Sinucidere în Capitală! Un bărbat a sărit de la etajul 10, după ce s-a certat cu soția. Femeia l-a încurajat să facă gestul: „Aruncă-te, dacă tot te arunci”

Un bărbat din Capitală s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc din Sectorul 6. Șocant este că soția bărbatului, cu care se și certase înainte de tragedie, l-ar fi impulsionat să recurgă la acest gest.
Filip Stan
07 oct. 2023, 11:51
Sinucidere în Capitală! Un bărbat a sărit de la etajul 10, după ce s-a certat cu soția. Femeia l-a încurajat să facă gestul: „Aruncă-te, dacă tot te arunci”
Sinucidere în Capitală! Un bărbat a sărit de la etajul 10, după ce s-a certat cu soția. Femeia l-a încurajat să facă gestul: „Aruncă-te, dacă tot te arunci”

Sinucidere șocantă a unui bărbat de 32 de ani, în Capitală! Individul s-a aruncat de la etajul 10 al blocului din Sectorul 6 în care locuia cu partenera sa de viață. Martorii susțin că cei doi aveau probleme cu alcoolul și se comportau ciudat.

Citește și: Controversat model OnlyFans, sinucidere pusă sub semnul întrebării. Apropiaţii sunt în stare de şoc: „A fost cea mai bună mamă, soră, fiica și prietenă. Avea un râs contagios”

Sinucidere în Capitală: un bărbat s-a aruncat de pe bloc după ce soția i-a spus

Un bărbat din bucurești a recurs la un gest șocant, pe fondul unor neînțelegeri cu soția, dar și a băuturilor alcoolice. Victima, în vârstă de 32 de ani, s-a aruncat în gol de pe un bloc de 10 etaje din Sectorul 6, chiar în faţa partenerei de viaţă, dar şi a vecinilor adunaţi în faţa imobilului.

Martorii și vecinii susțin că nu ar fi fost pentru prima oară când bărbatul a amenințat că își pune capăt vieții. De fiecare dată, medicii, polițiștii sau vecinii au reușit să îl convingă să coboare. Ultimul episod a avut loc în urmă cu două săptămâni. Atunci el a fost convins să coboare de pe bloc cu două țigări. De această dată, cerințele lui au fost altele: ca soția să fie de față în momentul în care va sări și să i se aducă două beri.

Femeia ar fi încercat să îl facă să renunțe la gândurile sinucigașe, ba chiar i-ar fi spus că dacă o iubește, nu se va arunca. Ajunsă la capătul puterilor și amețită și ea de aburii alcoolului, bând anterior două beri de supărare, femeia s-a enervat și i-a spus „Aruncă-te, dacă tot te arunci!”. Când a auzit acest lucru, bărbatul și-a luat adio de la viață și s-a aruncat în gol de la etajul 10, sub privirile îngrozite ale martorilor.

„Nimeni nu mă înţelege, toată lumea o să mă acuze. Habar n-are lumea. Lumea nu ştie ce e în sufletul meu. Nimeni nu ştie ce am păţit eu”, a declarat soția bărbatului, potrivit observatornews.ro, despre care vecinii spun că se îmbăta cot la cot cu partenerul său.

Medicii au încercat să îl resusciteze zeci de minute, însă impactul cu asfaltul a fost atât de violent încât acesta a murit pe loc. În acest caz, oamenii legii au demarat și o anchetă, fiind strânse mai multe probe de la fața locului.

Citește și: Sinucidere șocantă în Iași. Marius a cerut să își vadă bebelușul, apoi s-a spânzurat

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Cât de des ar trebui să mănânci pepene roșu. Sunt persoane care nu trebuie să consume zilnic
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Curtea Supremă a amânat execuția unui deținut din Texas cu 20 de minute înainte de injecția letală
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'