Emoție și lacrimi la Vocea României. La 16 ani, Miruna i-a dedicat o piesă fratelui ei, care a murit într-un accident de mașină. Theo Rose a izbucnit în plâns

Emoție și lacrimi la Vocea României. Miruna Homoc, în vârstă de 16 ani, a impresionat atât jurații, cât și publicul cu piesa „Hurt”, pe care a vrut să o dedice fratelui ei, care a murit într-un accident de mașină la vârsta de 20 de ani. Theo Rose a izbucnit în plâns.
Alina Costache
14 oct. 2023, 20:18
Emoție și lacrimi la Vocea României. La 16 ani, Miruna i-a dedicat o piesă fratelui ei, care a murit într-un accident de mașină. Theo Rose a izbucnit în plâns
Emoție și lacrimi la Vocea României

Emoție și lacrimi la Vocea României. Miruna a început să cânte de la vârsta de 11 ani. Deși a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului, nu a renunțat la muzică. Ea continuă să cânte, fiind promisiunea pe care i-a făcut-o fratelui ei care a murit la vârsta de 20 de ani într-un accident de mașină.

Citește și: Scandalul cu lacrimi de la Vocea României continuă pe internet. Mesajul neașteptat lăsat de Irina Rimes pe contul lui Theo Rose

Emoție și lacrimi la Vocea României

El m-a susținut foarte mult. Când m-am înscris la prima preselecție, el a fost cu mine. A murit pe 20 martie într-un accident de mașină. Se ducea spre Focșani. Trebuia să dea testul psihologic la poliție, dar din păcate nu a mai ajuns. Avea 20 de ani. A fost și este un copil deosebit pe care orice soră sau părinte și-ar fi dorit să-l aibă. Aș da orice și să îl iau în brațe, atât.

Într-un fel m-a întărit, dar sunt momente în care îți pierzi orice putere, deoarece e prea greu și nu ai, practic, ce să faci, nu ai cum să dai timpul înapoi. Eu liniștea mi-o găsesc cântând și așa îl simt aproape”, a spus tânăra, cu ochii în lacrimi.

Sunt foarte emoționată, dar în același timp sunt și foarte fericită că am ajuns până aici”, a spus Miruna Homoc.

Ai cântat foarte frumos, poate, pe alocuri cu scăpări, dar foarte frumos și te rog mult să vii la mine!”, a precizat Irina Rimes.

Îmi venea să plâng stând cu spatele. A fost foarte bine, să știi. Atunci când simți ce cânți și reușești să transmiți atât de bine emoția, nu mai contează scăpările. Orice tremur al vocii necontrolat este o emoție în plus care ajută și asta ai reușit astăzi. Ești extraordinară, să știi, bravo”, a precizat Theo Rose.

Concurenta nu credea că va întoarce vreun scaun, tocmai de aceea, a avut nevoie de puțin timp de gândire pentru că nu știa ce antrenor să aleagă. „Am venit aici cu gândul că nu voi întoarce vreun scaun, iar acum sunt puțin în dubii. Am sperat din tot sufletul să se întoarcă Irina Rimes, dar acum că s-au întors două scaune sunt puțin în dubii”, a declarat Miruna Homoc. La final, tânăra a ales-o pe Irina Rimes în rolul de antrenor.

Medicii n-au reuşit să-l salveze. Cum a murit Alex, fratele Mirunei

Accident grav. Tânărul de 21 de ani implicat în carambolul de pe „drumul morții” a murit.  Un carambol în care au fost implicate două TIR-uri, două autoturisme și o cisternă, pe Drumul European E 85 din județul Buzău, a provocat moartea unui tânăr de 20 de ani. Alte două persoane au fost ranite.

Șoseaua respectivă, cunoscută drept cea mai periculoasă din România, a fost învăluită în ceață, luni dimineață. A fost de ajuns un singur moment de neatenție pentru o nenorocire.

Accident grav în Capitală! Mașină răsturnată în intersecția dintre Șoseaua Panduri și Calea 13 Septembrie

Accidentul s-a petrecut pe Drumul European E 85, la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău. Drumul era învăluit de ceață, iar un taximetru condus de un bărbat de 62 de ani, trebuia să vireze la stânga spre un drum secundar. La un moment dat, un alt autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, nu a observat taxiul și l-a lovit puternic în spate. Cele două autoturisme au ajuns pe contrasens și s-au lovit de o cisternă înmatriculată în Ucraina. În carambol au fost implicate apoi două TIR-uri.

A văzut târziu că face stânga, nu a mai avut timp, cică ar fi încercat să intre între mine și taxiul, nu a reușit, l-a lovit și de acolo a ricoșat într-un camion, care venea de pe contrasens, l-a învârtit și ne-a lovit pe amândoi. Viteza prea mare presupun, mai mult ca sigur a fost de vină, ceață, nu trebuia mers cu viteză foarte mare”, spune Mircea Lungu, șofer.

Mai multe echipaje de poliție și pompieri au ajuns la fața locului. În impactul puternic, un bărbat de 47 de ani și fiul său, de 20, din autoturismul care ar fi provocat accidentul, au rămas blocați în vehicul. Salvatorii i-au descarcerat și i-au transportat apoi la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Din păcate, tânărul a murit. Taximetristul a ajuns, și el, la spital pentru îngrijiri.

Citește și: Carambol pe E85. Tată și fiu în stare gravă în urma impactului dintre trei TIR-uri și două mașini

Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al SJU Buzău: „Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat la unitatea medicală în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, starea lui este critică, se fac eforturi mari pentru a fi salvat”.

Circulația pe Drumul European E 85 s-a desfășurat cu dificultate pe durata cercetărilor, după accident, iar pe șosea s-au format coloane de mașini. Potrivit polițiștilor, pe drumurile unde vizibilitatea este scăzută din cauza ceții se recomandă reducerea vitezei, și este obligatorie aprinderea luminii de ceață, de culoare roșie, poziționată în spatele autovehiculelor.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Amenințări cu moartea pentru Trump. Cine a întreținut „climatul de ură”, de fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Nicolae Ciucă: România Poate Prelua Postul de Comisar European pe Economie sau Extindere
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'