Și-au lepădat tocurile și au încălțat bocancii! Sexy-jandarmerițele de la racla cu moaștele Sfintei Parascheva au împărțit zâmbete binevoitoare pelerinilor: „Ele nu sunt așa dure ca bărbații”

Peste 60.000 de pelerini au venit să se închine la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, începând de sâmbătă 7 octombrie, de când moaştele au fost depuse în curtea Catedralei Mitropolitane. Racla va rămâne în baldachinul special amenajat până duminică 15 octombrie. Ca în fiecare an, forțele de ordine se asigură că evenimentul se desfășoară fără incidente.
Irina Dumitrescu
10 oct. 2023, 12:05
Și-au lepădat tocurile și au încălțat bocancii! Sexy-jandarmerițele de la racla cu moaștele Sfintei Parascheva au împărțit zâmbete binevoitoare pelerinilor:

Pelerinaj Sfânta Parascheva. Printre jandarmii masați în curtea Catedralei Mitropolitane din capitala Moldovei s-au remarcat câteva tinere jandarmerițe care le-au făcut serile mai frumoase miilor de pelerini. Sexy-jandarmerițele au împărțit cu generozitate zâmbete și sfaturi, instaurând o atmosferă de liniște și siguranță.

Sexy-jandarmerițele de la racla cu moaștele Sfintei Parascheva au împărțit zâmbete binevoitoare pelerinilor

Tinerele au discutat cu oamenii veniți de la sute de kilometri pentru a se închina, iar prezența lor a fost foarte apreciată. Unii pelerini au apreciat chiar mai mult prezența femeilor jandarm decât a bărbaților, care sunt „mai duri„.

Femeile sunt plăcute, chiar dacă vorbim despre o polițistă, o jandarmeriță sau doctoriță. Nu sunt așa dure ca bărbații, mă bucur că am văzut femei printre noi. Nu le este ușor, dar cu siguranță le și place”, a spus o credincioasă din București să se închine la racla Sfintei Parascheva, potrivit bzi.ro

La eveniment, sunt prezente și mai multe echipaje SMURD. Până la sfârșitul pelerinajului, atât jandarmerițele, cât și „fetele de la SMURD” vor fi în permanență printre pelerini.

Citeste si Tzancă Uraganu, în vizită la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Manelistul i-a mulțumit că l-a făcut tată pentru a treia oară: „I-am cerut ceva anul trecut și anul ăsta ne-a dat. Pe Anastasia”

Le mulțumim că se află printre noi. Eu știu că am o baza în ele pentru că sunt bătrână și mi se mai face rău. Fetele astea tot timpul trec pe la rând și ne întreabă dacă suntem bine, dacă avem nevoie de ceva. E foarte important, avem noroc de ele”, a spus o altă femeie care a participat, în weekend, la pelerinaj.

Pelerinaj Sfânta Parascheva. Moaştele Sfântului Andrei Criteanul, aduse și ele la Iași

Peste 60.000 de pelerini au venit să se închine la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, începând de sâmbătă 7 octombrie. Autoritățile estimează că în jur de 350.000 de pelerini vor participa, în total, la acest eveniment religios.

Alături de sfintele moaşte ale Ocrotitoarei Moldovei vor fi aduse anul acesta spre închinare, de la Catedrala Mitropolitană din Arkalochori (Creta), şi sfintele moaşte ale Sfântului Andrei Criteanul. Moaştele vor fi aduse, la Iaşi, miercuri seară.

Citeste si Ea este Florentina, femeia care de 20 de ani împodobește baldachinul Cuvioasei Parascheva de la Iași. ”Sfânta mi s-a arătat în vis”

 

 

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl bagă la vânzare de sâmbătă, 27 iunie 2024, produsele pe care mulți le vor la preț ieftin. Oferta e valabilă doar în weekend
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
MEGA 💣 în showbiz! Ema Uta și Pescobar, noul cuplu monden?! Imaginile care spun tot, s-au cam dat singuri de gol! FOTO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă un kilogram de pepene verde de Dăbuleni, în piețele din România! Prețul i-a luat prin surprindere pe mulți
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Premierul Marcel Ciolacu: România nu are nicio problemă privind securitatea alimentară datorită investiţiilor în irigaţii
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!