. Dacă reușesc să facă acest lucru, vor primi o recompensă bună nu doar sub forma unei creșteri de salariu, ci și respect din partea colegilor lor.

Racii vor găsi sprijin în familie, dar în același timp nu trebuie să uite că și cei dragi au nevoie de dragostea și îngrijirea lor.

Leu 

Reprezentanții acestei zodii se vor confrunta cu afaceri neterminate care pot apărea atât în ​​activitățile lor profesionale, cât și în viața personală. Problemele care au apărut trebuie rezolvate cu atenție, ținând cont de influența tuturor factorilor posibili.

Mândria și iubirea de sine pot împiedica foarte mult oamenii din zodia focului, așa că este bine să controlăm manifestarea acestor calități.

În timpul lunii, Leii pot primi o ofertă neașteptată căreia îi va fi greu să o reziste. Reprezentanții profesiilor creative își vor putea încerca mâna la un nou rol. Cât de reușită va avea această încercare va depinde numai de perseverența și munca lor grea.

Fecioara 

Pentru reprezentanții acestei zodii, este timpul pentru socoteală. Octombrie este un moment bun pentru reflecție. Fecioarele nu ar trebui să înceapă lucruri noi sau să se grăbească să găsească relații noi. Ar trebui să se asculte pe ei înșiși, să-și descopere punctele forte și punctele slabe, să-și stabilească noi obiective și să stabilească modalitățile de a le atinge.

Există posibilitatea unei reveniri la o relație anterioară, care din perspectiva de astăzi va arăta diferit. În timpul lunii, reprezentanții zodiei ar trebui să fie atenți la sănătatea lor. Acesta este cel mai bun moment pentru a începe să practicați sport.

Toamna promite Fecioarelor multă muncă, dar oamenii din această zodie o vor face cu plăcere. În plus, există o mare probabilitate ca șefii să-și aprecieze diligența și să-i răsplătească cu un bonus.

Balanţă 

Toamna va aduce multe emoții pozitive Balanței. Reprezentanții zodiei vor aprecia dragostea și pacea care domnește în familia lor. Iar copiii îi vor încânta cu succesele lor. Toate planurile lor vor putea deveni realitate și cu siguranță le vor aduce profit pe termen lung. Balanța va funcționa bine în perechi, dar nu ar trebui să refuze participarea într-o echipă. Astfel de activități vor fi productive pentru ei.

Deși vedetele nu promit un mare succes financiar pentru Balanță, reprezentanții zodiei nu vor avea dificultăți cu banii. Există posibilitatea ca aceștia să fie nevoiți să renunțe la vechile obiceiuri, dar acest proces va fi nedureros.

Scorpion

Toamna promite să fie dificilă pentru Scorpioni. Se vor simți singuri și neînțeleși și nu le va fi ușor să găsească sprijin de la cei dragi. Scorpionii ar trebui să-și monitorizeze cu atenție sănătatea mintală, de asemenea, ar putea fi nevoie să viziteze un medic.

Experiențele emoționale le vor afecta și locul de muncă. Pot apărea dificultăți în comunicarea cu colegii sau șefii. Reprezentanții semnului vor trebui să fie plini de tact, prietenoși și calmi, în ciuda dispoziției lor proaste.

Dacă există posibilitatea de a-și lua o săptămână liberă, cu siguranță ar trebui să profite de ea pentru a-și recăpăta puterea mentală.

Săgetător

Săgetătorii se vor simți încrezători și independenți. Cu această atitudine, vor reuși în tot ceea ce fac. Reprezentanții semnului vor putea realiza planuri planificate îndelung.

Îi așteaptă schimbări mari în sfera dragostei. Vedetele promit Săgetătorilor excursii în care își vor putea crea multe cunoștințe de afaceri. În plus, vor avea ocazia să se odihnească și să câștige noi impresii.

În octombrie, cei născuți sub acest semn zodiacal nu vor avea probleme de sănătate. Mai mult, ei vor simți un val neașteptat de forță și energie.

Capricorn

Horoscopul promite Capricornilor pragmatici o nouă pasiune care le va ocupa literalmente gândurile. Oamenii din această zodie care fac parte din familie se pot simți singuri. Cu toate acestea, acesta este un sentiment temporar și nu trebuie să aveți încredere.

Munca, care va fi multă până la finalul anului, îi va ajuta să se salveze de gândurile rele. Astrele le recomandă să-și petreacă timpul liber acasă sau printre vechii prieteni. Comunicarea cu ei va merge la un nou nivel și le va aduce satisfacție. Reprezentanții zodiei vor trebui să își monitorizeze cu atenție sănătatea, deoarece vor fi deosebit de vulnerabili în această perioadă.

Vărsător

În această toamnă, astrele promit profituri bune din ofertele pentru Vărsători. Orice ar întreprinde oamenii din această zodie, totul le va aduce venituri. Cu toate acestea, există o probabilitate mare ca banii să dispară la fel de ușor, așa că vor trebui să-și limiteze cheltuielile.

O criză poate apărea în viața lor personală, dacă vor continua să flirteze cu membri de sex opus. Dacă își prețuiesc partenerul, vor trebui să o lase să simtă dragostea lor. Vor trebui să acorde mai multă atenție copiilor și părinților lor.

Vărsătorii singuri vor fi înconjurați de atenție. Cu toate acestea, șansa ca cunoștințele pe care le fac să se dezvolte în relații de lungă durată este foarte mică.

Peşte

Toamna va fi va fi plin de surprize, adesea plăcute pentru Peşti. Vor descoperi noi talente în ei înșiși, pe care le vor putea aplica în activități neobișnuite pentru ei. Reprezentanții zodiei vor câștiga noi fani și cercul lor social se va extinde. Toate acestea le vor aduce satisfacții considerabile, care le vor afecta și starea de spirit. Vor fi plini de optimism, care va începe să fie transmis și altora.

În octombrie, există posibilitatea ca aceștia să înceapă o relație romantică, dar nu ar trebui să spere că va dura mult. Pentru familia Pești, astrele nu prevestesc tulburări în relații.

Miezul toamnei este un moment bun pentru a scăpa de obiceiurile proaste și pentru a avea grijă de sănătatea ta, spune Tamara Globa, potrivit jenata.blitz.bg

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Soluționare HALUCINANTĂ în cazul lui Robert de la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat la Poliția Animalelor, a povestit totul cu zâmbetul pe buze
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Noi Dezvăluiri în Ancheta Dentistei din Brăila: Cauza Morții și Probele Descoperite de Criminaliști
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'