Vecinul care aruncă bomba în cazul lui Călin Donca. Ce spune despre „milionarul de carton”: „L-am ajutat la casă, am cărat roabe de moloz împreună”

Vecinul lui Călin Donca a decis să vorbească despre afaceristul arestat. Bărbatul, care susține că este singurul vecin real am afaceristului, susține că îl cunoaște în amănunt pe acesta și dezminte acuzațiile celorlalți „vecini”.
Alina Costache
07 oct. 2023, 14:28
Vecinul care aruncă bomba în cazul lui Călin Donca. Ce spune despre „milionarul de carton”: „L-am ajutat la casă, am cărat roabe de moloz împreună”
Vecinul care aruncă bomba în cazul lui Călin Donca. Ce spune despre „milionarul de carton”: „L-am ajutat la casă, am cărat roabe de moloz împreună”

Un bărbat, care se prezintă drept vecinul „real” al lui Călin Donca, a rupt tăcerea, într-un clip postat atât pe contul de Instagram al milionarului din Braşov, cât şi pe cel al soţiei lui, Orianda. Acesta susține că afaceristul nu este un „milionar de carton” așa cum alți presupuși vecini au declarat în spațiul public.

Citește și: Cum își câștigau existența părinții lui Călin Donca, milionarul aflat în arest. Afaceristul provine dintr-o familie modestă

Vecinul real al lui Călin Donca spune adevărul despre afaceristul arestat

Bărbatul susţine că stă chiar lângă familia Donca şi că pe „vecinii” care l-au numit „milionar de carton” pe afaceristul din Braşov nu i-a văzut vreodată în zonă. S-ar părea că aceștia ar fi doar indivizi ce vor să îi păteze imaginea bogătașului, după spusele apropiaților acestuia.

„Dragii mei, vreau să vă zic că de obicei eu nu fac asemenea filmuleţe, dar am considerat că este oportun să intervin oarecum să definim noţiunea de . După cum se vede, eu sunt vecinul real al familiei Donca, al lui Călin, al Oriandei, al copiilor, al mamei şi al socrului. Suntem vecini de, să zic, peste 5 ani de zile. În cei 5 ani de zile pot să zic că l-am cunoscut destul de aproape atât pe Călin, cât şi familia lui. Ne-am ajutat, inclusiv la construcţia casei, am muncit, am cărat roabe de moloz cu Călin, am cărat lemne, multe chestii. Am făcut şi grătare împreună, ca nişte prieteni.

I-am cunoscut şi familia destul de îndeaproape. Bănuiesc că acolo în DEX scrie clar, vecin înseamnă cel alăturat casei lui Călin, după cum se vede. Chiar am întrebat-o pe Orianda legat de aspectul ăsta, când am văzut filmuleţul şi sincer să fiu din filmuleţ nu am văzut niciun vecin din zonă. Copiii sunt foarte deschişi în faţa lui, Călin încearcă să îi canalizeze pe partea practică. Vecinul meu a încercat să impulsioneze tinerii, să le arate că se poate (n.r.: cu ceasul şi cu maşinile de lux). Concluzia mea e să fie sănătoşi, să se rezolve tot şi toată lumea să câştige din business-urile pe care le-a dezvoltat”, a spus cel care susţine că este vecinul real al familiei Donca, într-un clip postat pe Instagram.

Călin Donca a fost atacat dur de vecinii săi, care au afirmat că imaginea pe care acesta o afișează pe internet și în spațiul public este o minciună, dorind să păstreze aparențele. Unul dintre aceștia chiar a lansat și o ipoteză inedită, aceea că milionarul ar fi trăit în aceeaşi casă atât cu soţia, cât şi cu amanta. Călin Donca are 5 copii cu soţia lui, Orianda.

„Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, a declarat unul dintre vecinii lui Călin Donca, citat de stirilekanald.ro.

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, a susţinut un alt vecin.

Milionarul brașovean Călin Donca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii DIICOT îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Citește și: Orianda, soția lui Călin Donca, recunoscătoare că e ajutată de prieteni să-și crească cei cinci copii: „A fost momentul să plece, să facă loc unor energii mai curate”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O altă veste a căzut ca un trăsnet. Șoferii din România se vor înfuria
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Câinele-robot chinezesc destinat persoanelor cu deficiențe de vedere ar putea intra în producția de serie
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!