Horoscop Urania 21 – 27 octombrie 2023. Mercur intră cu toată forţa în Scorpion, dialoguri contondente în relaţii şi probleme de sănătate

Horoscop Urania pentru săptămâna 21 – 27 octombrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Alina Costache
20 oct. 2023, 18:44
Horoscop Urania 21 - 27 octombrie 2023. Mercur intră cu toată forţa în Scorpion, dialoguri contondente în relaţii şi probleme de sănătate

Horoscop Urania 21 – 27 octombrie 2023 pentru Berbec

Între 21 și 22 octombrie dimineața, solicitări în plan profesional, nevoie de concentrare și dedicare temelor de viață ce decurg din funcția sau din responsabilitățile cu care nativii au fost învestiți.

Între 22 octombrie, după ora 9:06′, și 24 octombrie dimineața, întâmplări de mică importanță, care îi pot scoate pe cei născuți în Berbec din monotonia vieții cotidiene; surprize, unele plăcute, informații și evenimente împărtășite de către Berbeci cu una sau mai multe persoane apropiate lor.

În ziua de 24 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 10 noiembrie, va da semnale de care trebuie să se țină cont în cadrul unor discuții, negocieri sau proceduri judiciare menite să reglementeze o pretenție financiară sau materială. Mercur poate dezvălui (sau doar sugera) o neregulă, dar le poate oferi nativilor și soluții abile, cu precizarea că aceștia nu trebuie să accepte manevrele incorecte sau abordările „în marginea legii”.
Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va da o importanță specială intereselor materiale ale nativilor a căror rezolvare a fost poate amânată, dar care acum trebuie să fie reluată. Totuși, tripleta Soare ﹘ Marte ﹘ Mercur indică și situații periculoase, incorecte ori manevre care se pot desfășura pe respectiva temă fără știrea Berbecilor.

Cinci zodii primesc sprijin total din partea Divinității în 2024. Schimbări uriașe în primele trei luni pentru o parte dintre nativi
Între 24 octombrie, după ora 11:33′, și 26 octombrie la prânz, stare bună, plăcută chiar, din punct de vedere psihic; nevoie sau dorință intens resimțită de către nativi de odihnă, somn, repaus, protejare a propriei persoane de factorii de stres. Efect pozitiv al unor regimuri alimentare în ideea de a se reechilibra funcțiile organice prin aportul substanțelor necesare. Între 26 octombrie, după ora 13:02′, și 27 octombrie, energie și o bună capacitate de mobilizare a resurselor organice și mentale, spirit de inițiativă și curaj.

Horoscop Urania 21 – 27 octombrie 2023 Taur

Între 21 și 22 octombrie dimineața, reticențe în fața unui grup de persoane (colaboratori, asociați, public larg) de a formula cu sinceritate una sau mai multe opinii pe teme socio-profesionale controversate. Taurii nu doresc să intre în conflicte de idei cu nimeni, nu doresc să se expună judecății unora și altora și nici să declanșeze o atmosferă încărcată în mediul în care își desfășoară activitatea curentă.

Între 22 octombrie, după ora 9:06′, și 24 octombrie dimineața, riscuri la tot pasul din punctul de vedere al carierei care îi vor pune frecvent pe nativi în situația de a intra în dispute cu colaboratorii sau cu asociații.

În ziua de 24 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 10 noiembrie, va complica dialogurile nativilor cu partenerii lor de orice fel prin abordări neinspirate, prin jocurile ambigui ale părților și prin strategiile care nu vor avea o viață lungă pentru că, încă din 27 octombrie, el se va afla în opoziție cu Jupiter, și alături de Marte, va pregăti momentul special care va avea loc pe 29 octombrie și care va scoate la lumină aspectele incorecte din cadrul relațiilor interumane sau abordările conflictuale (procesuale).

Citește și: Horoscop special: Weekend de coşmar, 4 ZODII pot pune capăt relațiilor lor în această săptămână
În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va intensifica toate premisele personale și oficiale ale unor (ne)înțelegeri care trebuie abordate fără întârziere. Între 24 octombrie, după ora 11:33′, și 26 octombrie la prânz, relațiile de prietenie se pot „îndulci”; atât nativii, cât și apropiații lor devenind mai calmi, mai toleranți, mai simpatici, mai înțelepți și mai dornici să construiască relația lor, nu să o demoleze.

Între 26 octombrie, după ora 13:02′, și 27 octombrie, nativii „își vor face sânge rău” din cauza unor presiuni morale, tensiuni psihice sau procese de conștiință provocate de evoluția unei teme de viață neconforme cu interesele și principiile lor.

Horoscop Urania 21 – 27 octombrie 2023 Gemeni 
Între 21 și 22 octombrie dimineața, context astral mai puțin relevant pentru preocupările financiare sau patrimoniale importante ale nativilor. Între 22 octombrie, după ora 9:06′, și 24 octombrie dimineața, Gemenii, deși vor găsi soluții și vor face planuri, le vor abandona destul de repede.

Totuși, unele idei nu vor fi lipsite de temei sau de vreun interes practic, așa că indicat ar fi ca Gemenii să le noteze ca o rezervă pentru zilele când vor fi în criză de idei. În ziua de 24 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 10 noiembrie, va traversa casa sănătății, unde va introduce stridențe în gândire și modificări ale comportamentului răscolit de evenimentele sau de efectul unor dispute la locul de muncă.

Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 22 noiembrie, va pune accentul pe preocupările profesionale, amplificând grijile cu privire la statutul lor, la un contract sau la modificările preconizate. Atenție că unii vor fi induși în eroare cu privire la aspectele de muncă, neputând astfel să-și ia măsurile de siguranță.

Între 24 octombrie, după ora 11:33′, și 26 octombrie la prânz, situația în plan profesional se poate detensiona; nu este vorba de realizări sau de succese, ci de renunțarea la abordările rigide de până acum ale celor cu care nativii își desfășoară activitatea (colegi, colaboratori, superiori și autorități în domeniu), ceea ce va face mai suportabil aerul în care se vor desfășura activitățile profesionale sau prerogativele sociale ce decurg din funcții și răspunderi speciale.

Între 26 octombrie, după ora 13:02′, și 27 octombrie, posibile tensiuni sau chiar conflicte, mai mari sau mai mici, în funcție de natura motivului care le generează, între cei născuți în zodia Gemenilor și prietenii lor. Uneori va fi suficientă doar o formulare stângace, care să displacă unuia sau celuilalt, ca să „iasă scântei”.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Sportivii israelieni vor primi protecție non-stop la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!