Dan Negru va realiza Revelion 2024, dar nu pentru Kanal D. Cu ce post a bătut palma „regele revelioanelor”

Dan Negru a făcut istorie cu revelioanele din ultimii ani, dar a renunţat să mai realizeze programul dintre ani în România. Dan Negru face naveta între România și Republica Moldova, astfel că a decis să-şi încerce norocul peste Prut.
Filip Stan
15 oct. 2023, 18:39
Dan Negru va realiza Revelion 2024, dar nu pentru Kanal D. Cu ce post a bătut palma

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV și apare pe micul ecran de mai bine de 25 de ani. Ani la rând a încântat telespectatorii cu emisiunile sale pregătite special pentru noaptea dintre ani. De când a semnat un nou contract cu Kanal D, vedeta nu a mai prezentat Revelionul, așa cum obișnuia să o facă în fiecare an la Antena 1.

Într-un interviu pentru playtech.ro, Dan Negru, în vârstă de 52 de ani, a anunțat că a început să pregătească filmările pentru Revelionul 2024. Prezentatorul va filma în luna noiembrie pentru Prime TV, un post de televiziune din Republica Moldova.
Dan Negru lansează cel mai puternic mesaj despre războiul din Israel: „Asta a spus Iisus în locul unde azi cad bombe”
„Domnul Tatulici mi-a spus un lucru interesant, cândva. Că, din cei 100 de ani, pe care îi are România, eu am prezentat 25 de ani Revelioane. Un sfert de secol. Așa că, celălalt sfert trebuie să-l pregătesc foarte bine. Doar că nu cred că Revelioanele TV mai au forță, în România, așa cum era, cândva.

De Revelion, pregătim, însă, în Republica Moldova, la Prime TV, unde lucrez de peste 15 ani, programele speciale de Sărbători. Acolo, televiziunea, ca și consum media, încă supraviețuiește.”

Dan Negru va realiza Revelion 2024

Dan Negru este căutat și pentru a prezenta evenimente în străinătate, astfel că agenda lui este deja plină. „Am multe evenimente, în fiecare an, cu românii din străinătate. De 1 Decembrie o să ajung în Danemarca, apoi o să ajung în Londra și pe finalul anului probabil ajung în America, la un alt eveniment, de Crăciun”.
6 zodii care defilează triumfătoare. Nimic nu le opreşte până la Revelion 2024

Prezentatorul de la Kanal D a vorbit și despre românii care au ales să se mute peste hotare: „Ei iubesc mai mult România, decât o facem noi, pentru că le lipsește mai mult și o văd altfel. Dar acum știu că îi vânează politicul din România, vin alegerile și politicienii români se pregătesc să îi cucerească pe românii de afară. Sunt însă prea deștepți, ca să cadă în capcana lor”.

 

Dan Negru a răbufnit, după ce statul român a cerut bani celor reveniți din Israel
În altă ordine de idei, Dan Negru, vedeta de televiziune de la Kanal D, și-a arătat din nou dezamăgirea față de statul român, care i-a repatriat pe bani pe cei care voiau să fugă din Israel.

Autoritățile române au facilitat repatrierea din Israel prin curse comerciale, contra-cost. Cu alte cuvinte, statul român nu a plătit cursa celor care au dorit să fugă dintr-o zonă de război. Românii se întrebau că dacă e repatriere, de trebuie să plătească. Iar printre companiile cu care statul s-a înțeles pentru locuri pentru români a fost și Tarom, companie deținută de statul român. Tarom a precizat că nu este vorba despre repatriere, ci doar despre o întoarcere în țară.

Această atitudine nu a fost deloc pe placul lui Dan Negru. Vedeta TV a postat un mesaj pe Facebook, prin care face apel la umanitate.

„M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel. Măcar în declarații să fi fost mai umani! „Statul nu face caritate” a spus guvernu’ și i-a suprataxat la bani pe toți cei care s-au repatriat cu Tarom. Ba da! Statul trebuie să și dea, nu doar ne ia! Așa cum statul a ajutat financiar cetățenii ucraineni care fug de război, o putea face și cu românii care fug de război!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Vedeta de televiziune susține că alte state, precum Spania, Portugalia, până și Bulgaria și-au repatriat gratuit cetățenii.

„Statul român și-a suprataxat cetățenii în caz de forță majoră! Speriați-vă! La un posibil cutremur, statul ne va taxa salvarea de sub dărâmături! Fiți umani măcar în declarații! Învățați bunătatea! Bunătatea e singura măsură a omului”, a mai scris Dan Negru.

Întrebat dacă statul va deconta unele bilete cumpărate de românii care au vrut să părăsească Israelul, Marcel Ciolacu a precizat: „Nu există zboruri umanitare. Nu putem transforma România și companiile românești în Crucea Roșie. În funcție de cei care s-au deplasat și au fost repatriați, în funcție de veniturile lor, statul român, la diferite persoane, vulnerabile în ceea ce privește veniturile, va înapoia bani. Mai mult, am văzut la TAROM un preț fix, de 350 de euro. Le mulțumesc, pentru că prin acest preț și-au acoperit doar costurile propriu-zise”.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Plaja perfectă, cu apusuri tulburătoare. Fenomen unic în lume
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Complot Iranian Vizat Asasinarea Lui Trump: Secret Service sub Critici După Atacul Recent
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'