Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian! Artista a făcut marele anunț. ”Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha”

După ce a devenit mamă, Theo Rose se pregătește să facă un alt pas important în viața ei. Artista este gata să îmbrace rochia de mireasă și a anunțat când va avea loc ziua cea mare.
Alina Costache
06 oct. 2023, 10:07
Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian! Artista a făcut marele anunț. ”Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha”
Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian!

Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian! În ultimul an, viața lui Theo Rose s-a schimbat la 180 de grade, iar acum artista se pregătește pentru un alt eveniment important, nunta.

Citește și Theo Rose, adevărul despre infidelitate și începutul relației cu Anghel Damian: „M-a durut. Evoluția e dureroasă în general”

Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian!

După ce s-a vehiculat că s-ar fi căsătorit în secret cu actorul și regizorul Anghel Damian, artista a dezvăluit când va avea, de fapt, loc marele eveniment.

”Am discutat și despre nuntă. Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha. Poate vara viitoare vom da, totuși, și o petrecere în cinstea noastră. Până atunci, avem alte planuri”, a declarat Theo Rose pentru Viva. 

În urmă cu ceva timp, Theo Rose și Anghel Damian au fost nași atât de cununie, cât și de botez, iar un detaliu care le-a scăpat i-a dat de gol pe cei doi că s-ar pregăti de nuntă.

Denisa Trofan, reporter la Pro TV, s-a căsătorit cu Cosmin Nistor, cu care are și o fetiță, şi au decis să-i facă nași pe cei doi artiști.

„Suntem nașii prietenei mele din copilărie și soțului ei minunat și ai iubitei noastre Karla Elena”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

Tradiția susţine că, în ceea ce privește Taina Botezului, „nașul trebuie să fie ortodox, căsătorit sau nu”, iar în privința nunţii „nașii trebuie să fie cununați în Biserica Ortodoxă”. Astfel, au apărut numeroase întrebări din partea fanilor pe acest subiect, așa că Theo Rose a clarificat situația pe InstaStory, unde a postat un articol în care se specifică faptul că nașii de cununie necăsătoriți pot primi o dispensă de la preot alături de condiția ca în anul următor să facă și ei nuntă!

Astfel, Theo Rose a dat de înţeles că anul viitor ar putea îmbrăca rochia de mireasă, mai ales că ea şi Anghel Damian au deja un copil. Este de aşteptat însă ca evenimentul să fie unul restrâns, așa cum a fost și botezul micuțului Sasha, pe care părinții au decis să nu îl facă public și să se bucure în intimitate. Între timp, Theo Rose a aflat că  verișoara sa a născut o fetiță şi a anunțat că o va boteza tot ea!

Citește și Ce spune Laurenţiu Damian despre relaţia dintre fiul său şi Theo Rose. De ce nu o cere Anghel Damian de soţie pe jurata de la Vocea României

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Plaja celebră unde primești amendă dacă îți rezervi loc înainte de ora 9. Puțini turiști știu de această regulă
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cel mai șocant film horror din istorie. E cea mai profitabilă producție
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!