Părinţii victimelor accidentului din 2 Mai, revoltate după declaraţiile tatălui lui Vlad Pascu şi eliberarea din arest a mamei acestuia: „Sper să nu îşi facă mişculaţiile şi să îi ofere o pedeapsă mai mică băiatului”

Declaraţiile arogante ale lui Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai, cât şi eliberarea din arestul preventiv a mamei acestuia, i-au revoltat pe părinţii lui Sebastian şi ai Robertei, victimele accidentului, care se tem că cei doi îşi vor folosi influenţa pentru a obţine o pedeapsă mai mică pentru fiul lor.
Mircea Filipescu
10 oct. 2023, 12:38
Părinţii victimelor accidentului din 2 Mai, revoltate după declaraţiile tatălui lui Vlad Pascu şi eliberarea din arest a mamei acestuia:

Judecătorii de la Tribunalul București au hotărât să schimbe măsura în cazul Mirunei Pascu din arest preventiv în control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Această decizie a stârnit nemulțumirea, revolta și indignarea părinților victimelor, care văd această schimbare ca pe o nedreptate.

Tatăl Robertei a vorbit la Realitatea despre nedreptatea de a i se schimba măsura Mirunei Pascu, dar mai mult de atât, se teme că mama lui Vlad Pascu se va folosi de puterea financiară de care dispune pentru a-și salva fiul sau pentru a-i reduce pedeapsa binemeritată pentru crimele comise.

Părintele îndurerat a arătat chiar înţelegere pentru situaţia Mirunei Pascu, care mai are un copil în întreţinere, dar o avertizează pe aceasta să nu intervină în cursul anchetei.

„Mai are un copil, să stea în banca ei, numai să accepte adevărul că fi-su este un nenorocit și un criminal. Legea să-și facă treaba ei. Deci, Miruna Pascu, dacă rămâne în control judiciar, ok, să-și crească celălalt copil, dar să stea potolită.

Trăim în România, doamna Miruna are și deține anumiți bani. Cu banii poți face orice. Fierb, nu există zi de la Dumnezeu… Mi-am început serviciul, mă retrag să nu mă vadă turiștii cu care sunt, mă retrag și plâng.

Citeşte şi: Mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arest. Ce le-a dezvăluit fiul ei procurorilor DIICOT

Plâng ca un copil, mă credeți? Dacă într-adevăr s-a întâmplat asemenea minuni, rușine cui a încercat să manipuleze și să pună batista pe tambal”, a declarat Răzvan Dragomir, tatăl Robertei.

Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian, una dintre victimele tragicului accident produs de Vlad Pascu, și-a exprimat speranța sa în justiție și a vorbit despre așteptările sale pentru pedeapsa care ar trebui aplicată în cazul tânărului conducător auto. În ciuda primelor declarații oferite de Mihai Pascu, ieri, acesta crede că Vlad Pascu va primi pedeapsa corectă.

Și el se teme de escrocheriile pe care familia Pascu le poate face pentru a reduce pedeapsa lui Vlad Pascu, dar cu toate acestea, speră că legea se va aplica corect, indiferent de banii pe care îi deține această familie.

„Sper să nu își facă mișculațiile și să îi ofere o pedeapsă mai mică băiatului. Sper asta și chiar mă încred în justiție să îi dea pedeapsa care trebuie și pedeapsa maximă”, a declarat tatăl lui Sebastian.

Întrebat cu privire la circumstanțele accidentului, Valentin Olariu a lansat ipoteza că Vlad Pascu nu ar fi fost singur în mașină în momentul tragediei. „Eu cred că mai era cu cineva și cineva sus pus. Eu am sentimentul că a mai fost cineva de față și acel nume nu trebuie să apară nicăieri”, a adăugat el.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, despre noua mafie a halatelor albe: „Breasla medicală începe să-și piardă din luciul pe care și-l câștigase”

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Poporul creștin de origine turcă de lângă România. Foarte puțini știu de existența acestor oameni
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Tortul perfect pe caniculă. Are fructe delicioase și se prepară repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Joe Biden afirmă că este cel mai calificat pentru a fi președinte și respinge ideea retragerii din cursă
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!