EXCLUSIV Dana Budeanu, despre valurile de migranţi din Orientul Mijlociu ce vor invada Europa: „Unde îi cazăm? Stau la voi pe scara blocului şi nu ai voie să-i arunci, că au statut special. Trebuie să le dai şi bani, ca ălora cu Slava”

Designerul Dana Budeanu a fost invitata lui Victor Ciutacu într-o nouă ediţie incendiară a emisiunii Punctul Culminant, unde cei doi au discutat atât problema răspândirii drogurilor în rândul tinerilor români, cât şi cea a migranţilor ce vor veni spre Europa, fugind de războiul izbucnit în Fâşia Gaza şi care riscă să se extindă.
Mircea Filipescu
18 oct. 2023, 23:10
EXCLUSIV Dana Budeanu, despre valurile de migranţi din Orientul Mijlociu ce vor invada Europa:

Dana Budeanu susţine că 80% dintre drogurile consumate de către tinerii români nu sunt ilicite, ci aceştia folosesc pastile din farmacie, pe care le pot lua pe reţete, uneori false, alte ori obţinute foarte uşor de la psihiatri, sub justificarea unor condiţii ca depresia sau ADHD.

„Vreau sa spunem public ca acest subiect al pastilelor l-am lansat tot noi, fix aici, in luna ianuarie. Azi am trimis un articol din Times in legatura cu Aderal, un medicament pentru ADHD, care nu se mai gaseste. De ce? Pentru ca a fost foarte prescris, pentru ca asa sunt prinsi copiii.

Va mai spun ceva si as vrea sa anchetati. Copiii de la varsta de 3 ani din Romania consuma niste suculete, care de fapt sunt energizante, disponibile si in supermarketuri. In ele sunt pur si simplu droguri, pastile psihoactive.

Pe langa depresie si alte dureri, cum zic drogatii, mai nou exista ADHD. Deci copii un pic mai energici, cum ne jucam si noi de dimineata pana noaptea, astia acum iau pastile, ca cica au ADHD.

Domnul Rafila, merge o neterminata d-asta la psiholog, psihiatru si primesc reteta pentru orice, ca m-a parasit barbatul sau orice, si iau pastile identice ca efect cu drogurile de mare risc. Astea trebuie interzise sau date doar in spitale. Te-a luat corazonul ca te-a parasit? Te internezi si iei pastile. Altfel astia iau pastile, sunt drogati, si merg la volan, sunt medici, asistente medicale drogate. Dar ei cica nu-s drogati, ca le-a zis psihoterapeutul.

Citeşte şi: Dosare penale pentru angajaţii CFR, printre care şi o femeie impiegat, prinşi băuţi la muncă. Doi mecanici de locomotivă, depistați drogaţi!

Toate aceste combinatii se pot face, sunt la liber, iei de la farmacie cu 3 lei, cu 7 lei. De ce cumpara medicamente minorii? Nu ma intereseaza ca au reteta pentru mama, pentru mamaie. Mie imi arati buletinul, sa vad ca esti major. Pentru orice minor care cumpara, se merge acasa si parintii sa raspunda penal.

Unde sunt traficantii de droguri? Pai sunt farmacistii si psihoterapeutii. 80% se drogheaza cu medicamente. Pai copii de 13 ani nu au bani de cocaina, isi iau pastile.”, explică Dana Budeanu.

Designerul a comentat şi tema includerii problemei drogurilor pe agenda ultimului CSAT convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

„Cum controleaza politia daca sunt pastilati? Nu e nevoie sa aiba buzunare pline, ca iau o pastila de la farmacie cand pleaca spre club sau festival. Pai cine se pune cu pharma? A iesit Ciolacu si a zis ca am luat de bunavoie 100 si ceva de milioane de doze de vaccin. Pai de ce nu se sesizeaza nimeni cu ce au facut criminalii astia? Ca asta sunt, criminali.”, a mai spus aceasta.

În ce priveşte cele peste 100 de milioane de doze de vaccin anti-Covid comandate de România, Dana Budeanu se arată scandalizată de lipsa de reacţie a DNA.

„Asta cum vine, il cumparam? Adica nu e in contractul ala semnat. Deci nu avem cum sa-l luam, ca avem contract cu Pfeizer, semnat de 3-4 criminali si nimeni nu e la puscarie. DNA nu se sesizeaza. Am luat 120 de milioane de doze, fara sa ne oblige nimeni. Nu ne intereseaza ca am dat miliarde, dar ne intereseaza o spaga de 10.000 sau de 200.000 de euro?

Citeşte şi: CSAT, decizii importante legate de consumul de droguri în rândul tinerilor şi evoluţia situaţiei de securitate la Marea Neagră UPDATE

Eu am o intrebare la medicii specialisti: acum de ce nu mai zic nimic? Domnul Gheorghita, daca poate sa ne sune in direct. A, nu, ca la ora asta nu mai are telefon, asta e obiceiul la smechere, la ora asta se ia telefonul.

Care e originea virusului? Cum faci vaccin, daca nu cunosti originea virusului? Ce este el, pe ce se bazeaza, daca tu nu stii exact care e treaba. Pai d-aia se curata astia pe capete. Ati uitat cand virusul venea de la pangolin?

