Angajări 2023. Te angajează pe loc, care este jobul plătit cu 1200 de lei pe oră. Nu e nevoie de facultate, oricine poate să facă asta din fotoliu

Pandemia şi dezvoltarea AI au adus schimbări profunde pe piaţa muncii, unele meserii fiind acum la mare căutare pe toate platformele de recrutare-
Filip Stan
12 oct. 2023, 09:48
Angajări 2023. Te angajează pe loc, care este jobul plătit cu 1200 de lei pe oră. Nu e nevoie de facultate, oricine poate să facă asta din fotoliu

Angajări 2023. Piaţa muncii se schimbă de la un sezon la altul. Cei ce ce vor să câştige un salariu generos în timp ce lucrează de acasă ar trebui să ia în considerare un loc de muncă în marketing, alte domenii restrângând masiv posibilitatea de a lucra remote. Conform platformelor de specialitate din SUA, jobul este remunerat şi cu 250 de dolari pe oră, ceea ce ar îngroşa conturile celor interesaţi cu sume cuprinse între 50.000 şi 60.000 de dolari pe lună, scrie CNBC.

Pandemia Covid-19 a stimulat o nouă cerere de marketing digital, deoarece criza de sănătate publică a privat întreprinderile de tacticile tradiţionale de marketing şi tot mai mulţi consumatori au făcut cumpărături online.

Chiar şi trei ani mai târziu, această cerere nu dă semne de diminuare: Managerii de marketing se numără printre carierele cu cea mai rapidă creştere din SUA, potrivit LinkedIn.

Platformele de joburi precum lexJobs şi Freelancer.com înregistrează, de asemenea, o creştere a numărului de roluri de marketing la distanţă, hibride şi freelance.

Angajări 2023. 1500 de euro în mână, primă de Sărbători şi abonament la clinică medicală privată

Numărul locurilor de muncă pentru managerii de marketing este aşteptat să crească cu 6,6% în următorul deceniu, raportează Biroul de Statistică a Muncii – mai rapid decât media ocupaţiilor în general.

În timp ce unele locuri de muncă în marketing cer candidaţilor să aibă o diplomă de licenţă, aceasta nu este o cerinţă pentru a construi o carieră de succes ca manager de marketing la distanţă.

Ceea ce este mult mai important, spune Toni Frana, expert principal în carieră la FlexJobs, sunt abilităţile tehnice pe care le aduceţi la masă: Cele mai multe joburi de marketing necesită o înţelegere puternică a SEO, a analizei datelor şi a social media, printre alte abilităţi.

De exemplu: Un anunţ de angajare recent pentru un manager de produs la Atlassian, care include un salariu minim de 107.000 de dolari, necesită 5-7 ani de experienţă în marketing, precum şi capacităţi dezvoltate de redactare, dar nu include cerinţa unei diplome.

Puteţi urmări tutoriale pe YouTube sau puteţi urma cursuri online pentru a obţine o certificare în anumite competenţe specifice – Google, de exemplu, oferă un certificat popular în marketing digital şi comerţ electronic.

Frana recomandă, de asemenea, crearea unui portofoliu online care să prezinte orice proiecte de marketing sau lucrări relevante pe care le-aţi realizat, inclusiv mărturii ale clienţilor.

Potrivit Fiverr, o piaţă de freelancing, majoritatea joburilor de marketing freelance sunt, de asemenea, la distanţă, astfel încât managerii de marketing pot lucra de oriunde şi îşi pot stabili propriul program, atâta timp cât îşi respectă termenele limită ale proiectelor.

Vouchere 2023. Un român poate obţine cel puțin 15 vouchere de la stat. Lista completă cu ajutoarele care bat orice salariu

Angajări 2023. În România, se caută vopsitori

Un angajat pe poziţia de vopsitor industrial are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. La nivel internaţional, angajaţii care aleg relocarea pot câştiga între 2.200 şi 2.800 net pe lună pe această poziţie.

„Un vopsitor industrial este specialistul responsabil de aplicarea finisajelor şi vopselelor pe diverse suprafeţe în medii industriale. Munca sa implică pregătirea şi curăţarea suprafeţelor, alegerea şi amestecul corespunzător al vopselei, utilizarea echipamentelor de vopsire precum pistoale şi perii şi aplicarea vopselei în conformitate cu specificaţiile tehnice. Vopsitorul industrial trebuie să respecte normele stricte de siguranţă folosind corespunzător echipamentul de protecţie primit dar şi primind instructaj periodic. Pentru rol sunt căutaţi candidaţi absolvenţi ai învăţământului minim obligatoriu, cu experienţă profesională în vopsirea în câmp electrostatic şi certificat de calificare de vopsitor. Salariul este de 600 – 900 euro net în ţară şi ajunge la 2.200 – 2.800 euro net în internaţional, cu relocare“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, bonus de vechime şi zile libere suplimentare.

În prezent, 966 de posturi vacante pentru poziţia de vopsitor industrial sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Braşov, Cluj, Timiş şi la nivel internaţional.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România care i-a dat pe spate pe străini. Are un potențial turistic uriaș, dar puțini români știu de el: ”Este frumos și unic. Sunteți foarte norocoși să locuiți aici”
Capital.ro
Halep, în culmea fericirii. Nu mai poate de bucurie. L-a văzut prima oară
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
România are CEL MAI MARE preț la gaze naturale din regiune! Grecia și Bulgaria sunt în spatele nostru
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Te lasă fără bani chiar la bancomat. Cum acționează escrocii
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Românii cu mașini pe motorină, taxați mai puțin. A intrat în vigoare azi, 16 august
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Cinci arestări în cazul morții lui Matthew Perry: legătura cu o rețea vastă de trafic de ketamină
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...