Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară şi din azil. Ce spune proprietarul: „Îl țin gratis o lună-două, dar nu pot la infinit”

Irinel Columbeanu nu are însă suficienți bani pentru a-și plăti șederea la azil. Irinel așteaptă pensia și, până atunci, este găzduit de proprietarul azilului fără bani.
Filip Stan
09 oct. 2023, 12:00
Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară şi din azil. Ce spune proprietarul:

Irinel Columbeanu a ajuns la azilul Sf. Ioan din Ghermănești, acolo unde a stat și tatăl lui, după o viaţă de lux şi opulenţă. Acesta a declarat însă că nu va putea la nesfârșit să facă acest gest de generozitate și așteaptă să fie plătit.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să nu mai știe cine e și ce fel de viață a trăit. Decăderea milionarului de la o avere de neconceput la 2 AVC-uri și „prizonier” într-un azil
„El acum trăiește dintr-un venit de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.

Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Cum arată o zi din viața lui Irinel Columbeanu la azil: „Am venit să îmi petrec ultimele zile”. Detalii cutremurătoare din viața fostului milionar
Eu îl cunosc pe Irinel Columbeanu și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”, a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, pentru Click!.

Cât despre costurile lunare pe care trebuie să le achite Irinel Columbeanu la căminul de bătrâni acestea ajung între 3.000 și 4000 de lei, a mai detaliat proprietarul Ion Cassian. În acești bani se includ mâncarea, întreținerea complexului și a tot ce are nevoie persoana îngrijită.

”Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)

Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai spus Ion Cassian într-un alt interviu.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Irinel Columbeanu, cazat singur în cameră, la azil! „Nu mi-a trecut prin gând că voi ajunge într-un centru pentru seniori”

În ultimii ani, Irinel Columbeanu (66 de ani) a pierdut toată averea și a ajuns falit. Palatul de la Izvorani s-a transformat în scrum, iar acesta a ajuns să trăiască, de azi pe mâine, într-o garsonieră modestă din cartierul Colentina.

Starea lui de sănătate s-a degradat în ultima vreme, după ce fostul milardar de la Izvorani a suferit nu mai puțin de două AVC-uri. Columbeanu a rămas singur pe lume, după ce fiica lui, Irina, a plecat în America la mama ei, Monica Gabor, și nu mai are cine să-l îngrijească la bățrânețe.

Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte. Dacă Cel de Sus așa va considera că e mai bine pentru mine, să apară o doamnă, dacă nu, eu tot zic că va fi bine pentru mine.

Am venit să-mi petrec ultimele zile alături de tatăl meu. Eu cred mult și în numerologie, ca să zic așa. Locuiesc în camera numărul 22 și îmi aduc aminte că atunci când m-am însurat cu Monica, era tot data de 22 iulie. Irinuca m-a sunat”. Până la acest moment, numai fosta iubită, Oana Cojocaru, a venit să-l viziteze la azil.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Anunț pentru românii care au contract cu DIGI. Nu mai pot alege după 8 septembrie
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Doliu în lumea politică. Toată țara îl plânge azi: A murit în cel mai dificil moment
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Un gel hemostatic pe bază de plante a primit aprobarea FDA pentru utilizare medicală externă
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...