Mihai Pascu, declarații exclusive pentru România TV despre problemele „sistemului” : „Pregătiți-vă de război! Sunt și alte probleme și totul a fost ascuns cu imaginea lui Pascu, beizadeaua!”

Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai, a răbufnit în fața jurnaliștilor de la România TV. Mihai Pascu nu s-a mai putut abține și a făcut declarații șocante.
Filip Stan
12 oct. 2023, 16:32
Mihai Pascu, declarații exclusive pentru România TV despre problemele „sistemului” : „Pregătiți-vă de război! Sunt și alte probleme și totul a fost ascuns cu imaginea lui Pascu, beizadeaua!”
Mihai Pascu aruncă acuzații uriașe împotriva „sistemului” : „Pregătiți-vă de război! Sunt și alte probleme și totul a fost ascuns cu imaginea lui Pascu, beizadeaua!”

Recent, Mihai Pascu a făcut primele declrații, la aproximativ două luni de la tragicul accident din stațiunea 2 Mai, care s-a soldat cu doi morți și mai mulți răniți. Tatăl șoferului în vârsta de 19 ani nu s-a mai putut abține și a răbufnit în fața jurnaliștilor România TV. Pe lângă declarații cu privire la situația fiului său, Vlad Pascu, și a întregii familii, bărbatul a lansat și o serie de acuzații la adresa „sistemului”, dar și a presei, pe care o acuza de mușamalizarea adevăratelor probleme, prin mascarea acestora cu știri despre „beizadeaua drogată”.

Citește și: Așa tată, așa fiu! Mihail Claudiu Pascu, tatăl beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai, filmat în timp ce gonește pe șosele. ”Las-o, măi Mihai, las-o!”

„Declarațiile victimelor, pentru că s-au vehiculat diverse idei, toate victimele au declarat că au băut. Da? Și nu numai, au băut foarte multă vodkă, iar la IML au avut peste 0,75 la mie alcoolemie. În toate declarațiile, sunt 15, dacă nu mai multe, toți cei care au declarat au spus că Vlad nu a consumat droguri. Rețineți și acest lucru, pentru că ați reținut că a luat alcool și a ieșit zero. Ceilalți au mers pe sens invers, din punct de vedere legal nu este așa și știm asta. Imaginile respective au fost și sunt consultate de un specialist. Specialistul respect este desemnat de către instanță și este cel mai în măsură să spună ce s-a întâmplat.

Pregătiți-vă de război! Da? Sunt alte și alte probleme pe care televiziunile le ascund. Ideea este că împrumutul României de acum de 3 miliarde este cu 8% dobândă! Și, separat de asta, români, aveți de dat la bănci 1% dobândă mai mare de-acum încolo! Și totul a fost ascuns cu imaginea lui Pascu. Beizadeaua!

La poliția rutieră eu personal m-am dus atunci cu scuterul, nu s-a autosesizat poliția! Mi-am cerut scuze domnului Ceaușescu și, separat de asta, nu înseamnă că eu nu rămân fără permis. Poate un an de zile, dacă nu mai mult. Pentru ce? Doar pentru o nebunie din momentul respectiv când toate televiziunile au sărit pe mine?

Mi-au pus piedică pe scări. N-ați văzut treaba asta! Dumneavoastră, cei din presă! Dar n-ați văzut asta! Nici când m-au înghesuit pe scări, iarăși nimeni nu a văzut nimic. Mi-a fost lovit cotul, vedeți că am imagini. Nu vreau să numesc că ar fi aiurea, da? Mi-a apărut pe post numărul de telefon, casa în care locuiesc… Am avut drone în curte. Am avut și dronă care a picat în curte! Eu pot să-mi permit să chem poliția în momentul de față? Îmi pare foarte rău. Ați văzut vreodată poliția că mă însoțește când ies din tribunal? Credeți-mă, mi-au furat niște biciclete… nu mi-a găsit poliția bicicletele, le-am găsit eu” a povestit, în plină stradă, Mihai Pascu, surprins de o jurnalistă din partea România TV.

Reamintim faptul că Vlad Pascu și familia sa, respectiv Mihai și Miruna Pascu, au fost trimiși în judecată pentru mai mult infracțiuni, în urma anchetelor desfășurate de către procurorii DIICOT. Mai mult de atât, tânărul de 19 ani se află în arest preventiv sub acuzațiile de ucidere din culpă, conducere sub influența substanțelor psihoactive și fuga de la locul accidentului. Pe de altă parte, mama sa a fost eliberată de curând din arest preventiv iar tatăl, Mihai Pascu, este plasat sub control judiciar.

Citește și: Așa tată, așa fiu! Mihail Claudiu Pascu, tatăl beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai, filmat în timp ce gonește pe șosele. ”Las-o, măi Mihai, las-o!

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Noul film Netflix care va cuceri toate topurile. Este o producție pe care o vor adora și cei mari și cei mici
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Ministrul Agriculturii, ANUNȚ: „Este posibil să fie extinsă lista cu alimentele plafonate”
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Noi reguli pentru șoferi. Ministrul Sănătății a anunțat marea schimbare
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
Interzis de joi, 1 august. Se dau amenzi de până la 2.500 de lei. Autoritățile au luat decizia
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Un fost membru al trupelor speciale americane, arestat pentru implicare într-o lovitură de stat eșuată în Venezuela
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?