Diana Șucu șterge pe jos cu Ana Morodan. De la ce a pornit scandalul dintre cele două. „Sunt multe care mă bârfesc. Femei rele și invidioase”

Diana Șucu a dezvăluit care sunt persoanele care au vrut să-i facă rău, de-a lungul anilor, și cine o vorbește de rău, pe la spate. Printre numele precizate s-a numărat și Ana Morodan.
Alina Costache
07 oct. 2023, 19:30
Diana Șucu șterge pe jos cu Ana Morodan. De la ce a pornit scandalul dintre cele două.

Diana Șucu a fost recent invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar la rubrica „Sosuri picante” a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Ca să nu fie nevoită să mănânce sosuri picante, a mărturisit care sunt persoanele ce au dezamăgit-o cel mai mult.

Întrebată cine sunt persoanele care o bârfesc, Diana Șucu a spus: „Păi cred că sunt foarte multe femei care mă bârfesc, femeile sunt rele și invidioase. Eu oricum am foarte puține prietene”, a spus vedeta.

Citește și Gabriela Cristea a cedat și și-a trimis soțul în patul altei femei. Motivul incredibil la care nu se aștepta nimeni. „Dacă vrea să ne despărțim, nu am nimic împotrivă”

Fosta prezentatoare a spus că e convinsă că atunci când apare un material fake despre ea în presă nu e din vina jurnaliștilor, ci informațiile respective vin de la persoane care o cunosc și vor să-i facă rău. „Da, știu asta. Când cineva te atacă, nu te interesezi? Eu sunt măritată de 20 de ani, nimic nu e întâmplător. Nu se trezește un ziarist într-o dimineață și zice ”Azi șterg pe jos cu Diana Șucu”, a mai spus ea.

Diana Șucu a acceptat să răspundă la cele mai dificile întrebări venite din partea lui Cătălin Măruță. Când a venit vorba despre Ana Morodan, vedeta nu a avut chiar cele mai frumoase cuvinte la adresa ei. A spus despre contesa digitală că nu e persoană tocmai serioasă. Ar fi venit la magazinul ei de mobilă pentru o colaborare, care s-a încheiat prost.

De aici până la un adevărat scandal a mai fost un singur pas. Ana Morodan nu ar fi respectat tot ce au stabilit, lucru care a dezamăgit-o pe Diana Șucu. Mai mult decât atât, tot contesa digitală ar fi fost cea care a vorbit-o apoi de rău.

Citește și Cum s-au afișat împreună Vulpița și noul ei iubit, pentru care și-a părăsit familia. Clipul video a devenit viral pe Tik Tok

„Pot să zic aici la întrebarea asta, dar doar un nume. Ana Morodan. Citim. Spune numele a trei vedete care te-au rugat să le dai mobilă moca. Îmi aduc aminte că a venit la noi în magazin. Nu m-a rugat să îi ofer mobilă gratis, a venit, s-a uitat în magazin, a întrebat consilierii dacă se poate să facem barter. După aceea a vorbit foarte urât despre mobila noastră și nu s-a realizat treaba”, a explicat vedeta.

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români. Ce au pățit după ce au plătit avans pentru un sejur all inclusive la Mamaia Nord
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarte extrem de VIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Cetățean american condamnat în Rusia la 13 ani de închisoare pentru trafic de droguri
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'