Alexia Eram a răbufnit pe fratele ei, Aris, la America Express. Toți au rămas cu gura căscată: „Stai acolo ca prostul”

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost surprinși în ispostaze neașteptate la „America Express” 2023. Cei doi frați au fost protagoniștii unui episod tensionat.
Alina Costache
10 oct. 2023, 20:17
Alexia Eram a răbufnit pe fratele ei, Aris, la America Express. Toți au rămas cu gura căscată:

Alexia Eram și fratele ei, Aris, ambii copiii Andreei Esca, sunt concurenți ai emisiunii „America Express” 2023, care va fi difuzată din 21 octombrie pe Antena 1. Noul sezon promite să-și țină telespectatorii cu sufletul la gură de la început până la final.

Citește și Alexia Eram, în doliu! Pierdere uriaşă suferită de fiica Andreei Esca: „Ai fost un om minunat”

Recent, a apărut pe rețelele sociale un scurt video din timpul filmărilor pentru mult așteptatul reality-show, în care Alexia Eram și Aris încep să se certe din cauza personalităților lor extrem de diferite.

„Mie îmi place să dorm dimineața, și, bineînțeles, ca la școală, la 7 dimineața trebuia să ne trezim! Când suna alarma, snooze, snooze, snooze, până când era prea târziu!”, spune Aris, fiul prezentatoarei de la Pro TV. Ei bine, se pare că atitudinea relaxată a tânărului nu este împărtășită și de sora sa, căreia îi spune mereu „calmează-te, Alexia!”

Alexia, fiind o persoană mai competitivă și dinamică, se enervează mereu când își vede fratele atât de relaxat. „În situațiile astea ești super calm și mă enervezi!”, îi spune fiica Andreei Esca fratelui ei. „Stai așa ca prostul!”, a mai adăugat ea. „Eu nu am răbdare prea multă, iar el este foarte răbdător, mai relaxat!”.

Citește și S-a aflat! Câți bani va primi Alexia Eram, fiica Andreei Esca, la America Express

Alexia Eram, despre experiența America Express: „Acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort”

Alexia Eram, care are o comunitate impresionantă în online, le-a povestit urmăritorilor ei cum a fost experiența ei la America Express.

„Dragilor, voiam să vă spun că America Express a fost o experiență unică, minunată, cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea. Nu credeam că pot trăi atât de multe emoții într-o singură zi și, în general, să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar, abia aștept să vedeți la TV emisiunea. Abia aștept să văd și eu emisiunea, să mă văd și să văd toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați, am legat prietenii acolo și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o”, a povestit ea.

Experiența America Express a ajutat-o pe Alexia să-și vadă fratele, pe Aris, în ipostaze nebănuite și, astfel, să-l poată cunoaște mai bine.

„Abia aștept să vedeți emisiunea, este o experiență de neuitat care ți se poate întâmpla doar o dată în viață. Am trecut prin atât de multe lucruri și abia aștept să vă pot povesti tot ce s-a întâmplat. Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în normalitate, după atâta timp în care efectiv ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris.

Toată această emisiune te ajută să te cunoști mai bine și să înveți foarte multe lucruri despre tine însuți. Această emisiune te ajută să-ți dai seama cât de norocos ești în fața ta. Te ajută să-ți dai seama de problemele reale. Ok, da, și noi avem problemele noastre. Fiecare are problemele lui, dar acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort. Este efectiv o lecție de viață, este incredibil tot ce am trăit acolo și chiar trăiești viața, fără telefon, fără bani, doar cu lucrurile bune și rele pe care viața ți le dă”, a spus Alexia Eram pe Instagram.

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Şapte persoane reţinute în urma unui scandal la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?