Clipe de coșmar pentru Andreea Marin! „Zâna surprizelor” acceptă cu greu pierderea fiicei ei: „Am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunscute și îndrăgite persoane publice din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, chiar și ea are parte de momente extrem de neplăcute, în viața de zi cu zi. Aceasta a dezvăluit cât de grea este despărțirea de fiica ei.
Alina Costache
09 oct. 2023, 19:26
Clipe de coșmar pentru Andreea Marin! „Zâna surprizelor” acceptă cu greu pierderea fiicei ei: „Am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul”
Clipe de coșmar pentru Andreea Marin! „Zâna surprizelor” acceptă cu greu pierderea fiicei ei: „Am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul”

Andreea Marin s-a dovedit a fi una dintre cele mai longevive personalități din televiziunea româneacă. „Zâna surprizelor” a bucurat generații întregi și a adus zâmbetul pe buzele telespectatorilor ani de zile la rând. Vedeta TV a reușit să apară mereu în fața publicului emanând o energie bună și plină de entuziasm. Chiar și așa, viața este dificilă pentru fiecare dintre noi, în anumite momente. Indiferent că suntem vedete de televiziune sau nu. Și Andreea Marin se confruntă, în viața personală, cu diverse suferințe.

Citește și: Cove, mărturisire surprinzătoare după 23 de ani despre relaţia cu Andreea Marin. „Dacă m-ar suna acum… Ne doream acelaşi lucru!”

Recent, Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de dureroasă este despărțirea de copilul ei.Din relația sa anterioară cu Ștefan Bănică Jr., vedeta are o fiică, pe nume Violeta, care îi este ca o copie fidelă, moștenind multe trăsături, inclusiv determinarea și dorința de a reuși în viață. De aceea, de ceva timp, se pregătește intens pentru a-și urma studiile în străinătate. Violeta a început deja să exploreze posibilitățile pe care le are și se pregătește să susțină examenul de admitere la Facultatea de Drept, dar nu în țara natală.  Cu această ocazie, Andreea Marin simte o mândrie profundă, dar și o tristețe intensă. Fosta prezentatoare TV mărturisește că, deși mai sunt doi ani până când Violeta va pleca de acasă, ea deja se gândește cu emoție și neliniște la viitorul lor.

„Deja am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul. Și ea îmi spune același lucru: Mama, mai este un an și ceva până atunci, aproape 2 ani și eu deja mă gândesc că nu mă pot despărți de tine. Pe de altă parte eu o încurajez și îi explic că și pe mine tatăl meu, desigur nu fără inima strânsă, m-a încurajat să iau lumea în piept, să îmi pun mintea la contribuție, de la București am călătorit în toată lumea datorită documentarelor pe care le-am făcut. Aveam 20 și un pic de ani, nu i-o fi fost ușor tatălui meu, care o bună bucată de vreme ne-a crescut singur, pentru că mama mea s-a stins când eram copii și așa mai departe.  Nu i-a fost ușor, dar a înțeles că numai așa voi pricepe despre ce e vorba în viață și ce-i cu lumea în care trăim”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Citește și: Ce a pățit Andreea Marin în timpul unui consult medical. S-a rușinat foarte tare:”Mi-a venit să intru în pământ!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!