Eu pot maine sa ma duc sa depun denunt, pentru ca sunt banii mei si ne-au mintit, ne-au batjocorit, ne-au furat. Suntem cumva statul care a cumparat cel mai mult? S-a schimbat sefia la DNA, doresc sa stiu, ca cetatean, ca om care a facut foarte mult in acea perioada. Mi-am lasat timpul meu personal ca sa lupt pentru cei care stateau in fotoliu. DNA imi este dator, mie si celorlalti 15 milioane, ca ailalti 8 milioane au emigrat.

Macar sa ma lamureasca ca suntem niste handicapati. Intr-un Verdict facut acum un an, am prezentat raportul UE, unde se facuse o comisie, in care existau reprezentanti din toate tarile, dar numele lor nu exista nicaieri. Singurul nume a fost unul de prin Belgia, care era seful pe pharma din Belgia. Din Romania nu se stie cine a fost. Apoi, aceasta comisie nu s-a intrunit niciodata. Vorba lui Citu, „s-o intrebam  pe doamna Ursula”. Adica exact o flegma a lui Citu pe fata mea, probabil ca ii place pe fata mea, si a celorlalti 15 milioane.

Pai ce sa intreb, ma, te intreb pe tine, ca tu si ministrul Sanatatii si Barna ati semnat, pe voi va intreb. Cine v-a obligat? Nimeni.

Domnul Voineag, ganditi-va doar atat: a venit unu, Citu, in cateva luni a semnat, pe langa alte devalizari, a semnat pentru 110 milioane de doze si a plecat. Eu vin, iti fur banii din casa si plec si nimeni nu reactioneaza. Din prostie. Ca nu se poate spune ca era DNA complice cu asta, cu Citu.

Eu inteleg si coruptia, mai ales la nivel european, dar aici? Cine ne suna, ma, pe noi, in statul nostru suveran, de nu avem voie sa anchetam furtul banilor nostri? Cine poate suna la sefii de la militie, de la parchet, sefii la tara, ca sa nu ne lase pe noi sa bagam hotii la puscarie.

Voi ati auzit de vreo firma care a patit ceva? Asta care a picat era sef la Unifarm. Pai Unifarmul era de capul lui?”, a spus Budeanu.

Citeşte şi: Inventatorii vaccinului împotriva Covid-19 au primit Premiul Nobel pentru Medicină. Cine sunt cei doi

În ultima parte a conversaţiei, Dana Budeanu s-a declarat extrem de de îngrijorată de valul de migranţi care, cel mai probabil, vor căuta refugiu în Europa, după izbucnirea războiului dintre Israel şi gruparea teroristă Hamas, cantonată în Fâşia Gaza.

„Un nou val de kigranti, aceasta amenintare perpetua la adresa occidentului, cu care orientul si SUA santajeaza la propriul occidentul.

Nu stiu daca sunteti constienti de ce s-a intamplat in Europa din momentul cand UE a decis ca deschide granitele valurilor de migranti. A distrus Europa, asta a fost misiunea doamnei Merkel si a indeplinit-o.

Acum vorbesc cu doritorii de Schengen, cu care se joaca politicienii ca la barbut, iar creierele voatre spalate sunt zarurile. Ca cica stam in vama. Pai ce-ar fi sa nu mai stai in vama, dar cand deschizi usa sa gasesti 500 de migranti pe scara blocului.

Poate intrebati, dar cine se ocupa la granita de valurile de migranti care vor intra in Schengen pe aici, ca prin Ungaria nu pot, ca aia si-au facut gard. Pe mine ma doare la banana, ca am paza. Stati in vama? Bine, ma, deschideti voi culoarul si cazati-i, dati-le sa manance, astia au plozi, au venit pe jos. Noi nu suntem Dumnezeu, sa gestionam soarta mapamondului. Noi suntem un statulet, trebuie sa ne gestionam noi pe noi.

Urla Rares ca nu ne lasa Austria. Pai sa le lingem picioarele, ca aia stiu. Daca maine suna Putin in Africa si le zice sa dea drumul la 2 milioane de oameni, aia maine vin pe jos. Voi ati vazut cum se intra in Italia, in Spania, Franta? Voi credeti ca nu raman aici, ca suntem saraci? Credeti ca sunteti mai saraci decat aia? UK d-aia a iesit din UE. Ba, daca au ingropat UK, Franta, Germania, marile economii, voi ganditi? Ce facem cu astia 2 milioane daca vin maine? Unde ii cazam, la noi in case, in teatre, unde? Nu avem infrastructura. Stau la voi pe scara blocului si nu ai voie sa-i arunci, ca au statut special, trebuie sa le dai si bani. Cum a fost si cu Slava, doar ca aia jumatate din ei au milioane si miliarde de dolari.”, a încheiat aceasta.

Citeşte şi: Noi imagini şocante cu spitalul bombardat din Gaza: „Am fost în Iad”

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Cătălin Bordea a uitat-o pe Livia. Amănunte ascunse despre noua iubită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea este femeia, medic stomatolog, găsită fără suflare în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diferențele de Preț la Apa Plată Între Supermarketuri și Litoralul Românesc, Criticată de Directorul ANPC
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'