Ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici, dezvăluiri de senzație: ce înseamnă dacă ai 1.61 m sau 1.82 m

Dacă ai sub 1,50 m, înseamnă că s-ar putea să fii foarte complexat de înălțimea ta, dar de asemenea te folosești de statura ta, căci esențele tari stau în flacoanele mici.
Filip Stan
14 oct. 2023, 08:47
Ce spune înălțimea despre tine. Mihai Voropchievici, dezvăluiri de senzație: ce înseamnă dacă ai 1.61 m sau 1.82 m

Mihai Voropchievici dezvăluie ce spune înălțimea despre tine. Ce înseamnă dacă ai peste 1,70 metri sau sub 1,70? Iată câteva lucruri cu totul nebănuite, în exclusivitate pentru FANATIK!

Dacă ai sub 1,50 m, înseamnă că s-ar putea să fii foarte complexat de înălțimea ta, dar de asemenea te folosești de statura ta, căci esențele tari stau în flacoanele mici.

Dacă ai 1,51 m, ești jovial, dar și ciufut câteodată. La 1,52 ești visător și iubitor de aventuri. Dacă ai 1,53 te gândești mereu la bani. 1, 54: faci rabat de la calitate și te mulțumești cu lucruri mărunte. 1,55: ești atras de tot ce înseamnă cultură, te simți extraordinar, îți place să fii în centrul atenției.

Zodiac chinezesc pentru anul 2024. Predicții astrale în Anul Dragonului de Lemn
Ce spune înălțimea despre tine. 1,56: ești o fire complicată. Faci observații și aduci de multe ori supărări tuturor. De multe ori ești nesuferit, nu te acceptă cei din jur. 1,57: ești iubăreț și atât de încrezător în forța dragostei încât spui că ești cel mai puternic om de pe pământ. La 1,58, ai tact și școala vieții. La 1,60 deja, adori bârfa, tabloidele, citești tot ce e presă de scandal și comentezi viețile altora. La 1,61, ești un om cu suflet mare, mereu dezamăgit de lume.

Persoanele care au 1,65 m înălțime, par sobre, dar nu sunt deloc așa
1,62: ești încăpățânat și perfecționist. 1,63: ești un bun orator. Poți manipula foarte ușor pe cei din jurul tău. 1,64: ești mereu ferm, pe poziții. Nu îți schimbi niciodată părerea. 1,65: pari a fi un ciudat, pari sobru, dar ai un suflet de copil. Alternezi în permanență extremele. 1,66: ești insensibil. Nu pui preț pe lacrimile stoarse ușor a unei persoane din fața ta.

Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai infidele zodii. Cum se comportă nativii când sunt prinşi călcând strâmb

1,67: ai încredere totală în tine. Nici dacă greșești nu te interesează. 1,68: le faci viața un calvar celorlalți cu glumițele tale. Îți place să tachinezi oamenii, dar de multe ori nu ai tact. 1,69: indiferent că ești bărbat sau femeie, ești amantul perfect.

1,70: tragi tare pentru realizările tale, dar înduri mult. 1,71: ești un om cu suflet de copil. 1,72: te porți ca un bătrânel când e rost de distracție. 1,73: faci lucruri frumoase când îți pui creierul la lucru. 1,74: surprinzi pe toți din jurul tău cu nebuniile tale. 1,75: ești o fire extrem de miloasă. 1,76: Te visezi șef, director, unul mic, acolo, dar șef. 1,78: ești afurisit, rău de gură, nu scapă nimeni de criticile tale. Apostrofezi pe toată lumea.

Mihai Voropchievici: La 1,82 m, ești o fire religioasă

Ce spune înălțimea despre tine. 1,79: crezi în bunătatea oamenilor până la proba contrarie. 1,80: îți cunoști standardele, așa că ești puțin cu nasul pe sus. 1,81: știi să apreciezi munca săracului.

1,82: ești o fire foarte religioasă și ești înclinat spre spiritualitate. 1,83: cuvântul tău e cea mai puternică armă pe care o ai. 1,84: ești foarte violent, dar nu și fizic, mai mult verbal. 1,85: faci boacăne cu mare lejeritate și te amuzi de tot.

1,86: vrei să crezi că toți văd omul minunat din tine. 1,87: ești extraordinar de materialist. 1,88: ești guraliv. Toți ar vrea să-ți închidă gura dacă ar avea o telecomandă. 1,89: nu crezi în dragoste la prima vedere.

Ce spune înălțimea despre tine. 1,90: pui mare preț pe aspectul tău fizic. Ești narcisist și riști să rămâi singur. Tot ce e peste 1,90 metri, sunteți conștienți de înălțimea voastră, dar sunteți de o blândețe și o bunătate care contrastează cu înălțimea aceasta. Aveți capacitatea de a vă bucura de viață precum niște copii!

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!