Cum arată acum fosta casă a lui Irinel Columbeanu. Vila de la Izvorani este distrusă complet GALERIE FOTO

Vila din Izvorani, în care Irinel Columbeanu și-a adus fiica, pe Irinuca, și a format o familie alături de Monica Gabor, nu mai este deloc ce a fost. Impunătoarea construcție este acum o ruină, cu mobilier ars și ferestre sparte.
Filip Stan
18 oct. 2023, 13:02
Cum arată acum fosta casă a lui Irinel Columbeanu. Vila de la Izvorani este distrusă complet GALERIE FOTO
Cum arată acum fosta casă a lui Irinel Columbeanu. Vila de la Izvorani este distrusă complet FOTO

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, însă acum a pierdut tot și își duce bătrânețile într-un azil. Vila lui de la Izvorani, cu care a făcut furori chiar și la televizor, a fost distrusă complet în urma unui incendiu devastator. Aici a fost cuibușorul de nebunii al fostului milionar, unde s-a iubit cu multe femei frumoase și a avut o familie cu Monica Gabor.

Citește și: Gigi Becali l-a făcut pe Irinel Columbeanu să plângă! „Să îl ajute femeile, Monica şi Romaniţa! Ce, eu nu puteam să-mi iau yacht?”

Cum arată fosta vilă de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu

Fostul om de afaceri a pierdut aproape toată averea pe care a avut-o, iar acum locuiește la azil. Irinel Columbeanu plătește aproximativ 3.000 lei pe lună ca să fie cazat în centrul pentru vârstnici, unde primește mâncare și este îngrijit. Înainte să ajungă în acest punct de cotitură al vieții, Irinel Columbeanu a trăit într-o vilă impresionantă din Izvorani, cu piscină interioară și exterioară, dar și obiecte de artă scumpe care împodobeau pereții înalți și finisați perfect.

Din cauza problemelor financiare pe care le-a avut, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut doar afacerile și averea, dar și celebra vilă, una dintre cele mai frumoase din țară la acel moment.

Imobilul, care odinioară deborda de lux și opulență, se află acum în autoritatea băncii, deoarece fostul afacerist a avut datorii mult prea mari. Însă, dintr-o vilă impresionantă, în care oricine și-ar dori să locuiască, s-a transformat într-o construcție părăsită, cu geamuri și uși sparte și un acoperiș distrus. În interior se mai află câteva taboluri și obiecte pe care Columbeanu le-a avut când a locuit acolo, însă unele nu mai pot fi recuperate deloc sau restaurate cu greu.

În urmă cu trei ani, vila lui Irinel Columbeanu a luat foc, iar daunele încă se observă, mai ales la nivelul acoperișului. Atunci, fostul om de afaceri a declarat că incendiul a pornit din subsolul casei, unde era organizată o petrecere de Halloween.

„Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei și cu mine. Ferestrele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a declarat Irinel Columbeanu, în urmă cu trei ani.

Irinel Columbeanu a avut o carieră impresionantă și a trăit o viață demnă de film, iar amintirile frumoase din viața lui au rămas în memoria sa. Indiferent că au fost momente bune sau mai puțin bune, fostul milionar a declarat de multe ori că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat, ba chiar vrea să își pună sentimentele și trăirile pe hârtie și să lanseze o carte, mai ales că are mult timp liber la dispoziție pentru acest lucru, acum că se află la azil.

Citește și: Irinel Columbeanu o face praf pe Anna Lesko. Fosta sa iubită nu l-a mai băgat în seamă după ce a devenit falit

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'